Kaynanamin dişleri😂🤦‍♀️

Yaa diyorum ya oğlan cocuklarini darphane gibi görüyorlar,kizim olacagini söyledigmde burun kivirdilar Allahtan eşim onlara asla çekmemiş.

Ay bide kp varmış. Ben kesin o yok diye böyle konuşuyor demiştim. Ay bide kp olmasa neler diyecek

Anaaaa zoru da var!

Teşekkür ederim

Benim takıldığım ne biliyormusun canım, öyle anne babalar var ki durumları iyi olduğu halde çocuklarını sömürmeye çalışıyor. Yaşadım biliyorum.

İnan durumum iyi olmasa ( büyük sözüme tövbe) yinede oğlumdan istemezdim.

Özellikle konu sahibinin ihtiyacı varken kv.nin emrivaki yapması hoş olmamış, ki durumuda iyiymiş.

Hassasiyetinizin tüm ailelerde olması dileğiyle
Ama insan karşısındaki anne babasının çıkarsız yaklaştığını bilirse kayınvalide kayınpeder de olsa eminim bunu dert etmez.
Ailelerimiz de bizim baş tacımız,onlar koştuğu gibi bizde koşmalıyız.
Onları gülümsetecek şeyler almakta insana keyif veriyor.

Ama tabi böyle pat diye istemek,emrivaki yapıp vermek zorundasın gibi konuşmalar hiç hoş değil, özellikle konu sahibi zenginde değil.
Ve anne çocuk ilişkisi iyi değil ki bunu gelin üzerinden yapıyor.
Keşke herkes çocuğuna büyüttüm baktım tabi bakacak bana zihniyetinde olmasa.

Ararsa açma, kocana da beni arada bırakma kemdin konuş de napıyorlarsa yapsınlar. Bi de oğlunun gelininin sırtına çıkıp deh desin tam olsun

O paraya yeni kaynana alırsınız be.
Eskisini eskicilere versek üstüne kp de versek yerine kap kacak verseler
Şaka şaka şimdi kayın aile aşıkları çıkıp sana yapsalar hoşuma gider mi der. Benim de ismim kayın olacağı için pamuk kayınvalide olsam cam pabuç da giysem nasılsa sevilmeyeceğim gelenek böyle yani.

Kınadıklarımız kadar olmayalım da

Durumlarda gormustum ne mutlu sana saglikla kullan ama ben cok korkarim kotu duyumlarda alinca ama tabi herkeste ayni sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…