Kaynanamın doğum günü

Kızlar geçen gün kaynanamin doğum günüydü eşim de akşam pasta alıp gidelim falan dedi ben gitmek istemedim çünkü kaynanam benim doğum günümü bilmesine ragmen kutlamamisti eşiminkini de hiç kutladığını görmedim bizde 8 aylik evliyiz bu arada .eşim de hersey karşılıklı mı o benim annem dedi sen istersen gelme ben giderim dedi baya bi tartıştık .Bu seferde gitmesem niye gelmedi diye sorun olacaktı istemeye istemeye gittim sonra da esimle barıştık zaten .Ama o benim doğum günümü kutlamamışken benim onunkini kutlamam cok sinirimi bozdu önümüzdeki ay esimin dogum günü 3 ay sonra da benim hic sanmiyorum onun kutlayacagini da neyse .Eşim mi haksız benmiyim?

Pardon da daha 8 aylık evliymişsiniz 3 ay sonra doğumgünüm demişsiniz yani evlendikten sonra ilk doğumgününüz olacak daha 3 ay sonra eee kaynana hangi doğumgününü kutlayacaktı? evlendikten sonra doğumgünü kutlamamışsınız ki hiç eşinizinde öyle nereden biliyorsunuz eşinizinkini de kutlamadığını? daha öbür aymış doğumgünü belki kutlayacak?

O onun annesi gitme kutlama deme hakkınız zaten yok ayrıca doğumgününüzü eşiniz hatırlasın kaynana neden hatırlasın? anne olarak kutlamak istemiş haklı illa karşılık mı olması lazım ben kaynanamların evlilik yıldönümlerini bile kutlardım pasta alırdım yemeğe çağırırdım.

Niye yarisiyorsunuz ki. Eşinizin hattına doğum günün kutlu olsun diyip pastadan yemek çok mu zor. O sizinkini küt alamasın nolacak

ay gerçekten kaynanam doğum günümü kutlamadı ben de onunkini kutlamam diye kavga etmek dünyanın en çiğ işi bence.

Ben de kimsenin doğum gününü kutlamam. Unuturum ama unutmasam da doğum günü kutlamak gibi bir saçmalığa girişmem. Haaa birileri yaparsa bende ayıp olmasın diye kutlarım o ayrı.
Ama çevremdeki herkes bana doğum günü yapar ve kutlar.
Yani kayınvalideniz de benim kafadan olabilir diye bir ihtimali düşünün derim.

hani buyuk bir surpriz yapsaniz belki karsilikli her sey dersiniz hak veririm de,
alti ustu kucuk bir pasta alip aksam oturmasina gitmissiniz,
dogumgunu olmasa bile insan ana babasina bu tarz kucuk jestler yapar, yapsin ne guzel. Anasina babasina merhametli adamlar kadinlar guzel iyi insanlardir. Sevinmelisiniz esiniz boyle diye, ve biraz feyz de almalisiniz bence.

e kutlamazsa kutlamasın evlenecek olgunluğa geldiğini düşünen insansınız, kv kutlasa başın göğe mi erecek, her şeyi böyle kısasa kısas mantığıyla hareket ederseniz çok üzülürsünüz.eşinin annesi, annesinin doğum gününü kutlamak istemiş ne var bunda tuhaf? annesiyle arasındaki olaya kimse karışamaz ki.annesinin mizacı odur belki.oğlu biliyor annesinin huyunu ve bir sorunu yok.gidin oturun pastanızı yiyin dönün.kafanıza kukalar takıp 1 ay hazırlığı süren çılgın parti yap anama dememiş ki adam size.incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden huzursuzluk çıkartıp sonra tıpış tıpış gidince daha mı iyi oldu?

