• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdaki acayip haller

Eşinle git eşinle gel iş falan da yapma . Deli mi ne bu modeli de ilk okuyorum kaynanaya yaranmak için iş mi yapılır evde sıkılıyorum die seni istemeyenın evi mi beklenir . Hiç bir mesgale bulamamışsın 4 senedir kendıne bari al eline telefonu Otur kadınlar kulubunde yorum yaz sıkılmazsın . Hamıleyken 9 ay yazdım , doğurdum elimde 3 çocuk ev iş eş aileler okul ödev o bu derken daha yazıyorum sıkılmıom da
Ayy hakikaten kk çukuruna bir düşen bir daha çıkamıyor 🤣

ilk defa bir kaynana konusunda gelinin haksız olduğunu görüyorum. kimse seni sevmek aile sırlarını anlatmak zorunda değil çocuğu sevdi diye sen niye yaranmaya kendi ailenin yerine koymaya çalışıyosun anlamadım

LÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN BU YAZİ KARSİNA CİKTİYSA OKU. BİR AKİL VERİN. kızlar benim için çok önemli olan bir konu ile geldim lütfen bana bu konu hakkında ne yapabileceğimi söyler misiniz. Kaynanam ben gelin geldiğimden beri beni kıskanırdı 4 senelik evliyim hala da kıskanıyor özellikle çevresindeki insanların beni ondan daha çok sevmesini istemiyor ben yinede her gün onun evine gidip gözüne girebilmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ona iyi olmaya çalışıyorum ama onun bana karşı içindeki hainliği gözlerinden okuyorum mesela her gün onun kapısını açmama rağmen aile sırları olsun akraba sırları olsun komşuya dahi anlatır yinede bana anlatmaz en ufak bir şeyleri bile benden gizlemeye çalışır yani binevi ailesinden dışlamaya çalışmak istiyor gibime geliyor benden tek istediği şey hürmet hizmet e yapıyorum da yaranamiyorum zaten eskiden de çok fazla aramız acikti aylarca konuşmadığımizda olmuştu bende gurbet geliniyim kaynanamlada evlerimiz karşı karşıya gitmeyince de bazen evde de canım sıkılıyor hani ailem yakin olsaydı yine aileme giderdim kafam dagilirdi. Bu konuda ki asıl derdim en en çok zoruma giden şey de benimle bir şeyleri paylaşmamasi en ufak bir konuyu dahi benden gizlemeye çalışması birde yetmiyormuş gibi üstüne elalemin gelinini benden daha çok sevip adam yerine koyması sizce ne yapmalıyım ne olur en mantıklı yapacağım şey ne olabilir bu konuda Eşime de danıştım eşimde boşver deyip duruyor sürekli takma çok takıyorsun deyip duruyor sonuçta ailesidir onun zoruna gitmez küfür dahi etseler ama ben gurbet gelini olduğum için mi yapıyor kaynanam bunları anlayamıyorum
Hayatıni kaynananin üzerine kurmayı bırak, sıkılıyorsan çık yürüyüş yap en kotu bir boyama kitabı al otur boya her gün kaynanaya mi gidilir ?

Gurbet gelini gibi ifadeler bana nedense komik geliyor. Bizde ailemizden kaç bin km ayrı kaldık yani illa birine kendimizi sevdirmeye çalışmak gibi şeyler yapamadık. Her gün gidip hizmet etmek vs istiyorsaniz tabi yapın ama sevsin diye yapmsyn yani

:) vallahi çok yeni evlisin gençsin. gurbet gelini dediğiniz nedir anlamıyorum. kendi evinizden çıktıktan sonra heryer gurbet sayılır. yeni çevre edinin. yaşıtınız kişilerle tanışın. hobi edinin kurslara gidin. ağzınızla kuş tutsanız en iyi kv bile yaranamazsınız. o sizi asla kızı olarak görmeyecek kabul etmeyecek. çünkü öz kızı değilsiniz. her zaman gelinsiniz.
eşinizde annesini tanıdığı için sallammıyor işte. boşversenize. hayatınızın tadını çıkarın.

