Kaynanamın evim hakkında yaptğı densizlikler.

bende konuyu okuyunca gercekten cok kotu birsey beklemistim..takacak birsey yok bana kalirsa..cok cici hem cati katinda oturanlara bayiliyorum...hem kimse bakii degil bu dunyada kimseye kalmamiski kaynanana kalsin

bu ev konuları her ailede oluyor heralde benim evimde polemik konusudur

valla canım çok sinirim bozuluyor kiradayım ben de 6 ay falan oldu bu evime taşınalı bina yeni dairede hiç oturulmamış bile ama ablamın gelir gelmez ilk söylediği '' ev dökülüyo '' oldu. hayır cidden anlamıyorum biz burayı tuttuğumuzda kornişleri bile kendimiz yaptırdık kimse oturmamış etmemiş nasıl dökülüyormuş anlamadım ki. hadi gerçekte dökülse ne olur yani ? evimde huzurum olsun benim için evi güzelleştiren tek şey huzur. ama ne diye insanların heveslerini kaçırıyolar evlerinden soğutmaya çalışıyolar anlamıyorum

sıfır ev nası dökülüyormuş anlamadım valla ben insanları anlamıyorum dökülüyor bile olsa söylenecek şey mi bu insanların heveslerini kırmamak gerek takılma gül geç

ben olsam 'ben evimde mutluyum evimin küçük olması önemli değil huzurum olsun yeter biz bu evi seviyoruz ve çok huzurluyuz eşimle' deyin geçin ama gülümseyerek söyleyin.

rahat edemiyorsa gelmesin canım

çok mu kilolu sığmıyormu bi yere

çok beğendim valla, ben geleyim doğum gününe:)

teşekkür ediyorum bende takmıyorum evimi çok seviyorum zaten 3 ay beraber oturduk ev ararken inanki gözüm hiç birşeyi görmedi 1 odaya bile razıydım yani..

teşekkür ediyorum bende takmıyorum evimi çok seviyorum zaten 3 ay beraber oturduk ev ararken inanki gözüm hiç birşeyi görmedi 1 odaya bile razıydım yani..

hım, beraber oturuyodunuz demek, o zaman kv evden ayrılmanızı sindirememiş

aynen öyle 1oda olsun baş başa olun, hanlara saraylara gerek yok mutlu olmak için...

evin çok tatlıymış mutlulukla oturun, bende istemiştim ev ararken küçük kutu gibi olsun diye baba evim öyleydi belki ondandır büyük evler korkutuyo beni hani koridorda ucunu göremiyosun koca bir karanlık ya şimdi evim büyük .o muhitteki evlerin hepsi aynı çünkü mecbur ttuttuk eşim gececiyken hep korkuyorum. kv birşey dediğinde de biz mutluyuz önemli olan bu der geçersin her dediğinde sabırla aynı şeyi tekrarla elbet vazgeçecektir

konu sahibi arkadasım evine tek kelimeyle bayıldım

ben cok severim bu tarz evleri:..

hani filmlerde olur ya oldum olası sempatik gelir bana.

ayrıca dizaynı da gayet güzel yapmıssınız huzurlu ve sıcacık duruyor yuvanız.

aynen öyle mutluluk huzur olsunda gerisi boş işte.olsun alışırsınız sizde zaman geçtikçe

ben çok beğendim evinizi tertemiz ben küçük evleri çok severim daha huzurlu daha sıcak gelliyor bana...kaynananız gerçekten çok patavatsızmış yanından ayrıldınız diye çekemiyor kesinlikle...

ne kadar dengesiz insanlar var ya gıcık oluyorum bu insanlara muhattap olma bence he he de gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…