Kızlar geçen gün kaynanamin doğum günüydü eşim de akşam pasta alıp gidelim falan dedi ben gitmek istemedim çünkü kaynanam benim doğum günümü bilmesine ragmen kutlamamisti eşiminkini de hiç kutladığını görmedim bizde 8 aylik evliyiz bu arada .eşim de hersey karşılıklı mı o benim annem dedi sen istersen gelme ben giderim dedi baya bi tartıştık .Bu seferde gitmesem niye gelmedi diye sorun olacaktı istemeye istemeye gittim sonra da esimle barıştık zaten .Ama o benim doğum günümü kutlamamışken benim onunkini kutlamam cok sinirimi bozdu önümüzdeki ay esimin dogum günü 3 ay sonra da benim hic sanmiyorum onun kutlayacagini da neyse .Eşim mi haksız benmiyim?
Bu kadar zıtlaşmanıza gerek yokmuş aslında, alt tarafı bir pasta götüreceksiniz beraber oturacaksınız.
Bence insanların bir ya da iki sefer de olsa yanlışlarını görmezden gelip doğruyu göstermek çok zor değil.
Bakarsınız zamanla kayınvalideniz doğruyu görür.

Sacmalamissiniz, net.

Valla benim kaynanam yasli benim dogum gunumu aklinda tutacak illa kutlayacak ayağına yatmam beklememde. Biz mutlu olsun unutmadigimizi görsün diye kutlarsak kutlariz. Bu zamana kadar kutlamadik ama esim hadi kutlayalım dese sizin ettiginiz sorunu etmem

Sizde kocaman insansınız kutlasa ne kutlamasa ne ..kv aynı şekilde birlikte vakit geçirdiniz iste

Oğlunun doğumgününü kutlayıp sizinkini kutlamasa haklı olabilirdiniz ama kadın o tarz kutlamalara önem vermiyor demek ki, eşinizde annesinin doğum gününü kutlamak isremiş ne var bunda? Size de başlı yapmamış.

Her sene anneme güzel bir hediye alıp doğumgününü kutlarız, tam olarak ne zaman doğduğuda bilinmiyor hatta, kendini aslan burcu hissetiği için Agustus ayında kutluyoruz 😁 annem eşinin doğum günü ne zaman olduğunu bile bilmiyor, eşim 8 senedir bunu hiç sorun etmedi Hayat erkekler için daha kolay bu yüzden

Ya normalde pasta alıp gitmediniz mi hiç onun gibi düşün takma kafana, karşılık bekleme seneye Allah Kerim...

"Çocuğun içinden gelmiş, annesinin doğum gününü kutlamış." Bu kadardır olay. Ben olsam ne güzel düşünmüşsün derim. Annesine kıymet vermeyen eşine de vermez. Aferin adama, size rağmen annesinin doğum gününü kutlamış.

Sen haksizsin.Ufacik birseyden tepki gostermissin , karsi tepki gorunce yelkenleri suya indirmis tipis tipis gitmissin.Ya hic itiraz etmeyecektin ya da tepkinin arkasinda duracaktin.Olmamis 😏

Bende herşey karşılıklı değildir çünkü ben kendime bakarım ben nasıl biriysem öyle davranırım onun gibi davranacaksam ondan ne farkım kalır :KK66:
Ayrıca koca kadın için d.günü mü kutlamıyor ühüü moduna mı girdiniz gerçekten bide gitmem diye kavga edip tıpış tıpış gitmişsiniz ne anladım ben o işten

Son düzenleme:
altı ustu bır pasta alıp gıdeceksınız nıce yıllara dıye :) esınızın annesı oldugu ıcın . esınızın yanında bulunmak ıcın. abartmayın bence . ne varkı bunda . bır nıce yıllara deyıp pastayı tabaklara dılımlemek gercekten cok buyuk saygı gostergesı acayıp bırsey mı cok basıt ya burda bıle bırbırımızın dogum gununu kutluyoruz el ınsanlarıyız gorsek tanımayız

Sadece seninkini mi kutlamıyor yoksa genel olarak dogum günlerini özel günleri vs bilmez veya önemsemez mi? Eğer ikincisiyse sıkıntı yok sen kutlarsın onunkini ne olacak. Eşini de kırmamış olursun. Ama yok sadece sana has bir durumsa kutlamak istememekte haklisin bence.

Back
X