mihribanı tanıyormusunuz,ayrıca zamanında kocası mihribanın kafasını peteklere vurduysa yaptığı bunca hakaretten ve tokattan sonra eşinin bu kadar sakin olması mantıksız değil mi
Bu tür durumlarda mantık aranmaz arkadaşımız cinnet geçirdiğini ilk defa böyle bir şey yaptığını söylüyor. Şimdi dersiniz cinnet geçiren insan kapıyı açıp duymalarını nasıl sağlar diye, peki eşini cinnet geçiren adam pompalı tüfeği alıp nasıl öldürebiliyorsa arkadaşımızda eşine böyle bir tepki de bulunmuş..Belki eşi ilk defa eşini o halde görmüşse şaşırmış afallamış olabilir. Şöyle olsaydı eşi de ona tokat atmış ve dövmüş olsaydı. Ne diyecektiniz oh olmuş size eline sağlık mı diyecektiniz..Yapmayın Allah aşkına.. Tamam gereksiz yerde gereksiz tepki vermiş..Ancak arkadaşımızı yargısız infaz yapamazsınız... Tamam senin hatan da şu şu deyip arkadaşımıza neden yardımcı olacağımıza sinirlerini daha çok yıpratıyoruz anlamıyorum. Kendisi de diyor. Yaptığının hata olduğunu.. Hatasını kabul etmiş insana hatalısın denilmez . Neden gibi sorular yöneltip anlamaya çalışılır. Yaşı yirmi olup üvey annesinin eziyetine maruz kalıp kaçış yolu ararken doluya yakalanmış insanın üzerine bu kadar gidilmez. Ne geliyorsa başımıza hemcinslerimizden geliyor.. Ah birbirimizi anlayıp enpati kurabilsek.
Bu tür durumlarda mantık aranmaz arkadaşımız cinnet geçirdiğini ilk defa böyle bir şey yaptığını söylüyor. Şimdi dersiniz cinnet geçiren insan kapıyı açıp duymalarını nasıl sağlar diye, peki eşini cinnet geçiren adam pompalı tüfeği alıp nasıl öldürebiliyorsa arkadaşımızda eşine böyle bir tepki de bulunmuş..Belki eşi ilk defa eşini o halde görmüşse şaşırmış afallamış olabilir. Şöyle olsaydı eşi de ona tokat atmış ve dövmüş olsaydı. Ne diyecektiniz oh olmuş size eline sağlık mı diyecektiniz..Yapmayın Allah aşkına.. Tamam gereksiz yerde gereksiz tepki vermiş..Ancak arkadaşımızı yargısız infaz yapamazsınız... Tamam senin hatan da şu şu deyip arkadaşımıza neden yardımcı olacağımıza sinirlerini daha çok yıpratıyoruz anlamıyorum. Kendisi de diyor. Yaptığının hata olduğunu.. Hatasını kabul etmiş insana hatalısın denilmez . Neden gibi sorular yöneltip anlamaya çalışılır. Yaşı yirmi olup üvey annesinin eziyetine maruz kalıp kaçış yolu ararken doluya yakalanmış insanın üzerine bu kadar gidilmez. Ne geliyorsa başımıza hemcinslerimizden geliyor.. Ah birbirimizi anlayıp enpati kurabilsek.
bu konu hala kapanmadımı ya
Başka bir emriniz varmıydı. Yorumlarınızda alaycı ve boşversenlik bir yaklaşım var. Sizi şiddetle kınıyorum..
bu konu hala kapanmadımı ya
konuyla ilgili yazın lütfen
Konuyu okudum son yazılanlar dikkatimi çektiği için önce size sormak istedim,bu konu kapanmadımı ya demek konuyla alakalımı birde neden kapanmasını istiyorsunuzki hoşunuzamı gitmedi.
Kadıncağız eşine bir tokat attı diye nasılda yüklenilmiş halbuki adamlar hiçbir sebep yokken tokat atıyorlar kimse bir şey demiyor.Çokmu abes kadının kocasına tokat atması valla tebrik ederim arkadaş hep erkeklermi kadına şiddet uygulayacak birazda kadınlar elini armut toplamaktan çeksin.
Bende istemem her dakka evimde birilerini ağırlamayı helede yatılı,aynı tepkiye yakın bir tepki verirdim heralde.
ben konu moderatörler tarafından kapanmadımı hala demedim
hala bi çözüme ulaşmadılarmı
hala kapanmadımı bu konu diye sormuştum
herkese sonsuz teşekkür ediyorum ama ben hatamı biliyorum eşim o anı unutalım seni bu hale biz koyduk utanması gereken kişi benim nolur affet diye kendisi söyledi demem o ki neler çektiğimi allah biliyo birgün sorulacak hesapları fazla vaktim yok bi özet geçicem ama sonra detaylıca anlatıcam benim annemi 16 yaşımdayken kaybettik ardından babam evlendi ve o kadın beni istemedi birsürü eziyet hep benden çok büyüklere vermek istedi sonunda onu zulmüne dayanamadım evlendim evlilik meraklısı değildim kesinlikle ve evlenince hepsi bitecek sandım daha beteri beni bekliyomuş bilemedim çok dayandım annemin toprağına sarılıp saatlerce ağladığımı bir ben bilirim eşime bi tokat attığımı kınamışsınız kafamı kalorifer peteğine vurduğu için ona laf yok çünkü ben bi tokat attım çok ayıp kadınlara yakışmıyo değilmi kadınlara sadece dayak yakışır kaynanam kaynanasını sokağa atmış şuan huzur evinde ona ayıp değil ben 18 yaşında evlendim bir çok şeye aklım yetmiyodu sıkıntı sıkıntı bu hale getirdi beni ben asla böyle olmak istemezdim benim sizden isteğim bana doğru yolu gösterip bir nebze akıl verenim yardım edenim olsun diye kimsem yok derdimi döküceğim ama beni kınayanlar kadar çok güzel yönlendirici insanların yazılarınıda okudum rabbim razı olsun sizlerden yanımda olduğunuz bi nebze içimi rahatlattığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?