- 12 Haziran 2020
- 2.116
- 7.299
- 158
- Konu Sahibi hayatagaci94
Korktum bu konudan valla tırnaklarımla kazıyıp kazanıp ileri yaşlarımda rahat edebilme hayallerim vardı .iki erkek annesiyim gelinler böyle düşünürse vayh benim halime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecz neye yüklü miktar para yatırıp açacaklarmı , yoksa herşeryiyle senmi açacaksınBenim eczanemden kazandığım paraya göz diken adamların yaptığı normal ben ev isteyince anormal öyle mi
İşte onlar koloni olarak yaşadıkları için ben de madem kolonisiniz o zaman beni de bu kBakın noktalama işaretleri ve yazım yanlışları düzeliverdi
Neden birbirinizin kazancına ortak oluyorsunuz ki koloni misiniz?
Ben de bunu anlamıyorum
iyi koloni olarak yaşamanın bir dezavantajı muhtaçlıktır sizin yaşadığınız gibi
yapacak bir şey yok üzülmeye devam edeceksiniz madem
riayet edeceksiniz yani en fazla şu olur eşinizi istemezler iş değiştirmek zorunda kalır
Para onlarda yani
onların şu durumda kayıpları olmaz eşiniz ay nasıl bir şey diyecek pardon
Muhtaçsınız da
ki demesi de ayıp
şöyle ki haftaya işe başlıyorum. Eczane yeri de bakıcam aynı zamanda. Kendi paramı biriktirip alıcam ne yapayım kimseden hayır yok ne anadan ne babadanŞimdiden uzak yakın demeyin girin bi işe o zaman
O zamana kadar ancak birikir
Zamane gelinleri çok fena valla
Alacağınız yazlığa, gelirinize kadar burnunu sokabiliyor
En iyisi en baştan biriktirin paranızı
Sonra varınızı yoğunuzu geline dökersiniz de en azından başınız ağrımaz![]()
Bekar olsaydım ben de uzak demez çalışırdım ama evliyken öyle olmuyo işte. Uzak yere gidip sonra çıktığım da oldu. Teşekkürler yazdıklarınız için.bu kk daki uzak yerde çalışamam prensesliğinin de hastayım...
arkadaşlar insanlar iş için türkiyenin hatta dünyanın öbür ucuna gidiyor
kendi şehrinde iş bulan şanslı kesim bile 1-2 saatlik ilçelere gidiyor
herkes mi sokağının başında çalışıyor anlamıyorum ki
eşinle babası ortak iş mi yapıyor yoksa eşin babasının kurduğu işte mi çalışıyor. nerden para kazanmış da otobüslerde hakkınız var acaba? adam aylık maaş veriyor onun dışında ortak olduğunuzu sanmıyorum..
yıllar önce bekarken yazlığımı aldığımda da bizim gelinler 'kahve zaten bekar ne yapacak yazlığı bize verseydi parayı şuna yatırırdık bunu yapardık vs' kafasına girmişti.. hatta 'bizim şuna ihtiyacımız varken nasıl yazlık alır' demişlerdi. kendi kazandığım parayı nereye yatıracağımı onlara soracaktım herhalde.. yazlığı olan insanlara ya 'orayı alacağına ... ' deniyor ya da 'anahtarı versene'.. bu konulara ayrıca sinir oluyorum neyse
eczaneyi kendi paranızla açıyorsanız kimsenin laf söylemeye hakkı olmaz tıpkı sizin kayınailenizin parasına laf söylemeye hakkınızın olmadığı gibi.. isterseniz evin geçimine eşiniz kadar katkı sağlayıp gerisiyle ayrı bi yatırım yapabilirsiniz.
son olarak söylemeden edemeyeceğim eczacı olduğunuza inanmak istemiyorum. ortaokul hadi max lise mezunu gibisiniz..
Benim parama göz dikenin ben de parasına göz dikerimHepde kendi hayatini beceremeyenler böyle kayinvalide kayinpeder parasina göz dikiyor. Yetiskin insanlarsiniz calisin kendiniz yapin. Olmadi var olanla yetinmeyi ögrenin. Daha is icin yol gitmeye üsenen birinin ne kadar basarili olur bu konuda orasi muamma tabi
İkisi anormal.Benim eczanemden kazandığım paraya göz diken adamların yaptığı normal ben ev isteyince anormal öyle mi
Paranıza göz dikebilen insanlar size kuruşlarını kaptırmaz. Siz kendi paranızı korumaya bakın.Benim parama göz dikenin ben de parasına göz dikerim![]()
Kendinize bi şeyler almayınşöyle ki haftaya işe başlıyorum. Eczane yeri de bakıcam aynı zamanda. Kendi paramı biriktirip alıcam ne yapayım kimseden hayır yok ne anadan ne babadan![]()
Allah malınıza paranıza göz diken gelın nadip eylemesin:)Korktum bu konudan valla tırnaklarımla kazıyıp kazanıp ileri yaşlarımda rahat edebilme hayallerim vardı .iki erkek annesiyim gelinler böyle düşünürse vayh benim halime
eşim sabah 1:30- akşam 1:30 toplam 3 saat yola gidiyor. mesai arkadaşlarının hepsi de aynı sekilde.. bende aynı sekildeydim daha sonra yerim değişti merkeze geldim. yani evli de olsan bebeğin de olsa gidiyorsunBekar olsaydım ben de uzak demez çalışırdım ama evliyken öyle olmuyo işte. Uzak yere gidip sonra çıktığım da oldu. Teşekkürler yazdıklarınız için.
Hangi parayla açacaksınız eczaneyi. Eger parayı onlar verecekse orlar açıyor size eczane olur ki bu durumda ortak olacak tabi. Eger sadece kendi paranızla acacaksaniz zaten kabul etmiyorum diyebilirsiniz.Peki ben eczane açtığımda kazandığın para da ortak demeleri normal mi sizce
Benim eczanemden kazandığım paraya göz diken adamların yaptığı normal ben ev isteyince anormal öyle mi