Kuzum evine çağırıyor gidince duramiyorum utanıyorum felan kendi ağzıyla istiyor birşeyler bende şaşırıyorum.. artık yapmıyorum hani nasıl desem canim yoruldum zamanında kendi annem yıprattı 15 yıldır rahatsızdı ama psikolojik şimdi kaynanam.. baktım olmuyor bende haftada bir gidiyorum ama mesela bugun beni 5 kez aradi yine evine çağırıyor bende gitmiyorumNiçin kayınvalidenize karsı bu kadar verici oldunuz ?
Canım cirkinin kaderi güzel olur baksana mi neye diyor BENI ASAGILIYOR hep atsam fotomu guzel de bir kızım bana bunlari demeye hakkı yokŞaka yapmış ne var ben gelinden güzelim dediyse annenin yanında
Abartmayın ne olur her sözü
Canım cirkinin kaderi güzel olur baksana mi neye diyor BENI ASAGILIYOR hep atsam fotomu guzel de bir kızım bana bunlari demeye hakkı yokŞaka yapmış ne var ben gelinden güzelim dediyse annenin yanında
Abartmayın ne olur her sözü
Kendini çok iyi ifade etmissin bende ayni şeyleri söylemek istedim yapmak zorunda değil ihtiyatlı olmalı bence insanlarBen konunun sizin gelinlerinizle olan alakasını anlayamadım. Ama şunu söyleyeyim onlar el kızı. Temizlikçi değiller, annenizin evini temizlemek onların sorumluluğu değil. Aynı şekilde siz de köle değilsiniz. Verdikçe beklerler. Kimseye hizmet etmek, evini temizlemek zorunda değilsiniz.
Kuzum evine çağırıyor gidince duramiyorum utanıyorum felan kendi ağzıyla istiyor birşeyler bende şaşırıyorum.. artık yapmıyorum hani nasıl desem canim yoruldum zamanında kendi annem yıprattı 15 yıldır rahatsızdı ama psikolojik şimdi kaynanam.. baktım olmuyor bende haftada bir gidiyorum ama mesela bugun beni 5 kez aradi yine evine çağırıyor bende gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?