- 20 Ağustos 2021
- 40
- -16
- 1
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Kimsenin size ev alma gibi bir mecburiyeti yok. Onların parasına mı güvenip evlendiniz.Merhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Benim evim hesabım onlara göre ayrı değil işte. Ben eczane açınca bile ortak olucak düşüncesi vardı onlarda. Yani kazandığım parayı onlara vericektim. Onlar böyle birşey düşünüyorken ben niye ev almıyolar diye düşünmem normalKendilerine yazlık almak yerine bize ev araba alsalardı ne demek yahu? Kayinvalidem size kirayı vericez dese ben yine ona güvenerek yola çıkmam. Benim evim, hesabim ayrı olmalı. Bel bağlamamak lazim ana babaya. Sizde boşverin okumuş etmişsiniz belli ki çalışmaya kendi başınıza birseyler başarmaya bakın.
kendi kazanıp kendi almış adam kimse size ev alma para verme zorunda değilMerhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Armut pi$,agzima düsNeden çalışıp size ev alsınlar ki size ev almak için mi çalışıyorlar
Güvenip evlenmedim. Kira parasıyla zengin olucak da değilim. Sadece insanların yalan söylemesi ve eşimin de buna ses çıkarmaması beni üzüyoKimsenin size ev alma gibi bir mecburiyeti yok. Onların parasına mı güvenip evlendiniz.
Şöyle ki eşimin amcası aynı apartmanda oturuyolar üç çocuğu var ikisine o binadan ev verdiler. Birine de ev aldılar. Onlar da otobüs işletiyo. Onların da almama hakkı vardı niye aldı o zaman.Yazligin kredisi ortak paradan veriliyor ne demek?
Ortak paradan kasit ne yani?
Otobüs ortak calistirilip kazancla onlara yazlik alindiysa bir nebze hak veririm.
Yoksa haddini aşan bir konu.
Kendilerimi calisip,kazanip aldi bu saydiklarinizi?
Yani şöyle eşim istese ben ayrılmak istiyorum ortaklıktan dese otobüsü satıp onun payını vericekler. Ama eşim hep onlar iyi olsun istediklerini alsınlar diye hiçbişey demiyo biz de böyle sürünüyoruzYazligin kredisi ortak paradan veriliyor ne demek?
Ortak paradan kasit ne yani?
Otobüs ortak calistirilip kazancla onlara yazlik alindiysa bir nebze hak veririm.
Yoksa haddini aşan bir konu.
İyi de herkesin kendi hesabıŞöyle ki eşimin amcası aynı apartmanda oturuyolar üç çocuğu var ikisine o binadan ev verdiler. Birine de ev aldılar. Onlar da otobüs işletiyo. Onların da almama hakkı vardı niye aldı o zaman.
Bizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da varO yaştaki insanlar kendilerine yazlık alsınlar zaten. Niye size ev alsınlar ki.
Şöyle ki eşimin amcası aynı apartmanda oturuyolar üç çocuğu var ikisine o binadan ev verdiler. Birine de ev aldılar. Onlar da otobüs işletiyo. Onların da almama hakkı vardı niye aldı o zaman.
O zaman paranızı isteyin. O parayla size ev alsalar bu sefer de sizin evde onların parası olacak.Bizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da var
Helal olsun vallahi, eşim tek çocuk ama bu cümleyi ben bile kuramam.Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir?
Peki ben eczane açtığımda kazandığın para da ortak demeleri normal mi sizceİyi de herkesin kendi hesabı
O zaman acun ılıcalı kızına jeep almış her baba kızına jeep alsın kanun gibi olsun bu
Yani şöyle eşim istese ben ayrılmak istiyorum ortaklıktan dese otobüsü satıp onun payını vericekler. Ama eşim hep onlar iyi olsun istediklerini alsınlar diye hiçbişey demiyo biz de böyle sürünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?