O ne demek öyle nişanda bi bilezik takarız aslında daha takardık da oğlum kızını gezdirdi tozdurdu para yedirdi o paralara sayın der gibi konuşmuş.
Kız senin kayınvaliden çok ama çok terbiyesiz gerçi benimki de terbiyesiz de

Benim ki de yüzüme nişanlıyken kıskançlıkla ilgili bi konu olmuştu benim oğlum seni kıskanmaz niye kıskansın o sadece kız kardeşini kıskanır demişti bakma ben neler çektim

Beni görünce kendini deli yapan kv dem kızının kocasına el pençe divan melek oldu kanatları kapılardan geçmiyor

Ama Allah çıkarıyor illa ki damadı da ayyaşın teki çıktı herkesin dilinde içip içip hamile karısını gece yarıları getirip köye anasının evine bırakıveriyormuş gizleseler de duyuyorum bi şekilde.
Bana sürekli oğlu beni sevmiyormuş gibi tavırlarda imalarda bulunup sanki ben oğlunda huzur bırakmıyormuşum gibi davranıyor ama evimizde çiçek gibiyiz tek bir tartışmamız yok,
tartışma olsun istiyor seninki de kocan sana kızsın kavga edin oğlu da ona dert yansın istiyor istiyor ki o da içini ferahlatsın aman el kızı oğlum boşver desin ana gibi yar diyar bulunmaz desin hindi gibi kabarsın şükretsin oğlumun kalbindeki tek kadınım diye

öyle bişe arıyor boşuna kavga oluyor mu diye soruşturmuyorlar