Kaynanamın gereksizliği patavatsızlığı

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
selam kızlar size bir şey danışmak istiyorum, Kv çok konuşan bi kadın benimle ilgili herşeyi ama herseyi kızlarına anlatıyor. Görünür de hiç sorun yook ama örnek vermek gerekirse mesela bizi yemeğe çağırdı gelin diye musluk da sıkıntı vardı gitmedik ertesi gün görümcem aradı napıyosunuz konuşurken musluk bozuldu uğraşıyoruz dedim evet öyleymiş annem söyledi diyo ..kv gittik bi gün görümcem filan oturuyoruz teyzem ikinci evliliğini yapacak bende konu geçti daha önce Kv söylemiştim bunu . görümcem bana teyzemi sordu Nasıl oldu kimdir nedir annem söyledi çok şaşırdım falan .. Başkası mesela bana uğradı misafirim vardı gelirken yumurta alır Mısın dedim birdaha markete gitmiyim yumurta için dedim neyse almış.. bizdeyken üç tane kızı aradı konuşurken üçünede hep iyi işte krkmzzz dayım yumurta istedi onu aldım falan filan anlatıyor bütün Detayları.. keşke istemeseydim dedim içimden bütün Türkiye duydu .. bunlar en yakında olanlar çok rahatsız oluyorum her konuda sürekli benimle ilgili konuştuklarını düşünüyorum çok sıkıcı sizce benmi abartıyorum ..

pekı size kızları veya baskalarıyla ılgılı konuları anlatıyormu??
ben dedıkodu tarzı bır konusma görmedım verdıgınız örneklerden,bazısı günlük sohbet için ne bulursa konuşur biraz o tarz sanki..
bazen benım kayınvaldede oyledır benım agızmdan cıkan normal sohbetlerı baskasına anlatır,ama baskalarıyla yaptıgı sohbetıde bana anlatır..ama dedıkodu tarzında degıl,laf olsun torba dolsun misali..

bana normal geldi nie ise. Yada etrafımda bu tip kaynana örneklerine çok rastladıgım için. Ama ben ortada buyuk bır sıkıntı gormuyorum. Zaten anlattıgı kısılerde kızları degıl mı. Ben garipsemedim nie ise.

Bilmem ben zarar verici bir konuşma algılayamadım . Herkes laf arasinda yakinina musluk bozuktu gidemedik diyebilir. Kaynanaya sarasin var galiba konu sahibi ÷)

sen de sakın önemli bişeyini konuşma onun yanında o zman. benim evimde olanı herkees duymak zorunda değilki kim olursa olsun

Aynen benimkiler de öyle.
Biz olabildiği kadar günlük hayattan,lay lay lomdan bahsediyoruz.
Yumurta getirip söylemesine takılmam zaten.
Bize gelirlerken de Allahım razı olsun inşallah elleri kolları çok dolu olur,etrafta da söylerler,ben rahatsız olmam,olanı söylüyor diye düşünürüm.

Senin icin cok ozel seyleri kendine sakla. Onun disinda yumurta , musluk saklanmasi gereken seyler degil.

Genel olarak çok konuşan bi kadın ama benimle ilgili her detayı söylemesi rahatsız ediyor yani yok kızları ile ilgili herşeyi söylemez laf olsun torba dolsun sanırım öyle

Musluk yada yumurta olayı saklanması gereken birşey değil ki büyük ihtimalle şöyle demiştir x ler bugün yemege gelecekti ama muslukları bozulmuş o yüzden gelmiyorlar,markette yumurta alırken kızı aramış olabilir anne ne yapıyorsun dediğinde x yumurta istemiş ti onu alıyorum demiştir.Ama özelini fazla anlatma misal teyzenin evliliğini söylemek zorunda değildin düğün zamanı davet ederken söylerdin.

Bilmem ben zarar verici bir konuşma algılayamadım . Herkes laf arasinda yakinina musluk bozuktu gidemedik diyebilir. Kaynanaya sarasin var galiba konu sahibi ÷)
Bilmiyorum ki o da olabilir ama gerçekten her detayı büyük küçük başkasından duymak çok can sıkıcı

sızın yazılara denk geldıgımde bızım eşlerın aılelerı arasdında baya yakınlık görüyorum,benzıyorlar
ve sızde benım gibi kayınvalıdeyı sevenler grubundansınız:)allah bozmasın

Genel olarak çok konuşan bi kadın ama benimle ilgili her detayı söylemesi rahatsız ediyor yani yok kızları ile ilgili herşeyi söylemez laf olsun torba dolsun sanırım öyle

yanı bence özel konuları kesınlıkle konusma rahatsız oluyorsan ve birsey konustugunda sana dönüp dolanıp geldıgınde rahatsız olmayacagın muhabbetler sec..
ya kadın kötü niyetli degil bence geyik sohbeti:)

ay ne çok seviyorsunuz kayınvalideden rahatsız olmayı, araya bir gerilim sokmayı, "ay ben kv den çok dertliyim" triplerine girmeyi. ne var bu anlattıklarınızda? görümcem dediğiniz kadının kızı. anne-kız konuşurken "abimler napıyor" demiştir görümce, o da "çağırdım muslukları bozulmuş, gelemediler" demiştir. hani sizin evin gizli saklı olaylarını filan gidip anlatsa, dedikodu yapsa neyse de normal konuşmalar bunlar. siz takmışsınız kadın kayınvalide diye.

Kc konularda test etme sansiniz olmuş demekki kayinvalideniz gereksiz bir sekilde bosbigazlilik yapiyormus öğrenmiş oldunuz ona göre davranin kafaya takma yın

işte laf Arasında söyledim o da görümcelerime anlatmış böyle sık sık olunca insan güvenemiyo zaten ama anlatmıcam artık haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…