Kaynanam !

Nişanlima söylüyorum diyosun ya aslinda annesine söylüyorsun.Annesini bu kadar koruyan adam senin dediklerini de harfi harfine annesine söyler tecrübeyle sabit.

Nişanlima söylüyorum diyosun ya aslinda annesine söylüyorsun.Annesini bu kadar koruyan adam senin dediklerini de harfi harfine annesine söyler tecrübeyle sabit.
Kv noldu bilmiyorum ama bugün beni aradi beni ne kadar çok sevdiginden anlayişimdan hoşgörümden bahsetti. Ailenden de senden de Allah razi olsun ben çok memnunum sizden dedi. Tek dilegi huzurlu bir yuvamizin olmasiymiş , kendi bugün varmiş yarin yokmuş gözünün görmek istedigi tek şey bizim mutlulugumuzmuş. Dönüşümün sebebini bilmem ama ben bunu begendim. Sizin yorumunuz nedir ?

Beni dinle tavsiyemi al, evlenmeden önce herseyi nisaninla konus acik konus, risk al tabi ki anaci mi degil mi bi cöz, anaci degilse o zaman da karisamaz, nisaninizla güzelce evlenmeden önce konusun mutlaka evlilik zamaninda atlatiliyor bu olayda evlendikten sonra konusursaniz daha da zor olur o yüzden bi ara yüz yüze bulustugunuzda sakin bi yere gidip güzelce konusun :)

Peki konuşmak ise yarar mi söylediklerine inanilmali mi ? Şimdiden ailesiyle yüzgöz olmak mantikli mi ? Tepkiyi üzerime çekip baştan sen zaten annemi sevmiyordun algisi oluşturmama gerek var mi ? Şimdi öyle der köprüyü geçene kadar evlenince degişir diyorlar ? Aklimda deli sorular

Simdiden nisanlinizla konussun zaten, ben de esimle öyle yaptim ki risk aldim olsada olur olmasada olmaz diye suan da kaynanam bize karisamiyor kafamiz cok rahatiz 3 bucuk yildir

Simdiden nisanlinizla konussun zaten, ben de esimle öyle yaptim ki risk aldim olsada olur olmasada olmaz diye suan da kaynanam bize karisamiyor kafamiz cok rahatiz 3 bucuk yildir
Yaşayip görelim ne olacagini , ben bir şeyler deniyorum ama asla anneyi dillendirmiyorum boşuna şimsekleri üzerime çekmemin alemi yok henüz buna hazir degil kücük adimlarla uzaklastiracagim zaten , açikca konusmak disinda yollar deniyorum simdilik .

Kv çok kurnaz, yaptiklarina karşi sizin tepki vermeye başladığını gördü ve geri çekildi bir süre.Telefonda söylediklerinde samimi ve içten olduğuna inanmiyorum.Sen diğer arkadaşlarinda dediği gibi nişanlinin tepkilerini çok iyi tart

tamamen katılıyorum. oğluna hem nisan attirip hem sevgilisinden ayiracak kadar etkili kadin ufacik taktikle yola gelmez. geldi gibi görünür. siz hersey toz pembe sanarken o on tane plan yapmış olur...

temkinli olmakta fayda var. bu çok açık bir "ben sana yapacağımı bilirim" hareketi

Oğlunun yanında aramıştır gözünü boyamak için...

Sizde açık sözlü iseniz kötü olan siz olacaksınız... evlendikten sonra bu sözümü hatırlayın.

Kv güzel oynamiş diyosunuz . Geri adim atmasi bile umut vermişti oysa .

Ne yapacagini merakla bekliyorum , etegindeki taşlari evlenmeden önce döksün istiyorum en azindan ne yaşacagimi az çok bilir ona göre davranirim.

Ne yapacagini merakla bekliyorum , etegindeki taşlari evlenmeden önce döksün istiyorum en azindan ne yaşacagimi az çok bilir ona göre davranirim.

o hamlesini yapmış cici kv olmuş işte. düğüne kadar sinsice ilerleyecek zannimca. çok bı açık vermez artik.

ama şundan emin olabilirsin en ufak bi olayi bile magdur edebiyatiyla ogluna iletir. senin akilna bile gelmeyen hatirlamadigin basit olaylari yüzüne vurup haksiz cikarabilirler. yelkenleri suya indirme.

madem soğuk savaş ilan etti. ona göre hareket et. guvenip annen sayip ben sunlara üzülmüştüm, evlenince şöyle olsun istiyorum vs vs gibi içini açma.

Oğlunun yanında aramıştır gözünü boyamak için...

Sizde açık sözlü iseniz kötü olan siz olacaksınız... evlendikten sonra bu sözümü hatırlayın.
Aradiginda birlikte degillerdi nişanlimla konusmustuk öncesinde. Kv kizinin yanindaydi. Açik sözlü olmamaya gayret ediyorum

Aradiginda birlikte degillerdi nişanlimla konusmustuk öncesinde. Kv kizinin yanindaydi. Açik sözlü olmamaya gayret ediyorum
Yukarıda bir arkadaş demiş, sanırım dikkate almadınız ama bende tekrarlamak istiyorum....

Nişanlınızın kuyruğuna basın....

Şimdi konuşursanız kimse size birşey diyemez, henüz köprüyü geçmediler....

Siz evlendikten sonra konuşabileceğinizi mı sanıyorsunuz?

Ben de cici gelinlik yapiyorum. Ilk tanidigimdan bugune hep mesafeliyim zaten içimi hiç açmadim onunla bir şey paylaşmadim ve düsünmüyorum da. Bana bi sorunun olursa anlatabilirsin oglum seni üzerse bana söyle falan dedi . Ben de biz sorunumuzi çözecek yaştayiz olursa kendimiz çözeriz sana ihtiyacimiz olursa da tabi annemizsin gerektiginde tecrübelerinden faydalanmak isteriz dedim. Niyeti sorun çözmek degil her şeyi bilme ve kontrol etme istegi oldugunun farkindayim.

Hayir evlenince konuşabilecegimi düsunmüyorum ve öyle bir niyetim de yok zaten . Ben aileyi ön plana almak istemiyorum , simdi de evlendikten sonra da . Kabul edilebilir şeyleri tölere edip istemedigim şeyleri de ailesini katmadan geçerli sebepler sunarak yapmamak niyetindeyim. Nisanlim isteklerinde israrci bir insan degil yani zorlamiyor beni istemedigim bir şey oldugunda. Evlenince de ailesi konusunda israrci olacagini düşünmuyorum fazla .

Nişanlim bazen şikayetleniyor bana ailesi ile ilgili baskici tutumlardan o da rahatsiz ben yorum yapmiyorum dinleyici moduna geçiyorum böyle durumlarda . Bilmiyorum belki de beni deniyordur ne diyecegim diye.
Özetle kv ve nişanlimi çözme aşamasindayim . Isteklerim konusunda nişanlima kesin çizgiler çiziyorum o da beno onayliyor sonradan degişmezse tabi.

Kaç yaşındasınız

B Baskasehirde yasasaniz olmazmi evlenincee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…