- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Eşim gidelim dese ben uca uca gderim hergun kavga kiyamet cocugmn piskolojisi bozuldu o kadar cok istyorm ki mutlu bi yuvam olsun ama hep icim yana yana geliyorm bu eve o kadnin suratni gorurum dye ölse bayram edicem o derece beleToptan taşının ordan esin de eğer annesi ile olmak istiyorsa at anasının başına
Hayir susmuyorm o bana ne derse bende aynisini yapiyorm kovuyorm hatta ama iste o yavrmn boynu bukuk kalmasn diye herseyKocamın hatrına katlanıyorum, hatrına susuyorum dıyenler bana samimi gelmiyor. Esım bana "karsında kım olursa olsun o sana napıyorsa ne dıyorsa aynısını yap" der hep. Tabı kı tatsızlık olunca kendıde üzülüyor kım ıster ama bu demek degıl kı susulacak. Kv bana kufur, beddua etse bende once esım olay cıkarır. Hatrına susulacak adam esıne bu dedıklerınızı yaptırmaz. Sız korkunuzdan ses cıkaramıyorsunuz sadece hatır gonul boyle olmaz. Kendınızı kandırmayın. Oradan tasınmadıkca, esınız yanınızda durmadıkca siz daha cok cekeceksınız.
Walla bazılarıda ölsede kurtulsak ozamanmı huzur bizi bulacak dedirtiyorEşim gidelim dese ben uca uca gderim hergun kavga kiyamet cocugmn piskolojisi bozuldu o kadar cok istyorm ki mutlu bi yuvam olsun ama hep icim yana yana geliyorm bu eve o kadnin suratni gorurum dye ölse bayram edicem o derece bele
Bı susuyorum katlanıyorum dıyorsun bı susmuyorum diyorsun. kv ıle karsılıklı bu kadar hakaretlesıp kufurlesırken esın napıyordu? Naptı veya? Duymadı mı hıc? Esın senı ölümle tehtıt eden bir adam, annecı bır adam. Esın sana deger vermezse, saygı duymazsa sulalesıde saygı duymaz bu kadar basit. ha cocugu öne surerek bosanmak istemiyorsan senın bılecegın iş. Ama bil ki boyle bır kocan varken kv ıle bas edemezsın. Ayrıca kayınvaidenın sana yaptıgının aynısını senın yaptıgını hıc sanmıyorum. Sıkayet ettın dıye ölümle tehtıt eden, anacı adamsen anasına sövünce karsıdan izlemiyordur heralde.Hayir susmuyorm o bana ne derse bende aynisini yapiyorm kovuyorm hatta ama iste o yavrmn boynu bukuk kalmasn diye hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?