• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdaki acayip haller

Size nasıl davranıyorsa siz de o mesafede olun zor mu? Gurbet gelini olunca ne oluyor anlamadım illa kayınvalideyle iç içe mi olmak lazım? Bırakın anlatmasın ailevi şeyleri. Daha iyi kafanız şişmez durup dururken aile sorunları yüzünden. Çok mu önemli akraba sırları sanki? Mesafeli olun saygılı olun yeter. Belli ki daha fazlasını istemiyor

LÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN BU YAZİ KARSİNA CİKTİYSA OKU. BİR AKİL VERİN. kızlar benim için çok önemli olan bir konu ile geldim lütfen bana bu konu hakkında ne yapabileceğimi söyler misiniz. Kaynanam ben gelin geldiğimden beri beni kıskanırdı 4 senelik evliyim hala da kıskanıyor özellikle çevresindeki insanların beni ondan daha çok sevmesini istemiyor ben yinede her gün onun evine gidip gözüne girebilmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ona iyi olmaya çalışıyorum ama onun bana karşı içindeki hainliği gözlerinden okuyorum mesela her gün onun kapısını açmama rağmen aile sırları olsun akraba sırları olsun komşuya dahi anlatır yinede bana anlatmaz en ufak bir şeyleri bile benden gizlemeye çalışır yani binevi ailesinden dışlamaya çalışmak istiyor gibime geliyor benden tek istediği şey hürmet hizmet e yapıyorum da yaranamiyorum zaten eskiden de çok fazla aramız acikti aylarca konuşmadığımizda olmuştu bende gurbet geliniyim kaynanamlada evlerimiz karşı karşıya gitmeyince de bazen evde de canım sıkılıyor hani ailem yakin olsaydı yine aileme giderdim kafam dagilirdi. Bu konuda ki asıl derdim en en çok zoruma giden şey de benimle bir şeyleri paylaşmamasi en ufak bir konuyu dahi benden gizlemeye çalışması birde yetmiyormuş gibi üstüne elalemin gelinini benden daha çok sevip adam yerine koyması sizce ne yapmalıyım ne olur en mantıklı yapacağım şey ne olabilir bu konuda Eşime de danıştım eşimde boşver deyip duruyor sürekli takma çok takıyorsun deyip duruyor sonuçta ailesidir onun zoruna gitmez küfür dahi etseler ama ben gurbet gelini olduğum için mi yapıyor kaynanam bunları anlayamıyorum
Kayınvalideniz kim ki gözüne girmeye çabalıyorsunuz, hem de 4 senedir. Karakterli bi insan olsa gözüne girmeye çalışmanız gerekmezdi, sizinle güzel geçinirdi zaten, sizin sevilen biri olmanız onuda mutlu ederdi. Üç günlük dünyaya kocalarımızın annelerine yaranmaya gelmedik di mi.

LÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN BU YAZİ KARSİNA CİKTİYSA OKU. BİR AKİL VERİN. kızlar benim için çok önemli olan bir konu ile geldim lütfen bana bu konu hakkında ne yapabileceğimi söyler misiniz. Kaynanam ben gelin geldiğimden beri beni kıskanırdı 4 senelik evliyim hala da kıskanıyor özellikle çevresindeki insanların beni ondan daha çok sevmesini istemiyor ben yinede her gün onun evine gidip gözüne girebilmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ona iyi olmaya çalışıyorum ama onun bana karşı içindeki hainliği gözlerinden okuyorum mesela her gün onun kapısını açmama rağmen aile sırları olsun akraba sırları olsun komşuya dahi anlatır yinede bana anlatmaz en ufak bir şeyleri bile benden gizlemeye çalışır yani binevi ailesinden dışlamaya çalışmak istiyor gibime geliyor benden tek istediği şey hürmet hizmet e yapıyorum da yaranamiyorum zaten eskiden de çok fazla aramız acikti aylarca konuşmadığımizda olmuştu bende gurbet geliniyim kaynanamlada evlerimiz karşı karşıya gitmeyince de bazen evde de canım sıkılıyor hani ailem yakin olsaydı yine aileme giderdim kafam dagilirdi. Bu konuda ki asıl derdim en en çok zoruma giden şey de benimle bir şeyleri paylaşmamasi en ufak bir konuyu dahi benden gizlemeye çalışması birde yetmiyormuş gibi üstüne elalemin gelinini benden daha çok sevip adam yerine koyması sizce ne yapmalıyım ne olur en mantıklı yapacağım şey ne olabilir bu konuda Eşime de danıştım eşimde boşver deyip duruyor sürekli takma çok takıyorsun deyip duruyor sonuçta ailesidir onun zoruna gitmez küfür dahi etseler ama ben gurbet gelini olduğum için mi yapıyor kaynanam bunları anlayamıyorum
Yapmayın arkadaşım lütfen neden gözüne girmeye çalışıyorsunuz?
Eviniz ayrı durun evinizde çok mu meraklısınız gidipte iş yapmaya.
Çekin kendinizi kenara .
Gurbet gelini ne ayrıca?

