Taksit taksit maruz kalabiliyor muyuz?Yeni evlilere kaynanalarda vergi indirimi var.
Dişsiz kalasıca diyeydinizHerkese merhabalar kızlar,konu açıp açmama konusunda kararsız kaldim ve en son açmaya karar verdim.Neyse başlıktan anladığınız gibi konu kv dişleri.Kv dün beni aradi pazartesi dişlerimi yapacam diye,tamam dedim anne yap dişlerini diş önemli dedim.
Neyse 80 bin TL tutuyor dedi 40 bin TL senjn kocan göndersin bana,40 bin TL de diğer oğlan göndersin dedi,şok oldum 10 deil 20 deil 30 deil 40 40.Anne dedim oğlunu ara kendin söyle bütçesi yetiyorsa sana yardim etsin ama sanmıyorum bizde bebek bekliyoruz tüp bebek falan yaptık vs.dedim.
Yok dedi sen söyle,neyse aksam eşim geldi anlattım,ben gönderemem ki,ben o kadar tedavi gördüm sıkıntı çektim onlar birgün bana destek oldumu dedi,bende sen bilirsin ben karışmıyorum dedim annendir kendin çalışıp kazanıyorsun dedim.
Neyse kaynanam bugün aramış beni,valla ben yarin gidiyorum mecbur yapacam dişlerimi parayi söyle göndersin dedi.
Anne dedim kendin ara söyle adam yok diyo nerden getirelim sana 40 bin TL dedim.
Trip atıp küstü eltim mesaj atti yarin gidecek valla kafaya koymuş diyo.
Kiz ne yapim ben şimdi,oğlunu da aramiyo ha bire benim arayip para istiyo sanki ben çalışıyorum ya,hamilelik hormonları zaten tavan bende bide bunlar çıktı.
İmplant mı yaptiracak acaba. Babaminkini 20 bine yaptırdik biz ama normal damak diş. İmplant olmuyir yas ve saglık sorunlarından dolayı. Güzel oldu memnun kaldı. O şekilde daha uygun birşeyler yaptirabilir. Babaminkini de çocuklar olarak biz ustlendik neticede babamın disini de yaptiramayacaksak yani dedik. Ama 40 ar bin biz de veremezdik mumkun değil bütçe dışı yani baya. Esinize demeyip size demesi sacma ama ciddenHerkese merhabalar kızlar,konu açıp açmama konusunda kararsız kaldim ve en son açmaya karar verdim.Neyse başlıktan anladığınız gibi konu kv dişleri.Kv dün beni aradi pazartesi dişlerimi yapacam diye,tamam dedim anne yap dişlerini diş önemli dedim.
Neyse 80 bin TL tutuyor dedi 40 bin TL senjn kocan göndersin bana,40 bin TL de diğer oğlan göndersin dedi,şok oldum 10 deil 20 deil 30 deil 40 40.Anne dedim oğlunu ara kendin söyle bütçesi yetiyorsa sana yardim etsin ama sanmıyorum bizde bebek bekliyoruz tüp bebek falan yaptık vs.dedim.
Yok dedi sen söyle,neyse aksam eşim geldi anlattım,ben gönderemem ki,ben o kadar tedavi gördüm sıkıntı çektim onlar birgün bana destek oldumu dedi,bende sen bilirsin ben karışmıyorum dedim annendir kendin çalışıp kazanıyorsun dedim.
Neyse kaynanam bugün aramış beni,valla ben yarin gidiyorum mecbur yapacam dişlerimi parayi söyle göndersin dedi.
Anne dedim kendin ara söyle adam yok diyo nerden getirelim sana 40 bin TL dedim.
Trip atıp küstü eltim mesaj atti yarin gidecek valla kafaya koymuş diyo.
Kiz ne yapim ben şimdi,oğlunu da aramiyo ha bire benim arayip para istiyo sanki ben çalışıyorum ya,hamilelik hormonları zaten tavan bende bide bunlar çıktı.
