Kaynanamin dişleri😂🤦‍♀️

Başlığı görünce dedim bir aksiyonlar var yine okuyunca koptum vallahi yoksa yoktur ne yapılabilir yani anne sen git dilerim cok güzel olsun dişlerin git ama bize güvenerek gitme arkada bulaşık yıkayarak da ödencek gibi değil meret de

Dişsiz kalasıca diyeydiniz

İmplant mı yaptiracak acaba. Babaminkini 20 bine yaptırdik biz ama normal damak diş. İmplant olmuyir yas ve saglık sorunlarından dolayı. Güzel oldu memnun kaldı. O şekilde daha uygun birşeyler yaptirabilir. Babaminkini de çocuklar olarak biz ustlendik neticede babamın disini de yaptiramayacaksak yani dedik. Ama 40 ar bin biz de veremezdik mumkun değil bütçe dışı yani baya. Esinize demeyip size demesi sacma ama cidden

Durumlarda gormustum ne mutlu sana saglikla kullan ama ben cok korkarim kotu duyumlarda alinca ama tabi herkeste ayni sey olmaz
Birçok kisiyede sormuşluğum var aslında kendi disinden farkı olmuyor demişti hepside demek ki kişiden kişiye göre değisiyor

Madem öyle eşiniz yok canından neden 10 bin yollasın? Satsın yaptırsınlar.

Neyse kaynanam bugün aramış beni,valla ben yarin gidiyorum mecbur yapacam dişlerimi parayi söyle göndersin dedi.
Bu nasıl bir konuşma nasıl bir yüZsüzlük madem çok yaptırmak zorunda gitsin devlette falan yaptırsın kontes , ayranı yok içmeye derler yani. Sizde eşinize gönder falan demeyin salın göndermesin daha iyi

O implant o kadar kullanilmi kolay bir sey degil ki , benim bir tane var dis fircala dis ipi yap gec olmuyor. Enfeksiyona cok müsait. Allah bilir kayinvalideniz kac tane yaptiracak. Bu yastan sonra basina is almasin bos yere. Arayin ikna edin
Disi yoksa napsin, dis kanal tedaviye ve dolguya musait degilse mecbur implant yapilir, dişsiz mi gezecek. Iyi yerde yaptirilirsa sikinti olmaz, onlarda marka markadir. Kaliteli taktiracaksin. Iyi fiyat bile almis zirkonyum kaplama ve bol implantli bir disi 150 bine yaptiriyor tanidigim

Hanimefendi reklam yüzü falan olacak heralde bu yastan sonra dört dörtlük ful estetik diş derdine düşmüş. Parasi olan tabi ki yaptirsin da. Parasi yoksa standart protez neyine yetmiyor. Keyfe bak milletteki. Az para mi ya. Daha uygun yollu tedaviye baksin. Vermeyin bence

Napacak bu yastan sonra implanti canim. Implant dedigin hem cok zahmetli ve yorucu bir tedavi. Kaplama protez neyine yetmiyor. Ben genc kiz halimle hem implanttan korktugum hem de maddi durum el vermedigi icin bisuru kaplama protez yaptirdim zamaninda cok da memnunum. Ille de implant yaptiricam demek simariklik. Kaplama proteze el verisli olmayan bir iki diş olur implant yaparsin ama butun agiz implant yaptirmak cok mantikli da degil zaten Ne kadar korkunc bir tedavi o

yanlız bir çok kadının hayali koca var bu konudagözü açık,kendi çekirdek ailesi olduğunun farkında,ana babasına kendisini ve eşini kullandırıp sömürmelerine izin vermeyen koca. çok şanşlısınız konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…