- 30 Kasım 2010
- 9.603
- 19.273
- 448
- Konu Sahibi hayatagaci94
-
Benim bi arkadasımın eşi arkadasıma annenler ölünce bize neler düşer( mal mülk) diye sormuş,adam resmen bu anın hayalini kurmuş var boyle insanlar boyle hayaller...
Muhtemelen eczane açacağınız parayı onlar verecektir bu yüzden kar payı istiyorlardır ki öyleyse haklılar. Ha yok kendi cebinizden eczane açacaksanız da pay istiyorlarsa niye hadi oradan demiyorsunuz.Benim eczanemden kazandığım paraya göz diken adamların yaptığı normal ben ev isteyince anormal öyle mi
Kendi paraları istediklerini yaparlar size ne bundan ? Sizde çalışın karı koca alın istediğiniz evi arabayı insanların kendi paralarıyla yaptıkları sizi ilgilendirmiyor malesefMerhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Senin evlilik düşmüş bacııımm.Ben evliyim ama uzak yerde çalışıyorum. Yoksa evli değilim de haberim mi yok
Kimi hatırlattı? Adı lazım değil, baş harfi Lbu bana birini hatırlattı
zaten sitede bu fikri savunan 3-5 kişi var
çok şükür çoğu kadının aklı başında ayakları yerde
Eczaneyi onlar açacaksa size normalPeki ben eczane açtığımda kazandığın para da ortak demeleri normal mi sizce
Bunu başta yazsaydınız gelen yorumlar farklı oldu.Bizim otobüs ortak ordan gelen parayla yazlık alıyolar. Yani içinde benim param da var
Ay fake çıktı zaten.Yaaa en sevdiğim konu tipi. Yetişememişim
Merhabalar. Benim size danışmak istediğim bir konu var. İki yıllık evliyim. Ev ve arabamız yok. Eşimin babasının otobüsü var. Arabaları var. İki tane evleri var istanbulda. Birinde kendileri oturuyo üst kat çatı katı orada da kiracı var. Evlenmeden önce eşimin annesi kirayı size veririz demişti ama vermediler. Evlendikten bir yıl sonra da kendilerine yazlık aldılar. Bu yazlığın kredisi ortak paradan veriliyo. Yani otobüsten gelen parayla. Ama bize hiç para vermiyolar bir yardımları yok. Sadece eşim çalışıyo ben eczacıyım iş bulamadım iki yıldır dükkan yeri baktım bulamadım. Eve yakın iş bulamadım çünkü arabamız yok uzak yere de gidemem. Neyse bu yazlığı almak yerine bize ev alsalar daha iyi olmaz mıydı ya da araba. Çocuğu kirada otururken neden bir insan gidip yazlık alır bu bencillik değil midir? Bu arada üst çatı katında oturmamamızın sebebi eşim ilk görüşmede ben orda oturmak istemiyorum demesi çünkü çok kalabalık aile apartmanı dedikoducu insanlar. Bi de eşimin iki kardeşi var onlar çalışıyo işleri var. Bi de emekli maaşı var kaynatamın.
Demee... Okuyayım mı şimdi hepsiniAy fake çıktı zaten.
Bir konu daha açmış bugün, mune oraya yazdı.Demee... Okuyayım mı şimdi hepsini
Çünkü aydınlanmış, muhtemelen yukardan bizi izliyorGelingillerden konu sahibi neden banlandı
almış mı sahidenİyi de herkesin kendi hesabı
O zaman acun ılıcalı kızına jeep almış her baba kızına jeep alsın kanun gibi olsun bu
aklımın bi köşesinde olucak bu sözNot olarak buradan bekar, yeni evli arkadaşlara sesleniyorum; eş ailesinden düğünde ne aldıysanız hediye onu kâr bilin, “sonra alırız” dediklerini almazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?