Birçok kisiyede sormuşluğum var aslında kendi disinden farkı olmuyor demişti hepside demek ki kişiden kişiye göre değisiyorDurumlarda gormustum ne mutlu sana saglikla kullan ama ben cok korkarim kotu duyumlarda alinca ama tabi herkeste ayni sey olmaz
O zaman beni kekledilerBirçok kisiyede sormuşluğum var aslında kendi disinden farkı olmuyor demişti hepside demek ki kişiden kişiye göre değisiyor
Bak 2 gun bi hassaiyet oldu şimdi vallah kendi dişim sanki hiç bir farkı yok boşuna o kadar pahalı değil meret :) ama şu var ilk vidayi taktiktan sonra bazisinin kabul etme evreleri farkli olabilir ben çok rahat gecirdim şismedi bileO zaman beni keklediler
Siz yeter ki isteyin, 36 aya kadar vade sndjkdTaksit taksit maruz kalabiliyor muyuz?
Madem öyle eşiniz yok canından neden 10 bin yollasın? Satsın yaptırsınlar.Ya mal varlıkları cok tarlaları,3 katli evi arabasi,inekleri var bide kp emekli.
Ama bu aileye geldgmden beri hepsi oglanlari darphane gibi görüyorlar bende anlamadim eşim destek oluyo bazen ramazan aylarinda falan 3 5 biseyler ama oda artık göndermiyor.
Ki eşimde para var gecen altin falan aldi nakitim az kaldi çocuğuma yatarim yaptım onu dedi banka hesabi acmis bebege her ay belli bi miktar oraya atiyo gelecegi icin.
Derler ya isteyenin yüzü bi kara vermeyenin iki kara diye.Biz ölünce onlar size kalcak diyolar,hayirlarini siz görmediniz biz mi görcez diyoruzMadem öyle eşiniz yok canından neden 10 bin yollasın? Satsın yaptırsınlar.
Bu nasıl bir konuşma nasıl bir yüZsüzlük madem çok yaptırmak zorunda gitsin devlette falan yaptırsın kontes , ayranı yok içmeye derler yani. Sizde eşinize gönder falan demeyin salın göndermesin daha iyiNeyse kaynanam bugün aramış beni,valla ben yarin gidiyorum mecbur yapacam dişlerimi parayi söyle göndersin dedi.
Disi yoksa napsin, dis kanal tedaviye ve dolguya musait degilse mecbur implant yapilir, dişsiz mi gezecek. Iyi yerde yaptirilirsa sikinti olmaz, onlarda marka markadir. Kaliteli taktiracaksin. Iyi fiyat bile almis zirkonyum kaplama ve bol implantli bir disi 150 bine yaptiriyor tanidigimO implant o kadar kullanilmi kolay bir sey degil ki , benim bir tane var dis fircala dis ipi yap gec olmuyor. Enfeksiyona cok müsait. Allah bilir kayinvalideniz kac tane yaptiracak. Bu yastan sonra basina is almasin bos yere. Arayin ikna edin
Napacak bu yastan sonra implanti canim. Implant dedigin hem cok zahmetli ve yorucu bir tedavi. Kaplama protez neyine yetmiyor. Ben genc kiz halimle hem implanttan korktugum hem de maddi durum el vermedigi icin bisuru kaplama protez yaptirdim zamaninda cok da memnunum. Ille de implant yaptiricam demek simariklik. Kaplama proteze el verisli olmayan bir iki diş olur implant yaparsin ama butun agiz implant yaptirmak cok mantikli da degil zaten Ne kadar korkunc bir tedavi oDisi yoksa napsin, dis kanal tedaviye ve dolguya musait degilse mecbur implant yapilir, dişsiz mi gezecek. Iyi yerde yaptirilirsa sikinti olmaz, onlarda marka markadir. Kaliteli taktiracaksin. Iyi fiyat bile almis zirkonyum kaplama ve bol implantli bir disi 150 bine yaptiriyor tanidigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?