Kaynanamin dişleri😂🤦‍♀️

Valla eşime de söyledim,ha annendir göndereceksen bisey demem ama kendi cocugumdan da kismam sen annene gonderceksin diye ben çocuğuma gene istediğim herseyi alip istediğim hastanede dogum yaparim dedim.

Siz de zor durumdaymışsınız ama ben kadıncağıza da üzüldüm. Diş çok zor bir şey ;(

Kv.nin üslubunu beğenmedim o ne öyle emrivaki
Durumu yoksa yaptırmasın
Takma diş taktırsın

Oğluda olsa herkesin kesesi farklı
Valla ben olsam vermem

Anne disi ne yapacaksin ben sana hergun corba yaparim dis lazim olmaz de tovbe tovbee parasi varsa yaptirsin yoksa sizinde bebeginiz olacakmis bir suru masrafiniz vardir utanmiyo da isterken

Ama oğlum bekar olduğu ve teklif ettiği halde 5 kuruşunu istemedim
Evli bekar farketmez ihtiyaç olduğun da aile arasında paranın lafı olmaz bence.
Evlat anne baba kardeş bekar/evli ayrılmaz bir aile.
Ama bunu bilerek kullanan insanlar var.

Konu sahibinin kayınvalidesinin maddi durumunu bilmiyorum ama takıldığım nokta bunu gelini değil oğluyla halletmesi gerekir.
Sizlere de çok geçmiş olsun

O zamam karismayin. Ailesinin ilk böyle yaptigi degil sanirim. O yüzden esiniz ne karar veriyorsa onun arkasinda durun

Cok şasırdım 3 ay oldu vidası takilalı dişide yeni takıldı aynı kendi dişim gibi bugün esime onu diyordum ben bunu unuttum nasıl birseymiş ya diye bişuna 6 bin vermedim :) ilk vida takıldığında da hiç birsey anlamadım ağrı sızı şişme falan

Konu başlığı çok ilgi çekici
İçerik dehşet. 80 bine herkes diş yaptırmak zorunda değilki.
Durumun yoksa daha uyguna da yaptırabiliyorsun yada devlette aşırı cüzi bir ücrete yaptırırsın.
Bide benim oğlanlar versin zihniyeti çok garip ya. Evlenmiş barklanmış aile olmuşlar. Dan dun para iste bide diş yaptırmak İçin.
Allah esirgesin çok elzem durumlar olur, hastalık ölüm kalım vs. O zaman bence oğulları o demeden bile verir.
Çok enteresan. Allah yardımcınız olsun diyeyim dicek bişey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…