Kaynanamdan cok cekiyorum

Yok hayir beni olumle tehdt eden kaynanam kanini yalarm senin vs.. diyor tabi bnde tutamiyorm kendmi susmuyorm sadece sabredyorm simdlik gercekten bosanmak istemiyorm ama esimde terketmiyo anasini o yuzden muzdaribim

Tek suclu esin annesi haksiz oldgu zamnlrda annesi uyarmaz mi eger yapabiliyrsan imkanda var uzaklra tasin cnm kayınvalidenede sen bizi istemyrsun bizde basindn gidyruz de

Kadin dunya kadar deli hapi kullaniyor kocasinida dün taşlamiş savciliga vericem artk bi ses kaydi yapip benim kaynpdermle adimi ckaracak kmseye bakacak yuzumu brakmicak bi komşuya kocana sahip cik benm gelin senin kocana bakiyo demis artk tukendm elimi kana bulamak istemiyorm

O oyle konusulcak biri degil eşim hayatta birakipta gtmez bu evden ölüm ckar ancak dedi bakalm ne olcak zaman ne gostercek alt kata o kadar emek verdm takilarim gitti esyalar aldm yaptrdm ama degisen bsey olmadi

Ne demek yaa allhim boyle insanlrin şerrinden sana siginirim.biseyler yap esin bunu bilmiyr mu ysa kimsen uok mu bosanmk cozum degilki.kapini pencereni kapat küs ya sen gitme oda gelmesin oglu cok istyrsa gitsin anasini gorsun evine gelsin

Kadin bela kusmek keske care olsa kapima kadar dayaniyor agir hakaretler ediyor hic susmuyor ama bi gun fena benzeticem artk sika sika dişim kalmadi

Seni okadar iyi anliyorumki caresizlikten dibe vurmussun. Ama Rabbim okadar buyukki bi anda pat die kurtulursun insallah esinle vs cocugunla mutlu ve mesut yasarsin yeter ki duani ibadetini eksik etme ve sabrini. Bak bunlar oldugunda Rabbim mukafatini verir sen Allaha sihin.

Kişi kendinden bilirmiş işi.

Böyle terbiyesizliğe sabır gösterilir mi?Başlarım öyle kocaya.Çok sinirlendim.

O da senin baban.Çek restini taşın.Yarın öbür gün çocuğuna neler yapar

Ruh hastası.Konuş kp kocanla bu işi çöz.

Bazen dayanamiyorum isyan ediyorm allahm ben yaptmda bnu bana layik gordn dye pisman oluyorm snrda gercekten cektklerm hic kolay degil ben de o gunubekliyorm ama cok tukendm cok saol canm tavsyen icin allah razi olsun rabbim kimsenin huzurunu bozmasn ben sogan ekmek yemeyede raziyim yeterki hizurum olsun

Eşimin gecen sene cok uzerine gittim kendni asmiş şekilde buldm hayatm alt ust oldu uzerine gtmeye korkuyorm yne cene yapiyrm ama cok degl o da mahvldu

Eşimin gecen sene cok uzerine gittim kendni asmiş şekilde buldm hayatm alt ust oldu uzerine gtmeye korkuyorm yne cene yapiyrm ama cok degl o da mahvldu

Kendini asacağına çözüm üretsin.Gerçi bu ananın büyüttüğü adam da çok sağlıklı bir ruh haline sahip

değildir.zır cahil insanlar sonuç bu.Ya bir gün sen onu ya o seni katleder.Bir ömür gitmez bu.

Çene yapmayacaksın dır dır dır.Tavrını belirleyeceksin oturtup konuşup şartlarını buna sebep olanları

söyleyeceksin.Bağırmadan çağırmadan.Süre vereceksin.Olmadı mı ?Gerekeni yapacaksın

Kayinvalideniz psikopat heralde. Valla sizi delirtmeden tasinin bence ama esimde annesinin tarafinda diyosunuz. Iki secenek var. Ya tasincaksiniz esiniz de sizden yana olacak ya da bosayin bu manyak aileyi komple hayatinizdan cikarin

Allah sabır versin ve tez zamanda mutlu olun inşaAllah. Bol bol dua edin. Ama isyan etmeyin. Ya bide yazmadan geçemeyeceğim eşinde anneside birbirinden b.....k muş. Karina namusuna laf atıyor kadın, gerekeni yapsana namus be bu namus Allah akıl fikir versin bu adama hemde en tez zamanda.

Evet gercekten haklisiniz cok tesekkur ederm esimle konusucam biraz borcmuz var o btene kadar sabredcem eger olmuyo ayrcam yollarimi allah razolsun derdmi dnledgnz icin

Esiniz de normal gelmedi bana..
Babası ile eşinin adı çıkacak diyorsunuz o hala duruyor..
Hakaret kavga iftira içinde oturuyor aynı binada..
Çocuğunuz büyüyünce anlayınca ne olacak babaanneye inanirsa aklina suphe duserse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…