Kaynanamgilin yazlık alması

Kendileri kazanmış kendileri almış sizden para istediler mi yok .eee öyleyse sizi ilgilendirmez ki . Kirada yaşamak kötü değil kim bilir onlar kaç sene kirada yaşadı ev almak için kaç sene çalıştılar yaz kış demeden . Hem size ev alsalar o evde başka evlat yok mu sizin farkınız ne diğer çocuğu da der bize de ev alın diye . Zaten Allah korusun onlara bir şey olsa size kalacak. Emek vermediğiniz şeylere göz dikmeyin . Çalışın ve kendi evinizi kendi arabanızı kendiniz alın . Alın teri gibisi yok emin ol . Kirayı size veririz demiş olabilirler ama demek ki onların da ihtiyaçları var .çocuklarını evlendirmişler bırakında biraz da onlar hayatlarını yaşasın.

Evet demek ki vazgeçmişler. Aile apartmanında oturmak istememek “ben sizden uzak durmak istiyorum” demektir ki bence de iyi bir karar. Ama mesafeli olmak istediğinizin insanın parasını istemek de uygun değil,
Tabi ki saygı duyuyorum fakat bir laf vardır söz ağızdan bir kere çıkar diye. Yani tamam yapmasınlar fakat "madem oturmak istemiyorsunuz o zaman kirasını alın demek" bir sözdür. Caymak olmaz. Baştan o sözü vermeselerdi o zaman hak verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…