- Konu Sahibi foreveryours
-
Kızlar kaynanamla tartışmıştık daha önceki konumu hatırlarsınız.Bu haftada doğum günü var eşim pasta alalım buraya çağıralım diyor ama şu konuda çok sinirliyim.Gelicek gene evime yorum yapıp durucak..Beim evim 70 mt2 ve çatı katında oturuyorum.Her geliişinde bana ay evin hapishane gibi ben hayatta oturamam gibi laf sokuyor..Kesin gene gelir aynı şeyleri söyler diye korkuyorum zaten aramız iyi değil gene kavga etmek istemiyorum..Çatı katında oturduğum için perde almadım daha perdeciler de küçük olduğu için yapmıyolar.Bende biraz düşünp kendm alıp kumaş felan yapım diyorum hatta sizden yardım isticektim resimlerini çekip.Bi tane arkadaşı var demiştim gelirsiniz beraber diye vay efendim perdem yokmuş daha laf söylüyor.zaten bişey yapmadın bana elinden her dikme işi geliyor makinende var.Yaparız yaparız diyor icraat yok bi kerede gelinine süpriz yapta sen yapsan ne olur yanii.Ben evimde mutluyum küçükse küçük 2 kişiyiz zaten..Bidaha böyle bişey derse zaten aramız iyi değil ne demem gerekiyor ?
canım sen memnunsan takma kafana daha iyileri olur zamanla merak etme o laflar onun densizliğinden kaynaklanıyor k.validene ben evimden memnunum misafir kabul etmekten de utanmıyorum de bu arada perde konusuna bi çözüm bul mutlaka yapılacak bişeyler vardır 1 2 resim koyarsan fikir veririz
Ben sizin yerinizde olsam;'Anne,keşke sizde oğlunuzun geleceğini düşünerek ev alsaydınızda bizde bu hapisenede oturmak zorunda kalmasaydık'derdim.Sizin eviniz sonuçte,siz beğenmişsiniz mutluysanız başkalarını hiç ilgilendirmez.Beğenmeyen,sıkılan gelmez öyle değil mi?
senin yerinde olsaydım sanırım " oğlunu önce kalbime hapsettim , şimdi de evimize" derdim. bi de kıs kıs gülerdim
Eki Görüntüle 558025 Eki Görüntüle 558027 Eki Görüntüle 558028
Buyrun arkadaşlar ne var evimde yani sonuçta kiradayız şu an ben evimi çok seviyorum huzurluyum evimde :) ama şu tül için bana yardımcı olunda yapayım hafta sonuna kadr
mis gibi valla Allah yeterki ağız tadı versin sen şu saçaklı tülelr varya öyle b,işey takıver oraya çok güzel oluur canım bence...
Eki Görüntüle 558044
evet bu güzelmiş perdeciye söylüyorum bayadır çatı perdesi yapmıyoruz felan diyo bi kaç tane daha tülcü arayaşına girmem lazım galiba ama bu tüle bayıldım
evet bu güzelmiş perdeciye söylüyorum bayadır çatı perdesi yapmıyoruz felan diyo bi kaç tane daha tülcü arayaşına girmem lazım galiba ama bu tüle bayıldım
CANIM koltuklarının rengi çok güzel pastel tonlarda yada ne bileyim mor tonları ben çok severim yaptırabilirsin
şimdiden güle güle kullan bende çok begendim tülü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?