- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kızlar geçen gün kaynanamin doğum günüydü eşim de akşam pasta alıp gidelim falan dedi ben gitmek istemedim çünkü kaynanam benim doğum günümü bilmesine ragmen kutlamamisti eşiminkini de hiç kutladığını görmedim bizde 8 aylik evliyiz bu arada .eşim de hersey karşılıklı mı o benim annem dedi sen istersen gelme ben giderim dedi baya bi tartıştık .Bu seferde gitmesem niye gelmedi diye sorun olacaktı istemeye istemeye gittim sonra da esimle barıştık zaten .Ama o benim doğum günümü kutlamamışken benim onunkini kutlamam cok sinirimi bozdu önümüzdeki ay esimin dogum günü 3 ay sonra da benim hic sanmiyorum onun kutlayacagini da neyse .Eşim mi haksız benmiyim?
Pardon da daha 8 aylık evliymişsiniz 3 ay sonra doğumgünüm demişsiniz yani evlendikten sonra ilk doğumgününüz olacak daha 3 ay sonra eee kaynana hangi doğumgününü kutlayacaktı? evlendikten sonra doğumgünü kutlamamışsınız ki hiç eşinizinde öyle nereden biliyorsunuz eşinizinkini de kutlamadığını? daha öbür aymış doğumgünü belki kutlayacak?
O onun annesi gitme kutlama deme hakkınız zaten yok ayrıca doğumgününüzü eşiniz hatırlasın kaynana neden hatırlasın? anne olarak kutlamak istemiş haklı illa karşılık mı olması lazım ben kaynanamların evlilik yıldönümlerini bile kutlardım pasta alırdım yemeğe çağırırdım.