Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz mi haksız siz mi konusundan ziyade, haklı ya da haksız olan bir tarafın olduğunu düşünmüyorum. Neden derseniz de, kadın genel olarak kutlamıyormuş doğum günlerini. Yani eşinizinkini kutlayıp sizinkini hususi kutlamasa tamam haklısınız derdim ama öyle bir durum yok. Siz önem veriyorsunuz diye herkes aynı önemi vermek zorunda değil sonuçta. Aynı mantıkla da eşiniz için önemli olabilir, dolayısıyla da annesinin doğum gününü kutlamak istemesi gayet normal. Bence gitmekle iyi yapmışsınız, ortada da hiçbir sıkıntı yok, sadece aynı konuya farklı bir bakış açısı olan bir insan gibi düşünüp normalize etmenizi öneririm bundan sonrası için de :)Kızlar geçen gün kaynanamin doğum günüydü eşim de akşam pasta alıp gidelim falan dedi ben gitmek istemedim çünkü kaynanam benim doğum günümü bilmesine ragmen kutlamamisti eşiminkini de hiç kutladığını görmedim bizde 8 aylik evliyiz bu arada .eşim de hersey karşılıklı mı o benim annem dedi sen istersen gelme ben giderim dedi baya bi tartıştık .Bu seferde gitmesem niye gelmedi diye sorun olacaktı istemeye istemeye gittim sonra da esimle barıştık zaten .Ama o benim doğum günümü kutlamamışken benim onunkini kutlamam cok sinirimi bozdu önümüzdeki ay esimin dogum günü 3 ay sonra da benim hic sanmiyorum onun kutlayacagini da neyse .Eşim mi haksız benmiyim?
Balık değil halik oValla ben d kutladım hediyemi aldım ama o benim doğum günümü bilmez boşverin kul bilmezse balık mi bilir allah mi bilir artık biri bilir
Ama siz onunkini kutladikca doğrusu bu gibi düşünecek yani ben büyük olduğum için alıyor diyecek bence. Benim annem olmadigi için neden alayim diyecek utancagini sanmamAynısı anneler gününde basıma geldi
Ben ona hediye alıp gittim o beni tebrik bile etmedi
Ki annemlerden gecmiştik elim kolum cicek hediye doluydu anneler günüm icin almıs bizimkiler dememe ragmen gık demedi
Ama seneye olsun yine kutlarım
Ben değil o utansın yaptıgından karsılık bekleyerek yapmıyorum kafa rahat oluyor :)
Teşekkürler bugünde kulturlendikBalık değil halik o![]()
Yok ya balıkta varmışTeşekkürler bugünde kulturlendik
Utanmasın napayımBalık değil halik o
Ama siz onunkini kutladikca doğrusu bu gibi düşünecek yani ben büyük olduğum için alıyor diyecek bence. Benim annem olmadigi için neden alayim diyecek utancagini sanmam
Siz kendi utansın dediniz ya o yüzden dedim. Utancak olsalar ellerine mi yapiscak ara bir tebrik et bir öp misal ya da çam sakızı çoban armağanı bir şey al. Mutlu etmek cok kolay ama mutlu etmeyi istemiyorlar mi anlamadımUtanmasın napayım
Gecen hafta evlilik yıldönümümüzdü
Yanımdaydı öğlene kadar ablam aradı tebrik etti yanında konustum gayet duydu etti tebrik etmedi hiç dinledi bana bakıp bişey demedi aksama dogru eşimi aramış tebrik etmiş
Ertesi gün geldiginde eşimin gönderdiği cicegi gördü ay ne güzel sey göndermiş dedi gene gık demedi mesela
Bu modelde böyle demekki napalım diline yapışır bana bişey derse :)
Hani bi ümit belki utanır diyordumda acı gercek utanmaz diye yüzüme vurdun napayımSiz kendi utansın dediniz ya o yüzden dedim. Utancak olsalar ellerine mi yapiscak ara bir tebrik et bir öp misal ya da çam sakızı çoban armağanı bir şey al. Mutlu etmek cok kolay ama mutlu etmeyi istemiyorlar mi anlamadımama şimdi sen ya da ben yapıyoruz ya bir kez yapmasak alınırlar kesin
Takmanizi gerektiren bisi yok kendi anneniz babaniz hatirliyosa esiniz hatirliyosa sikinti yok ben her sene kv. Kp. Dogum gununde hediye gonderir pastalarini alirdim 4senedir ama onlar hic hatirlamadilar takmadım yine aldim bu sene ogrendimki sadece benimkini kutlamiyolarmis diger gelinlerininki kutluyomus. Bende bu sene göndermedimbozulmuş zavallim aradi beni saymak icin hatirlamayin ananizi diye benimde dogdugum bigün var sende onu hic hatırlamıyosun napim yani dedim oglun aldi gönderdi hediyeni dedim sustuKızlar geçen gün kaynanamin doğum günüydü eşim de akşam pasta alıp gidelim falan dedi ben gitmek istemedim çünkü kaynanam benim doğum günümü bilmesine ragmen kutlamamisti eşiminkini de hiç kutladığını görmedim bizde 8 aylik evliyiz bu arada .eşim de hersey karşılıklı mı o benim annem dedi sen istersen gelme ben giderim dedi baya bi tartıştık .Bu seferde gitmesem niye gelmedi diye sorun olacaktı istemeye istemeye gittim sonra da esimle barıştık zaten .Ama o benim doğum günümü kutlamamışken benim onunkini kutlamam cok sinirimi bozdu önümüzdeki ay esimin dogum günü 3 ay sonra da benim hic sanmiyorum onun kutlayacagini da neyse .Eşim mi haksız benmiyim?