Bu konuya çok şaşırdım. Millet kayınvalidesinden uzak durmak istiyor, keşke hiç aramasa kafam rahat olsa diyor siz dip dibe olmak istiyorsunuz. Sizi sevmezse sevmesin. Ona sürekli hizmet ederek sadece kendinizi boşa yormuş olursunuz. Ben daha şimdiden bekâr halimle olur da çılgınlık yapıp gönlüm birine kayarsa , sevgilim beni evlenmeye ikna ederse kayınvalide adayından farklı şehirde yaşamayı düşünüyorum kafamda bin türlü senaryo kurdum. 🤣🤣 Eski kaynanam zebellah gibi dikilirdi başıma. Oraya gitmektense kendinize yeni hobiler edinin kendinizle zaman geçirin daha iyi. Ülkemizde çoğu kaynana modeli aha şöyle :

Birine yaranmak isteyenlerin sonu da bu:

Ayyy benimki hiç susmuyor ne kdar ağrı kesici varsa içiyorum
Konu açacaktım az daha, aynı durumdayım, dün eşimin dedikodusunu yapmak için aradı, adamın da suçu yok, koruyunca da kızdı🥴
O zaman patavatsızlık yapın 😂 Ben bir kere bana söylediği bir şeyi yanlışlıkla bir akrabalarının yanında söyledim ondan sonra çok bişi anlatmıyor 😂 KV rahat ben rahat
Dün bende eşime öttüm belki susar diye ümit ediyorum. Hayır eşimin yanında aradı zaten duydu 🫣

tek başıma kalıp tek başıma kayınpederime veya aileden birine 2 saat laf anlatmak zorunda kalıyorum ki anlamıyorlarda zaten haklida olsam her zaman haksız taraf ben oluyorum eşim bile yeter artk laf söylesin ne diyorsa desin boşver boşver deyip duruyor ama nereye kadar boşver eşim desem eş değil doğru dürüst arkamda dağ gibi durabilecek bir adam değil ki zaten dağ gibi durduğunu da bir gün tam göremedim hep annesini düşünerek konuşuyor annesiyle aradan laf seçiyor konuşurken ama bana karşı da öyle değil kırıp dövüp dağıtıyor 3 yılda ne stresler altında olduğumu bir ben bir Allahım biliyor

Ya kadını bir rahat bıraksanıza? Aylardır devamlı kaynana konusu. Akraba sırlarını bana anlatmıyor diye dertlenmek nasıl bir kafa yapısı? Kaynana yoksa kayınpedere o da yoksa başka aile üyesine musallat oluyorsunuz. Kadının evine zırt pırt ne gidiyorsunuz, akrabasıyla eşiyle dostuyla ne görüştüğünden ne konuştuğundan size ne? Ne stresi yahu, kadının evinden çıkmayan siz, nolur benle konuş bana dedikodu aktar diyen siz, evine işine düzenine karışan siz. En sinir olduğum tipler, uçakla en fazla 1,5 saat - otobüs trenle en fazla 1,5 günde mesafeye evlenip gurbete geldim kimsem yok diyenler. Orada başka lisan mı konuşuluyor, başka para birimi başka kurumlar mı var? 24 saat kameralı görüşme diye bir şey var, sanki mektup yazıp bir ay cevap bekleniyor. Bunu bilip bunu yaşayıp hissedip hemen çocuk yapmayın o halde. Evlenir evlenmez hemen çocuk arkasından da eşimin ailesi şöyle böyle. Çalışmayı kendi sosyal ortamınızı oluşturmayı hiç düşünmediniz mi? Yaşıtım kafa dengi arkadaşlarım olsun, gidelim gelelim gezelim, ailece görüşelim kendimi geliştireyim sosyal olayım... Bunların size zararı mı olurdu? Bunun yerine kaynanam beni yok sayıyor, lütfen saymasın ve benimle dedikodu yapsın.

