- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Kanını yalarımmııı yuuuhhhhYok hayir beni olumle tehdt eden kaynanam kanini yalarm senin vs.. diyor tabi bnde tutamiyorm kendmi susmuyorm sadece sabredyorm simdlik gercekten bosanmak istemiyorm ama esimde terketmiyo anasini o yuzden muzdaribim
Ne demek yaa allhim boyle insanlrin şerrinden sana siginirim.biseyler yap esin bunu bilmiyr mu ysa kimsen uok mu bosanmk cozum degilki.kapini pencereni kapat küs ya sen gitme oda gelmesin oglu cok istyrsa gitsin anasini gorsun evine gelsinKadin dunya kadar deli hapi kullaniyor kocasinida dün taşlamiş savciliga vericem artk bi ses kaydi yapip benim kaynpdermle adimi ckaracak kmseye bakacak yuzumu brakmicak bi komşuya kocana sahip cik benm gelin senin kocana bakiyo demis artk tukendm elimi kana bulamak istemiyorm
Gozu arkada kalsin istemiyo babasi cok iyidir kapyinpederim allah raziolsun ama esimide seviyorum beni birakmiyor sabredelm diyor kv kocasiylada gecnmiyor karakolluk olmuslar adami benm evden cikarken gordu neler yapti neler bunalima girdm ailemede gdemem zaten onlar bana rahat vermedgnden evlendm ozellikle babam daha beterine saplandim
Bazen dayanamiyorum isyan ediyorm allahm ben yaptmda bnu bana layik gordn dye pisman oluyorm snrda gercekten cektklerm hic kolay degil ben de o gunubekliyorm ama cok tukendm cok saol canm tavsyen icin allah razi olsun rabbim kimsenin huzurunu bozmasn ben sogan ekmek yemeyede raziyim yeterki hizurum olsunSeni okadar iyi anliyorumki caresizlikten dibe vurmussun. Ama Rabbim okadar buyukki bi anda pat die kurtulursun insallah esinle vs cocugunla mutlu ve mesut yasarsin yeter ki duani ibadetini eksik etme ve sabrini. Bak bunlar oldugunda Rabbim mukafatini verir sen Allaha sihin.
Eşimin gecen sene cok uzerine gittim kendni asmiş şekilde buldm hayatm alt ust oldu uzerine gtmeye korkuyorm yne cene yapiyrm ama cok degl o da mahvlduKişi kendinden bilirmiş işi.
Böyle terbiyesizliğe sabır gösterilir mi?Başlarım öyle kocaya.Çok sinirlendim.
O da senin baban.Çek restini taşın.Yarın öbür gün çocuğuna neler yapar
Ruh hastası.Konuş kp kocanla bu işi çöz.
Eşimin gecen sene cok uzerine gittim kendni asmiş şekilde buldm hayatm alt ust oldu uzerine gtmeye korkuyorm yne cene yapiyrm ama cok degl o da mahvldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?