• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın bağırması

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Kaynanam çok sinirli biri. Bir hata yspim ya da onun istemediği bişi yapim hemen bağırıyo ve benden susmamı bekliyo. Cevap verince de eşimi dolduruyo. Eşim de benim cevap vermemi istemiyo. Ben susumca eşim beni savunuyo hatta annesine kızıyo. Ben sizden fikir almak istiyorum kendimi nasıl tutabilirim bu birincisi ikincisi nasıl tavır takınmalıyım bağırmasına. Sonra da sen kızım gibisin bağırırım diyo. Yaşım ilerledi böyle oldum diyo.

Sen ne sıfatla bana bağırıyorsun derdim. Benim annem falan da değilsin anam babam belli derdim. Salak mı ne.
Ya gerçekten kayannamı görseniz tek bana değil eltilerime de öyle bizim söylediğimiz bir lafı büyütüyo da büyütüyo. Anca oğulları ona kzııcak öyle biraz duruyo ama bu sefer de bize kinleniyo. Eşimle tatile çıktım bir suratlar bi suratlar israf ediyosunuz siz bilmem ne . Laf anlamıyo anlatamıyosun başa çıkılmıyo hrp onun isteidği olsun istiyo olmayınca da mahhalleyi ayağa kaldırır o derece bi kadın. Sabretmek istiyorum. Sadece

Ben olsam tutamam, ha şöyle birşey de var "dinsizin hakkından imansız gelir"
Bana 1 yapana 10 yaparım valla. Kızım gibisin diyerek bağırmak! Güzel kafası varmış.
Kendi kızına da bağırmaz ben bazen susuyorum bazen de patlıyorum sonra da bana cevap veriyo saygısız bu diyip eşime şikayetler eşime kendini acındırmalar ben bilmem kaç yaşındayım bana nasıl cevap verir demeler. Ne yapmalıyım sizce ona csvap verince eşimle aramda sorun oluyo

Ya gerçekten kayannamı görseniz tek bana değil eltilerime de öyle bizim söylediğimiz bir lafı büyütüyo da büyütüyo. Anca oğulları ona kzııcak öyle biraz duruyo ama bu sefer de bize kinleniyo. Eşimle tatile çıktım bir suratlar bi suratlar israf ediyosunuz siz bilmem ne . Laf anlamıyo anlatamıyosun başa çıkılmıyo hrp onun isteidği olsun istiyo olmayınca da mahhalleyi ayağa kaldırır o derece bi kadın. Sabretmek istiyorum. Sadece

Azıcık kendisine saygısı olan biri bu bağırmalara fazla sabredemez. Siz de sabredemeyeceksiniz.

Altının bir taktiği var boş boş konuşur he he derim arkasın dan da istediğimi yaparım. Şimdi iyi gelin saygılı cevap vermeyen eltimdir

Kendi kızına da bağırmaz ben bazen susuyorum bazen de patlıyorum sonra da bana cevap veriyo saygısız bu diyip eşime şikayetler eşime kendini acındırmalar ben bilmem kaç yaşındayım bana nasıl cevap verir demeler. Ne yapmalıyım sizce ona csvap verince eşimle aramda sorun oluyo
Eşinizin tutumu yanlış bu konuda. Dolduruşa gelmemesi lazım. Yani bu konuda kv yapabileceğiniz birşey yok iş eşinizde bitiyor bence. Bağırsanız dedikodu edecek kendini acındıracak, sussanız tepenize çıkacak.

Bir iki kere bağırmaya kalktı.
Cevabını aldı.

Yok kocam susunca yanımda oluyor falan filan demişssin. Başlarım öyle kocaya !
Doğru ama eşimi çok doluruşa getiriyo sonrasında ben de aklım sıra nabze göre şerbet veriyorum

Eşinizin tutumu yanlış bu konuda. Dolduruşa gelmemesi lazım. Yani bu konuda kv yapabileceğiniz birşey yok iş eşinizde bitiyor bence. Bağırsanız dedikodu edecek kendini acındıracak, sussanız tepenize çıkacak.
Şöyle eşim ne olursa olsun anneme cevap verme dinleme ortamdan çık odana gel diyo. Eşim hatta sen susunca daha çok sinirkeniyo diyo.

A

hajahaha bu çok iyiymiş onun seviyesine düşmek istemiyorum hem ben cevap vermeyince daha çok sinirleniyo sanki
Valla mahalle ayaga kalkiyor diyorsunuz seviye filan kalmamis zaten. Ha bak bir de su yontem var. O bagirdikca gulun bagirdikca neselenin. En sonunda bittimi deyin ses edemez zaten. Hah bitti demek hadi gorusuruz deyip odaniza gidin muzik acin. Delirir. Bir ergen olarak annemi hep boyle delirtirdim zamaninda :)

Ben lohusayken kvm bir kere bi bağırdı, "Kimseyi gelin diye çağırmadık, zorla da tutmuyorum, şu halde kendime bile zor katlanıyorum bi de senin nazını çekemem, böyle yapacaksan işte kapı orada" dedim kibarca kovdum.

Zaten sıkıntılı bi kadın değildi, o olaydan sonra daha bi dikkat eder oldu. Bıçak gibi net bir tepki koymazsanız "Kızım gibisin ondan" diye diye tepenize çıkarırsınız elin sinir hastalarını.

Sokuşturuver lafını, sonra bir şey diyecek olursa da "Hani kızın gibiydim, şimdi el mi oldum da alınıyorsun? Bi karar ver" diye de bastırın.

Back
X