Kırıyor dövüyor derken mecazi mi yoksa dayak mı yiyorsunuz?

Bir konuda açık açık eşinizin annesiyle arasını açtığınızı ve kız kardeşine sizin yüzünüzden tokat attığını yazmışsınız , siz fazla kötü niyetli ve kıskanç bir insansınız bence, insanların yakasından düşün.

Son düzenleme:
Sevgili gurbet gelini,henüz çocukta yok,size bazı tavziyeler vereyim,bulunduğunuz yerin belediyesine gidin spora yazılın,yok demeyin ufacık ilçede kaldım yıllarca oranın belediyesinin bile vardı kursları sporları.
Oraya yazılın ücretsiz sporunuzu yapın kurslara katılın çevre edinin.
Şimdi metropol şehirdeyiö,çalışıyorum 2 çocuğum var.
Sabahtan akşama kadar koşturuyorum akşam seanslarınada haftada 3 gün spora gidiyorum.
Öyle bir yopunluğun içindeyim ki kim ne yapmış kim aramamış kim soğuk düşünmeye fırsat bulamıyorum.
Keşke iş için koştursanız.
En kıymetli vakitlerinizi kayınvalidenize yaranmaya çalışmasanız.
En basidi sosyal medya hesabından içerik üretin bişeyler başarmaya çalışın.
Bunlar hep boşluktan

LÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN BU YAZİ KARSİNA CİKTİYSA OKU. BİR AKİL VERİN. kızlar benim için çok önemli olan bir konu ile geldim lütfen bana bu konu hakkında ne yapabileceğimi söyler misiniz. Kaynanam ben gelin geldiğimden beri beni kıskanırdı 4 senelik evliyim hala da kıskanıyor özellikle çevresindeki insanların beni ondan daha çok sevmesini istemiyor ben yinede her gün onun evine gidip gözüne girebilmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ona iyi olmaya çalışıyorum ama onun bana karşı içindeki hainliği gözlerinden okuyorum mesela her gün onun kapısını açmama rağmen aile sırları olsun akraba sırları olsun komşuya dahi anlatır yinede bana anlatmaz en ufak bir şeyleri bile benden gizlemeye çalışır yani binevi ailesinden dışlamaya çalışmak istiyor gibime geliyor benden tek istediği şey hürmet hizmet e yapıyorum da yaranamiyorum zaten eskiden de çok fazla aramız acikti aylarca konuşmadığımizda olmuştu bende gurbet geliniyim kaynanamlada evlerimiz karşı karşıya gitmeyince de bazen evde de canım sıkılıyor hani ailem yakin olsaydı yine aileme giderdim kafam dagilirdi. Bu konuda ki asıl derdim en en çok zoruma giden şey de benimle bir şeyleri paylaşmamasi en ufak bir konuyu dahi benden gizlemeye çalışması birde yetmiyormuş gibi üstüne elalemin gelinini benden daha çok sevip adam yerine koyması sizce ne yapmalıyım ne olur en mantıklı yapacağım şey ne olabilir bu konuda Eşime de danıştım eşimde boşver deyip duruyor sürekli takma çok takıyorsun deyip duruyor sonuçta ailesidir onun zoruna gitmez küfür dahi etseler ama ben gurbet gelini olduğum için mi yapıyor kaynanam bunları anlayamıyorum
Mesafe koyun, kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz zaten sevecek olsa şimdiye kadar severdi bütün bu gayretinizin karşılığında.

Sevgili gurbet gelini,henüz çocukta yok,size bazı tavziyeler vereyim,bulunduğunuz yerin belediyesine gidin spora yazılın,yok demeyin ufacık ilçede kaldım yıllarca oranın belediyesinin bile vardı kursları sporları.
Oraya yazılın ücretsiz sporunuzu yapın kurslara katılın çevre edinin.
Şimdi metropol şehirdeyiö,çalışıyorum 2 çocuğum var.
Sabahtan akşama kadar koşturuyorum akşam seanslarınada haftada 3 gün spora gidiyorum.
Öyle bir yopunluğun içindeyim ki kim ne yapmış kim aramamış kim soğuk düşünmeye fırsat bulamıyorum.
Keşke iş için koştursanız.
En kıymetli vakitlerinizi kayınvalidenize yaranmaya çalışmasanız.
En basidi sosyal medya hesabından içerik üretin bişeyler başarmaya çalışın.
Bunlar hep boşluktan
Nasıl çocuk yok, teessüf ederim 4 senelik evlilik ve 3 yaşında bir çocuk var. O yazdıklarınız verdiğiniz fikirler olmasın diye var o çocuk. Bazen kaçıp gidesim geliyor ama kızıma bakınca vazgeçiyorum, babasız büyümesin diyebilmek için var çocuk.

Messa
LÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN BU YAZİ KARSİNA CİKTİYSA OKU. BİR AKİL VERİN. kızlar benim için çok önemli olan bir konu ile geldim lütfen bana bu konu hakkında ne yapabileceğimi söyler misiniz. Kaynanam ben gelin geldiğimden beri beni kıskanırdı 4 senelik evliyim hala da kıskanıyor özellikle çevresindeki insanların beni ondan daha çok sevmesini istemiyor ben yinede her gün onun evine gidip gözüne girebilmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ona iyi olmaya çalışıyorum ama onun bana karşı içindeki hainliği gözlerinden okuyorum mesela her gün onun kapısını açmama rağmen aile sırları olsun akraba sırları olsun komşuya dahi anlatır yinede bana anlatmaz en ufak bir şeyleri bile benden gizlemeye çalışır yani binevi ailesinden dışlamaya çalışmak istiyor gibime geliyor benden tek istediği şey hürmet hizmet e yapıyorum da yaranamiyorum zaten eskiden de çok fazla aramız acikti aylarca konuşmadığımizda olmuştu bende gurbet geliniyim kaynanamlada evlerimiz karşı karşıya gitmeyince de bazen evde de canım sıkılıyor hani ailem yakin olsaydı yine aileme giderdim kafam dagilirdi. Bu konuda ki asıl derdim en en çok zoruma giden şey de benimle bir şeyleri paylaşmamasi en ufak bir konuyu dahi benden gizlemeye çalışması birde yetmiyormuş gibi üstüne elalemin gelinini benden daha çok sevip adam yerine koyması sizce ne yapmalıyım ne olur en mantıklı yapacağım şey ne olabilir bu konuda Eşime de danıştım eşimde boşver deyip duruyor sürekli takma çok takıyorsun deyip duruyor sonuçta ailesidir onun zoruna gitmez küfür dahi etseler ama ben gurbet gelini olduğum için mi yapıyor kaynanam bunları anlayamıyoru
Mesafeli olun sizde sizi istemeyeni siz hiç istemeyin

Kv nin neden gözüne gorip yaranmaya calisiyorsun ki ? Sevmiyor mu bırak sevmesin benimki de beni sevmiyor cevremde görüyorum en basitinden kendi annemi gelin gelin diye ölüyor tayini cikti kardesim henüz gidemedi diye kalkti gelinin yanına gitti eve gelecek yemeksiz kalmasin yalniz kalmasin cocuk dedi kocaman kadına cocuk dedi yani onu bile düsünüyor.Bir de kendi kaynanama bakiyorum valla icim inceden buruluyor ama napim sevmek zorunda değil bazı insanlar kendi dogurduklari disindakilere değer vermiyorlar yapacak bir sey yok

Yani kadın sizi sevmiyorsa evine gitmeyin, gitmek zorunda mısınız? Kendinize başka meşgale bulun.
Belli ki kv mesafeli olmaya çalışıyor. Neden kadının evine her gün gidip duruyorsunuz?
Ayrıca şu gurbet kelimesi tek bana mı çok arabesk geliyor acaba?

Back
X