- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Hayatlarınızı mahvedıyorsunuz değmeyen kkişiler için.Doğru ama eşimi çok doluruşa getiriyo sonrasında ben de aklım sıra nabze göre şerbet veriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatlarınızı mahvedıyorsunuz değmeyen kkişiler için.Doğru ama eşimi çok doluruşa getiriyo sonrasında ben de aklım sıra nabze göre şerbet veriyorum
Diyorum ya söylüyorum ama kadında anlayış diye bişi yok. Ben çok denedim anlasın laf diye anlattım güzelce smyledim bağırdım her yolu denedim. Ama laftan anlamıyo size nasıl anlatim bilmiyorum anca görmek lazım. Millete de bi iyi bi iyi sormaBen lohusayken kvm bir kere bi bağırdı, "Kimseyi gelin diye çağırmadık, zorla da tutmuyorum, şu halde kendime bile zor katlanıyorum bi de senin nazını çekemem, böyle yapacaksan işte kapı orada" dedim kibarca kovdum.
Zaten sıkıntılı bi kadın değildi, o olaydan sonra daha bi dikkat eder oldu. Bıçak gibi net bir tepki koymazsanız "Kızım gibisin ondan" diye diye tepenize çıkarırsınız elin sinir hastalarını.
Sokuşturuver lafını, sonra bir şey diyecek olursa da "Hani kızın gibiydim, şimdi el mi oldum da alınıyorsun? Bi karar ver" diye de bastırın.
Geçirdim sinir krizi geçirdim bi kere dn son kapıları tekmeliyodum öyle diyi size. Yok tansiyon hastasıyım yok bahene arıyosun sen sen bizi sevmiyosun gibi saçma sapan şeylerBuranın bir atasözü var bir cinnet her şeyi çözer
Zaten en son çare o kalıyo eşim hep yanımda bana hep destek oluyo. Annemler bahane arıyolar sen ellerine koz verme diyo banaKendi kızına bağırmaması ama sana ve eltine bağırıp kızım gibisin demesi.. tereyağ misali üste çıkmaya çalışıyo kendince.. ona en iyi tepki hiçbir söylediğini duymazdan gelmen bence eşinde bunu görüp annesine gerekeni söylemesi lazım aslında sen susunca senin yanımda olmayacak herdaim yanında olmalı.. ama sen bisüre ona tepkisiz ol gerektiğinin dışında fazla muhatab olma ve söylediklerini duymazdan gel sinirin bozulur ister istemez duyunca illaki ama bisüre öyle davran bakalım çünkü laf anlamayan birine laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur.. en iyisimi hiç duymamış gibi hıı hıı diyip geçiştirmek..
Kaynanam çok sinirli biri. Bir hata yspim ya da onun istemediği bişi yapim hemen bağırıyo ve benden susmamı bekliyo. Cevap verince de eşimi dolduruyo. Eşim de benim cevap vermemi istemiyo. Ben susumca eşim beni savunuyo hatta annesine kızıyo. Ben sizden fikir almak istiyorum kendimi nasıl tutabilirim bu birincisi ikincisi nasıl tavır takınmalıyım bağırmasına. Sonra da sen kızım gibisin bağırırım diyo. Yaşım ilerledi böyle oldum diyo.
Girişmeyin o zamn her insanın bir saygınlığı vardır bu ne çocuk muyuzGeçirdim sinir krizi geçirdim bi kere dn son kapıları tekmeliyodum öyle diyi size. Yok tansiyon hastasıyım yok bahene arıyosun sen sen bizi sevmiyosun gibi saçma sapan şeyler
Eşim de sizin dediğinizn aynısını söylüyo dinleme çek git diyo çünkü annesini oda biliyosirtimi doner ceker giderim onu mu dinlicem, o da iyice sinirden kudurur sanirim
sonra da sen beni kizin gibi goruyosun bem de seni annem yerine koydugum icin gittim, aramiz bozulmasin bozu derim
kimse biriyle tartisirken lafinin dinlenmeden gidilmesini kolay kolay hazmedemez bence
kocam sorarsa, cevap versem kiziyosun cevap vermemek icin gidiyorum yine suclu benim, daha napicam ben ne istiyosunuz diye carlarim
Diyorum ya söylüyorum ama kadında anlayış diye bişi yok. Ben çok denedim anlasın laf diye anlattım güzelce smyledim bağırdım her yolu denedim. Ama laftan anlamıyo size nasıl anlatim bilmiyorum anca görmek lazım. Millete de bi iyi bi iyi sorma
