Kaynanamgilin yazlık alması

Zor durumdaysanız onlardan borç istersiniz sonra durumunuzu toplayınca geri ödersiniz de eş ailesinden yardım ummak nedir Allah aşkına? Bunca sene çalışmışlar dilediklerince harcayacaklar yazlıkta alacaklar kışlıkta tabi ki.Ben sizin düşüncenizi yanlış buldum,size yardım etseler bu sefer diğer evlatlar var hak geçmesin diye onlara da etmeleri gerekecek,etmeseler kardeşler arasında küslükler çıkacak,eee öbür türlü evlatlara dağıtınca kendilerine ne kalacak?

Benim eczanemden kazandığım paraya göz diken adamların yaptığı normal ben ev isteyince anormal öyle mi
Muhtemelen eczane açacağınız parayı onlar verecektir bu yüzden kar payı istiyorlardır ki öyleyse haklılar. Ha yok kendi cebinizden eczane açacaksanız da pay istiyorlarsa niye hadi oradan demiyorsunuz.

Bu hanım eczacıyım yazmış ama bana vergi memuru gibi geldi. Bütün kayınbabasının, kayıncosunun, 7 sülalenin mal varlığının çetelesini tutmuş. Ne kadar tuhaf. Bu evlenme programlarında altın diş takan kadınlar gözümde canlandı. Kendi haline bakmaz, evleneceği adamın yatı katı olsun ister.

Kendi paraları istediklerini yaparlar size ne bundan ? Sizde çalışın karı koca alın istediğiniz evi arabayı insanların kendi paralarıyla yaptıkları sizi ilgilendirmiyor malesef

az önce eşim ailesinden para istemiyor araba almıyor bana diye bir konu okudum sonra bunu. ve baktımki aynı kişi.

şakamısınız siz ya... bu nasıl bir talepkarlık ne rahatlık...eşinizin yerinde olsam benimle ailemin parası içinmi evlendin derdim
bence biraz çalışmayı deneyin

ailenin tüm mal bildirimini yapmışsınız kk ya.
ihtiyacınız olsa uzağa da gidersiniz. ya da tasinirsiniz.

o yaşlarda insanlar kendilerine iyi bakmalı bence. o yüzden iyi yapmışlar sefalari olsun.

size ev ya da araba almak zorunda değiller
kaç yaşına gelmişsiniz şükür çalışabiliyorsanız biriktirmeye başlayın zamanla hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…