yazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..
Allahtan eşiniz sinirli bir insan değilmiş burda neler okuyorum valla o yüzden eşinin yönünden şanslısın bi derece. ben şeyi merak ettim kaynananla hiç konuştun bu konuyu karşılıklı yani onların kalmasından ziyade bu eve misafir çağıracaksanız lütfen ilk önce bana sorun diye bir konuşma geçti mi aranızda? bir de bence eşinin de üstüne gitme bu kadar böyle fevri çıkışlarına rağmen sana iyi davranıyosa çok ta kırma. ama tabiki haklısın sende kendine göre ama böyle kavgayla değil ciddi olarak konuş eşinle o zaman al karşına anlat derdini baktın ondan sonra olmuyor ona göre davranırsın sende artık ama şunu unutma hemen evliliği bitirmeyi aklına getirme aile olmak gerçekten kolay olmuyor canım
rabbim aynı şeyleri sanada yaşatsında gör bakalım nasıl oluyo bunları yaşamayan bilemez tamammı ön yargılı davranmadan önce insan bi iyice anlar ben 3 aylık evliyken kaynanam ameliyat oldu altını temizledim kim yapar bunu kendi annem gibi gördüm ama o bana neler yaptı sadece bunlar olsa iyi ama doğru yaşamayan anlamaz saygıyı senden öğrenmedim saygımı bitittirenler utansın
inan canım söyledim ağzı çok küfürlü bi kadın kaç günlük avrat oldunda ev sahipliği yapıyosun diyo oğlumun evi benimdir diyo beğenmiyosan s....tir git kapı orda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?