namusuma laf etti benimden nevrim dondu oturdum ustune..oda benin saclarımı yoldu bende onun yuzunu gozunu cızdım..
Kaynanan hatali yaptigi cok cirkin birsey lakin sende bu davranisinla hic iyi yapmadin arkadasim, ne olursa olsun ister yalanci olsun, ister kötü olsun ister hayat kadini olsun kimse annesinin böyle dövülmesine sessiz kalamaz.
Düsünki esin aynisini senin annene yapsaydi?? Esin haklida olsa "Sen nasil benim anneme vurabildin? Nasil böyle cirkinlesebildin? demezmiydin?
Sen haklisin evet, bunu esinde biliyor zaten ama suandan itibaren haksiz oldun, hem esinin gözünde hemde cevrenin.....Kaynanin yüzündeki cizikler gececek ama sen esinin gözünde düstügün durumdan hicbir zaman kurtulamicaksin, esinin zihnindeki bu cizik gecmeyecek....Kim olsa annesine el kaldiran birini haklida olsa kolay kolay affedemez.
Insansiz, zayif noktalarimiz var, bazende gercekten gözü dönecek gibi olabiliyoruz, fakat yinede böyle ailevi sorunlar karsisinda sakin ve sogukkanli olmaliyiz, cünkü karsimizdaki insanlar 40 kirk yillik yabanci degil, her zaman yüz yüze gelmek zorunda olacamiz kisiler....
Namus kavrami gercektende hic birseye benzemez, kimse kimsenin namusunu agzina almamali, kaynananin yaptigi terbiyesizlikti ama keske biraksaydinda yaptigi pislikle kalsaydi, o sana namussuzun dedi diye namussuz olmadinki, esinde zaten seni seviyor sayiyior ve bu konuda sana güveniyorum demedimi?
Keskin sirke küpüne zarar verirmis.....seninkide öyle oldu arkadasim...
Bari esinin yaninda oh iyi yaptim annen bunu hak etti gibi sözler konusma sakin....her konuda hakliyim ama annenle el kaldirmakla cok büyük bir hata yaptim de ve bu konuyu kapat.....kaynananlada görüsmeyeceksin herhalde bundan sonra.:1no2: