kaynanam

Bugüne dek ne zarar verdiyse verdi size.Bundan sonra sadece kendine verebilir o zararları yeterki sen mesafeli olmaya bak

töbe töbe daha neler duycazakannehir ay nasıl kayınvalideler var bide çocuğa parayla bakıyo aman allahım:1shok: bence bidaha görüşme derim eşin görüşürse görüşsün

Eşiniz yanınızda olmuş en azından ne güzel. Ya olmasaydı ne yapacaktınız.

Yapmadığını, demediğini bırakmamış, bundan sonra mesafeli olmak en doğrusu tabi. Başka da yapacak birşey yok.

:1shok::1shok::1shok::1shok:
bu ne böyle yaa. Bence uzak dur. Ya kadın hırsından kininden seni öldürür.
ya da kendini.
Sizinki gelin kaynana polemiğini aşmış, saldırı boyutuna geçmiş
.

O zaman kreşe verseymiş canım akannehir

Bende onu yazdım zaten madem para veriliyor kreşe verilseymiş daha sağlıklı olurmuş

bırde severdim sessiz sakın diye bi oğlunddan gun görmüş die..ama kadın yere bakan yurek yakan neler duşunebilmiş ya rabbım..oğlunun benı sevip savunması ona karsı hemde deli etti..ne sızofrence bi analık bu..cocuguna ne biçim bi bağlılık..zarar verıo..sadece

Bu oğula bağlılık değil aslında bana göre tamamen paylaşamama duygusu .
Oğlınun hayatında başka bir kadın olması kendini köşeye atlımış hissi veriyordur ona .
Birde oğlan eşine gerekli değeri veriyorsa o zaman iş başka yerlere kaymaya başlar ..
İftirada atar sayarda söverde bu hakkı kendinde bulduğunu zannettiği için yapar..
Şunu unutmayın cahil her zaman tehlikelidir nerede ne yapacağını kestiremezsiniz hiç bir zaman

bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz,kocanla karar verdinizmi

ve kocan inanıyormu bu olanlara,kadının sana saldırmasına ne dedi

esiniz bu duruma ne dedi ben cok merak ettim simdi agzim acik kaldim..birde ustune nasil oturdunuz valla gozumde canlandirmaya calistimda ben bayilirdim sinirden o an

canım sen tıpkı benim kaynanayı tarif ediyorsun..bikaçkez oda benim üstüme yürüdü..eşime döv karını bi güzel dedi..eşim şaşırdı...sinirlendi..sen delirmişsin anne dedi..şimdi eşimde annesinin her yaptığı hareketten bi şeytnlık rıyo okdar yani...eşim beni savundukça çıldırıyo bende çıldırtıyorum oohhh zmanında z çektirmedi ban cadaloz...kıskandır sende takma o kalitesini belli etmiş....sen kazanmışsın ama keşke saldırmasaydın..dahada haklı çıkardın...

ne insanlar var yarabbim yaaa:1shok:
keşke olayı bu boyuta getirmeseydiniz canım
bundan sonrada mümkünse hiç görüşmeyin sizbilmiyorumkismile

ağzım açık kaldı allah yardımcın olsun canım.iftira çok zor,kötü birşey çünkü bende yaşadım.sanki biz onların namusu değiliz niye bizi kabul edemiyorlar anlamıyorum.

valla esin seninle konusmazsa konusmasin namusuma laf soyledi yapmadigini birakmadi boynunami sarilsaydim dersin sende.. Saldirmakta hakli olmadigini ama cok gururunun kirildigini izah et yok oyle dara girince namusa leke surmek

Ne olursa olsun kadına fiziksel olarak saldırmakta çok haksızsın ve haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Onun yaptığı kötü ama senin yaptığın daha da kötü. Hiçbirşey kadına fiziksel olarak saldırmanı haklı çıkaramaz. Bir daha görüşmezsin olur biter böyle ilkel vahşiliklere gerek yok.Bir de mühendis olduğunu yazmışsın hiç mi birşey öğrenmedin o kadar okumaktan.

Maalesef çok kötü bir olay. Arkadaşım pekçok erkek annesi haksız da olsa bunu kabullenmez. Keşke sabredip saldırmasa imişsin. Şimdi eşinin gözünde haklı iken haksız duruma düştün, adam sana da tavır yapıyor. Kaynanan da artık ne saygısızlığını bırakır nede başka şeyini kadına koz vermişsin. Artık eşinle oturup uzun ve mantıklı bir konuşma yapmalısınız. Neyin ne olduğu ortaya dökülsün, seninle neden konuşmuyor, senin yerinde eşin olsa ne yapardı bir sor bakalım. Biraz empati yaptırmaya çalış.

namusuma laf etti benimden nevrim dondu oturdum ustune..oda benin saclarımı yoldu bende onun yuzunu gozunu cızdım..

Kaynanan hatali yaptigi cok cirkin birsey lakin sende bu davranisinla hic iyi yapmadin arkadasim, ne olursa olsun ister yalanci olsun, ister kötü olsun ister hayat kadini olsun kimse annesinin böyle dövülmesine sessiz kalamaz.

Düsünki esin aynisini senin annene yapsaydi?? Esin haklida olsa "Sen nasil benim anneme vurabildin? Nasil böyle cirkinlesebildin? demezmiydin?

Sen haklisin evet, bunu esinde biliyor zaten ama suandan itibaren haksiz oldun, hem esinin gözünde hemde cevrenin.....Kaynanin yüzündeki cizikler gececek ama sen esinin gözünde düstügün durumdan hicbir zaman kurtulamicaksin, esinin zihnindeki bu cizik gecmeyecek....Kim olsa annesine el kaldiran birini haklida olsa kolay kolay affedemez.

Insansiz, zayif noktalarimiz var, bazende gercekten gözü dönecek gibi olabiliyoruz, fakat yinede böyle ailevi sorunlar karsisinda sakin ve sogukkanli olmaliyiz, cünkü karsimizdaki insanlar 40 kirk yillik yabanci degil, her zaman yüz yüze gelmek zorunda olacamiz kisiler....

Namus kavrami gercektende hic birseye benzemez, kimse kimsenin namusunu agzina almamali, kaynananin yaptigi terbiyesizlikti ama keske biraksaydinda yaptigi pislikle kalsaydi, o sana namussuzun dedi diye namussuz olmadinki, esinde zaten seni seviyor sayiyior ve bu konuda sana güveniyorum demedimi?

Keskin sirke küpüne zarar verirmis.....seninkide öyle oldu arkadasim...

Bari esinin yaninda oh iyi yaptim annen bunu hak etti gibi sözler konusma sakin....her konuda hakliyim ama annenle el kaldirmakla cok büyük bir hata yaptim de ve bu konuyu kapat.....kaynananlada görüsmeyeceksin herhalde bundan sonra.:1no2:

eşim hala konuşmuyor benle arada mesajlasıyoruz haklısın evet ama boyle mi yapman lazım diyor..haftasonuda gelmedi annesinin yanındaydı zaten cok huzursuz ve uzgunum eşim için özür de dilerim cok zor durumda kaldım ne yazık kı..

insan öfke anında karşındakine nasıl davranacağını bilemiyor Allah yardımcın olsun bu durumlarda sakin olmaya calış
zaten yapabileceği en son şey iftira etmek olurdu onu da yapmış oldu yapmanız gereken kayınvalideden uzak durmak

Back
X