Aynen öyle eline koz vermemeye çalış uzak dur gerekirse hani gereksiz samimiyetlik kurma hiç onunla baktın bişi mi söylüyo uzaklaş yanından duymamış gibi davran en azından bişi söylemeye başladığı zaman anlasınki sen uzaklaşıyosun ondan.. bunada bişi sölemeye gelmiyo hemen gidiyo desin ona küs tos böyle sırf uzaklaşmak için araya mesafe koymak için :))Zaten en son çare o kalıyo eşim hep yanımda bana hep destek oluyo. Annemler bahane arıyolar sen ellerine koz verme diyo bana
Ya şöyle ben eşime kızamıyorum çünkü bu kadın kendi eşine de öyle çocuklarına da öyle mesela oğlu yiğenine şaka yapsın çocuk ağlasım kaynanaö hemen bağırıyo hemen. Kaynanam çevresindeki herkese öyle kendi annesine eşine arkadaşına yeri gelse oğullarına ve hep öyleymiş sanırım. Mesela görümcesi geldi onda kalmaya kadına etmediğini bırakmadı eni soun da kadının suratına bişi fırlatmış kovmaktan beter etmiş onum için susmak ve tabiri caizse köpek gibi havlamasını zilemek en mantıklısı geldi yorumları da okuyunca çünkü başka türlü yok yaniSize bağırana niye güzelce izah etmeye çalışıyorsunuz ki, keskin olun, açıklama yapmayın en öz cümlelerle kestirin atın direkt. Siz de bağırıp yüz göz olmayın, sesinizi yükseltme halini nadir kullanın ki tesiri olsun, sürekli bağırmak da laçka hale getirir. Sakince söyleyin lafınızı. Anlaması için değil, doğrudan can yakması için. Karşısına geçip bağırığını da dinlemeyin, bağırmaya başlayınca "İnsan gibi konuşacağında gelirim, senin sinirini kaprisini çekemem, kendi kendine bağır dur" deyip gidiverin oralı olmayın. Bazen o bağırırken tebessüm edip "Ne kadar aciz ve komik görünüyorsun bağırırken" filan deyin. Madem böyle psikolojik bir oyun var aranızda, siz de belaltına çalışın bıksın. Ha yine mi olmuyor, "Benim annem bana böyle eziyet etmedi, benim anne-evlat anlayışım bu değil, sen de değil annem, muhatap alabileceğim türden bir insan bile olamazsın" deyip full yok sayın. Yani çözümler tükenmez de, iş sizde ve eşinizde bitiyor. Siz baskın karakter olacaksınız, eşiniz de ardınızda duracak yani böyle olur. Zaten size gelene kadar su durumun, eşinizin fark edip müdahale etmesi gerekirdi çoktan.
Eşim de sizin dediğinizn aynısını söylüyo dinleme çek git diyo çünkü annesini oda biliyo
Herkese yapması onu haklı mı çıkarıyor? Yaptığı saçmalığı normalleştiriyor mu?Ya gerçekten kayannamı görseniz tek bana değil eltilerime de öyle bizim söylediğimiz bir lafı büyütüyo da büyütüyo. Anca oğulları ona kzııcak öyle biraz duruyo ama bu sefer de bize kinleniyo. Eşimle tatile çıktım bir suratlar bi suratlar israf ediyosunuz siz bilmem ne . Laf anlamıyo anlatamıyosun başa çıkılmıyo hrp onun isteidği olsun istiyo olmayınca da mahhalleyi ayağa kaldırır o derece bi kadın. Sabretmek istiyorum. Sadece
Eşim de sizin dediğinizn aynısını söylüyo dinleme çek git diyo çünkü annesini oda biliyo
Bahaneyi de iyi bulmuş bak bak yaşı ilerlemişmiş, yaşı ilerledikçe daha anlayışlı, daha olgun olması gerekir, sizi stres topu yapmış resmenKaynanam çok sinirli biri. Bir hata yspim ya da onun istemediği bişi yapim hemen bağırıyo ve benden susmamı bekliyo. Cevap verince de eşimi dolduruyo. Eşim de benim cevap vermemi istemiyo. Ben susumca eşim beni savunuyo hatta annesine kızıyo. Ben sizden fikir almak istiyorum kendimi nasıl tutabilirim bu birincisi ikincisi nasıl tavır takınmalıyım bağırmasına. Sonra da sen kızım gibisin bağırırım diyo. Yaşım ilerledi böyle oldum diyo.
Çünkü en başta konuşuldu. Bana kendini çok iyi göaterdi kaynanam. Ben onu çok anlayışlı bilirdim ama hiç öyle biri değilmiş. Bazen sırf bu sebeblerden boşanasım geliyo bunalıyorum aşırı ama eşimi seviyorum ve bunların geçiceğine inanıyorumAnnesini biliyorsa neden sizi aynı evde bırakıyor ?
Evet beraber ysşıyoruz bana kendini çok iyi gösterdi. Evlendikten sonra da ayrı ev konusu açılınca en başta konuştuk diyo eşim ayrı ev kknusunu açınca bi bağırıyo mahalle yankılanıyo resmenBeraber mi yaşıyorsunuz. Ne sıklıkla görüşüyosunuz