bana bu yazı cok saygısızca geldı baslıktan ıtıbarenSlm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
kocamı doğurdu büyüttü diye,bana bu yazı cok saygısızca geldı baslıktan ıtıbaren
kocanı doguran buyuten bı ana o
senınde colugun cocugun olacak
buralara kadar kadını dıllere dusurmeseydın keske
ne var mıllet yıllarca kayınvalıdeye bakıyo bı bıyık alma mı al kardesım ne var elıne mı yapısır 10 gunde bır yapıver nolucak
Bu acıdan sonuna kadar haklısın.Amin amin inşallah.
Fakat bu mevzu muhtaçlıkla ilgili bir mevzu değil.
şimdiye kadar herkes bu esprili yaklaşıma güldü hatta bayıldı.
her konuda sizin gibi memnun olmayan biri mutlaka olur.
benim konumunda memnunsuzu sizmişsiniz, hoş geldiniz sefagetirdiniz.
konunun kırk kere lafını yapmamdaki amaç arkadaşlara cvp vermektir.
küçücük bir iyilikse yapılır , baştan yaptımda zaten. Ama iyilik yapılan kişininde anlayışlı olması gerekir.
konuyu bir kaç sayfa daha okusaydınız görecektiniz muhtemelen,
kayınvalidem ertesi gün işe gideceğimi bile bile geç saat demeyip pat diye odama dalıp kocamın yanından beni kaldıran birisidir.
ve bu bir değil iki değil.
bu kuçuk bir iyilik midir,
yoksa yüz verip astarınının istenmesi midir?
yerimde olsanız sinirden çatlardınız.
kayınvalidemi kırmadan nasıl kurtulabilirim bu durumdan diye düşünürken , espiriyle karışık bir konu açtım...
konuma yazan arkadaşlara çok tşk ederim.
mutlu ediyorlar beni...
hahayt valla alemsBak ne yapp,biyiklarini alirken,burnunun ucunu kistir.devamli.gozlerim gormuyo artikyakini dee..kistir kistir.sonra aldirmaz zaten.ayy yazik buraya yazdigini duysa gulermi,yoksa seni yolar mi bilemedimm.hahhahahhaha
konuyu okurken yüzüm aynen profil resmimdeki kaptan jack'in yüz ifadesine döndü..
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
teşekkur ederim tatlım...Boynum ağrıyor diyebilirsin.
canım bi sayfa yada iki sayfa onceye bakarsan arkadaşın birinw cvp vermiştim.Cidden ayni evde yasamayi problem yapmiyorsinuz biyiklari takiyorsunuz :)))
hadi ya3 senedir alıyomusun hala
bu arada benimde bıyıklar çıktı burda kuaförler hep erkek be
vay babaan anaan kemüüneKurtulmak içinde almadan önce karabiber kokla alırken suratına hapşur belki derdine deva olur.
kılına takıldığından yuruyemiyodu demekkiBu acıdan sonuna kadar haklısın.
Çok ayıp etmiş neticede kılına takılıp düşecek değil ya sabahı bekleseymiş.
İstersen şimdi yiyebilirsin beni
bakim merak ettim.sanırım site değişince "" şu smiley başka smiley ile yer değiştirdi, eski konularda komik duruyor, daha önceki neydi acaba
sir ağda kullan tatlım iki alışta biterSlm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
hamile falan olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?