• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın bağırması

Eşiniz arada kalmış durumu idare edemiyor. Konusmalari kaydedin ikisine de dinletin zamani gelirse.

Kaynanizin huyu bu cevremdeki bu tarz insanlar siyaha ak dediyse aktir anlamazlar ve bu huylarini kendilerini kral/ Kraliçe ve bizi köle sanmayi birakmazlar.

Kirmadan guzelce söyle annecigim deyin.

Bagirinca geriliyorum panikatak olursam sonra diye baglayin.

Ömür torpusu kisaca.

Allah sabır ve kolaylık versin.

Uzaklasma sansiniz olursa hiç kacirmahin cikacak fırsatları.

bi daha eşinin yanında bağırdı mı? at kendini yere, kriz geçiriyor gibi, ağla oranı buranı yol, yeri yumrukla vs. sen deliysen ben daha deliyim hesabı. elbette eşin sakinleştirmeye çalışacaktır. krize girmiş gibi ağlamaya devam et. üstelerse de ben gitmek istiyorum bu evden, ben uzak olmak istiyorum şu an de, götür kocanı da.

illa entrika çevirtiyorlar insana ya. adam gibi durmuyorsa sen de böyle oyun yapacaksın.
Malesef öyle bişi dr başma geldi ama gerçekten kriz geçirdim ve sonucumda oğluna bu kız ayrı eve çıksrsanız seni mahfeder dedi. Bi lafı güzellikle söylemiyor malesef. Şimdiye kadar aldığım en güzel cevap sanırım susmak oldu başka türlü baş edilmiyor

Back
X