yazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..
yazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..
burda herkes kadın eşine bir tokat attı diye kıyamet kopmuşşş... tamam kadının yaptığı tepkiler o an için yeri ve zmanı değilmiş... ama artık cinnet geçirmiş.. siz cinnet nedir bilirmisniz.. evleniyorsunuz ve 3, gÜN kayınvalideniz size yatmaya geliyor haftanın 4 günü size yatıya geliyor ve bazı günlerde yanında yatıya başka misafirler getiriyor.. bu kayınvalidenin kocası nerdeeeeeeeeeeeeeee.................. akrabalarını yatıtya neden gelinin evine götürüyor kendi evii nerdeeeeeee................ çünkü kendi evine götürürse kızları ve kocası rahatsız olur.. ama nasılsa gelin korkar gelin evi dingonun ahırı ............. gelinin özel günüymüş o gün kocasıyla planı varmışş... gelininde anası hastaymışşş gelin hastaymış kayınvalidenin ne umruna.... ORASI ONUN OĞLUNUN EVİ.............................................. yazık böyle düşünen kayınvalidelere yazık.... bizlerde bir annenin evladıyız.. bizlerinde nefsi var... bizlerinde umutları var... biz evlilik yaparken bunları hayal etmedik... kayınvalidemize saygılı olamayı hayal ettik... ama saygı duymamızı istemiyorlar... benim kayınvalidem ver oğlunu yanına onunla uyusun yesin içsin muhabeet etsin... evindeki kocası ve gelini ne hali varsa götrsün... ama o oğluşuyla mutlu olsun.....
YETER YA PES....
Aşırıya kaçmış, ama durum şöyle ise tabi.
Daha önceleri eşini uyardın mı bilmiyorum, eğer defalarca uyardıysan ve hala ısrarla aynı şeyi yapıyorsa
biraz haketmiş bazı şeyleri, tokat filan abartı olmuş, iyi oda sana vurmamış ve ailesine söylediğin o kadar şeyde bile birşey dememiş.
Bence biraz daha sakin ol, eşin belli ki senin yanında, ne diye boşanacaksın, ailesinden çok memnun değilsen,
sizde kalmaları gerekmiyor zaten, devamlı görüşmek zorunda da değilsin,
kimsenin evliliği erkeğin ailesi üzerine kurulu değil, dengeyi siz kuracaksınız.
Eşinle daha sakin konuş, bunaldığını, başbaşa vakit geçirmek istediğini.
İyi oda sana vurmamış ve ailesine söylediğin o kadar şeyde bile birşey dememiş.diyorsunuz.. Zamanında adam arkadaşımızın başını zaten kalorifer peteğini vurmuş. Eşinle sakin konuş diyorsunuz. İnanın arkadaşımız bunların hepsini yapmıştır. Adam zaten suçlu olduğunun farkında.. Arkadaşımız demek ki ilk defa bu kadar büyük bir tepki vermiş ve davranışları anarnolleşmiş ki adam sesini bile çıkartamamış. Suçunu kabul etmiş.. Dediğim gibi yaşayan bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?