Sevmiyorsanız hareketlerini beğenmiyorsanız gitmeyin.Gidin kendinize kurslar bulun ya da bir iş oralardan çevre yapın kendinize arkadaş edinin.İnsan niye kaynanasını bu kadar kafaya takar anlamıyorum.Bence kadın gayet olması gerektiği gibi davranıyor mesafeli duruyor.Siz her şeyi size anlatsın istiyorsunuzda zaten aranızda ciddi bir kuşak farkı var ve oğlunun karısısınız her şeyi sizle paylaşamaz.

Neden gözüne girmeye çalışıyorsunuz? Sevmemiş gerek var mı böyle gözüne girmek için elinizden gelen her şeyi yapmaya

Hiç hazzetmediğin gelin kv ilişkisi. İlişki kurmaya çalışmasanız hayrınıza olur. Canınızın sıkıldığında kv'ye gitmeyin.

Herkese anlatıyor bana anlatmıyor dediğiniz de dedikodu yapamamak mı gerçekten 🤦‍♀️

Hem bu kadar dert edip niye sürekli gidiyorsunuz. Yapmayın. Zararı dokunmuyorsa, sadece anlattığınız gibi samimiyet kurmuyorsa sizinle bunda takılacak ne var bu kadar. En cok takıldığınız konu da sizinle dedikodu etmemesi🤣 kusura bakmayın güldüm ama gerçekten zerre kafanıza takacak durum yok. Kayinvalideniz degil siz kendinize kötülük ediyorsunuz 4 senedir. Dip dibe olmaya çalışarak.

Eşin takma diyorsa takma. Sürekl adama gidip bişeyler anlatmanın anlamı yok. Anlatmayan anlatmaz sevilmiyorsun ki sevmeyeceksin. Hürmet, hizmet için gitmedin o aileye yapmayıver. Denge önemli ne alıyorsan o kadar vereceksin.

Selam, seni çok iyi anlıyorum, bende aynı durumda yaşıyorum ailemle başka şehirlerde yaşıyoruz, bebeğim var ve eşim mesaisi bitene kadar yapayanlız kalıyoruz, iki sokak mesafedeyiz kayınaile ile, buraya çok defa konu da açmıştım, insan kabul görme psikolojisi içerisindeyken, aile olmaya çalışırken bunun için emek harcarken tam olarak anlamıyor yazılanları ama burada sana yazılanlar doğru, takmayacaksın, sevilmeye, kabul görmeye çalışmayacaksın, değer görmek için çabalama, sana değer verilecek olsaydı bunun için uğraşmana hiç gerek olmazdı. Ben 1,5 sene çabaladım, ucu apaçık aileme dokunan, bana dokunan sözler işitmeme rağmen çabaladım hepsi boşa gitti. En azından çabaladım dedim ve vazgeçtim, yapılan muamele ve edilen sözler azaldımı? Hayır azalmadı, hatta daha da arttı ama ben artık umursamıyorum, benim için önemli olan birtek benim kendi kurduğum ailem ve bana değer veren ailem ve yine değer gördüğüm insanlar. O yüzden balık baştan kokar, kokmuş balığı menekşe bahçesine çeviremezsin diyeceksin ve vazgeçeceksin düşünce ve hareketlerinden

En sevdiğim konu kaynana konusu😂😂 kız Allhtan belanı mı istiyorsun yaranıp napacaksın? Sevmiyorsa sevemesin çok mu lazım? Kaynanan ingiltere gizli kraliçesi mi bu ne merak istek 😃 en iyi kaynana uzak kaynanadır bak bunu kenara yaz

Back
X