- Konu Sahibi foreveryours
-
bu ev konuları her ailede oluyor heralde benim evimde polemik konusudurhadi senin kaynanan söylüyor da sinirini bozuyor benim kendi öz ablam söylüyor durmadan.
bu ev konuları her ailede oluyor heralde benim evimde polemik konusudur
sıfır ev nası dökülüyormuş anlamadım valla ben insanları anlamıyorum dökülüyor bile olsa söylenecek şey mi bu insanların heveslerini kırmamak gerek takılma gül geçvalla canım çok sinirim bozuluyor kiradayım ben de 6 ay falan oldu bu evime taşınalı bina yeni dairede hiç oturulmamış bile ama ablamın gelir gelmez ilk söylediği '' ev dökülüyo '' oldu. hayır cidden anlamıyorum biz burayı tuttuğumuzda kornişleri bile kendimiz yaptırdık kimse oturmamış etmemiş nasıl dökülüyormuş anlamadım ki. hadi gerçekte dökülse ne olur yani ? evimde huzurum olsun benim için evi güzelleştiren tek şey huzur. ama ne diye insanların heveslerini kaçırıyolar evlerinden soğutmaya çalışıyolar anlamıyorum
rahat edemiyorsa gelmesin canım
çok mu kilolu sığmıyormu bi yere
çok beğendim valla, ben geleyim doğum gününe:)
rahat edemiyorsa gelmesin canım
çok mu kilolu sığmıyormu bi yere
çok beğendim valla, ben geleyim doğum gününe:)
kedin çok tatlı
teşekkür ediyorum bende takmıyorum evimi çok seviyorum zaten 3 ay beraber oturduk ev ararken inanki gözüm hiç birşeyi görmedi 1 odaya bile razıydım yani..
konu sahibi arkadasım evine tek kelimeyle bayıldım
ben cok severim bu tarz evleri:..
hani filmlerde olur ya oldum olası sempatik gelir bana.
ayrıca dizaynı da gayet güzel yapmıssınız huzurlu ve sıcacık duruyor yuvanız.
evin çok tatlıymış mutlulukla oturun, bende istemiştim ev ararken küçük kutu gibi olsun diye baba evim öyleydi belki ondandır büyük evler korkutuyo beni hani koridorda ucunu göremiyosun koca bir karanlık ya şimdi evim büyük .o muhitteki evlerin hepsi aynı çünkü mecbur ttuttuk eşim gececiyken hep korkuyorum. kv birşey dediğinde de biz mutluyuz önemli olan bu der geçersin her dediğinde sabırla aynı şeyi tekrarla elbet vazgeçecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?