- Emoji Skoru
- 1.427
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi hndnnnnnnn
Kvlere yaranılmaz erkolarla birlikte kapatılmasını istediğimiz kategoride onlar da boşver o yüzden seninle muhatap olmaması çok hoş bu arada ne güzel eşiniz çözümü bulmuş boşverinLÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN BU YAZİ KARSİNA CİKTİYSA OKU. BİR AKİL VERİN. kızlar benim için çok önemli olan bir konu ile geldim lütfen bana bu konu hakkında ne yapabileceğimi söyler misiniz. Kaynanam ben gelin geldiğimden beri beni kıskanırdı 4 senelik evliyim hala da kıskanıyor özellikle çevresindeki insanların beni ondan daha çok sevmesini istemiyor ben yinede her gün onun evine gidip gözüne girebilmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ona iyi olmaya çalışıyorum ama onun bana karşı içindeki hainliği gözlerinden okuyorum mesela her gün onun kapısını açmama rağmen aile sırları olsun akraba sırları olsun komşuya dahi anlatır yinede bana anlatmaz en ufak bir şeyleri bile benden gizlemeye çalışır yani binevi ailesinden dışlamaya çalışmak istiyor gibime geliyor benden tek istediği şey hürmet hizmet e yapıyorum da yaranamiyorum zaten eskiden de çok fazla aramız acikti aylarca konuşmadığımizda olmuştu bende gurbet geliniyim kaynanamlada evlerimiz karşı karşıya gitmeyince de bazen evde de canım sıkılıyor hani ailem yakin olsaydı yine aileme giderdim kafam dagilirdi. Bu konuda ki asıl derdim en en çok zoruma giden şey de benimle bir şeyleri paylaşmamasi en ufak bir konuyu dahi benden gizlemeye çalışması birde yetmiyormuş gibi üstüne elalemin gelinini benden daha çok sevip adam yerine koyması sizce ne yapmalıyım ne olur en mantıklı yapacağım şey ne olabilir bu konuda Eşime de danıştım eşimde boşver deyip duruyor sürekli takma çok takıyorsun deyip duruyor sonuçta ailesidir onun zoruna gitmez küfür dahi etseler ama ben gurbet gelini olduğum için mi yapıyor kaynanam bunları anlayamıyorum