ya sabah sabah sadece başlığı okuyup gaza geldim baya eskiymiş mevzuu nasıl kurtuldun bu arada anlatsana
öncelilkle kendi evime çıktımmmm
tabii kaynanam yılmadı evime de gelip bıyıklarını almamı istedi
ama ben hamileydim ve hamileliğimden ötürü zorlandığımı belirttim
sonra da bebek iş güç derken ohh hiç vaktim kalmadı bıyık almaya filan
valla neredeyse 2 yıldır bıyık aldırma çabasında bulunmadı bana
bi çözümünü bulmuş bellli
ayyy dimiiiiii:81::81::81::81::81::81::81:Ay ben bu konuyu hatırlıyorum, ne gülmüştüm ilk duyduğumda. Tey tey üzerinden kaç zaman geçmiş, konu sahibinin çocuğu olmuşta 2 yaşına girecek nerdeyse, nostaljik oldum şimdi okuyunca
senin kuşlarını yerim ben yaaaaaaKonuyu hatırladım şimdi görünce,konu başlığı güzeldi ama
amin kızlar Allah başka dert vermesin.
zaten saçma bi konu olduğunun farkındayım.
en fazla 15dk sürer alırsın biter.
ama kaynanam çoook anlayışsız düşüncesiz
kendinden başkasına önem vermeyen biri,
o yüzden bu isteğini yapmak zoruma gidiyor,
mahrem demiyor, uyuyor demiyor kaldırıyor beni gecenin yarısı bıyıklarımı al diyor. bu düşüncesizlikleri karşısında bu isteğini yapmak zoruma gidiyor.
aaa desene sende bendensin aynı benim gibi mazur olmuşsun.Konu başlgna geldm sadece :)gülmekten òldüm yahalada gülüyorum.ne yaptn halettn mi bıyıklarını.bende marifet gbi alablyrum dedm beraber oturuyruz bktm hep istyck bende sert sert aldm o gün bugndür yaptırmyor ellerin cok agr diyo:)))
aynen öle .ne salakmışım ya .aaa desene sende bendensin aynı benim gibi mazur olmuşsun.
neyseki akıllılık edip kendi çabalarınla püskürtmeyi başarmışsın.
vallahi tebrik ediyorum seni
.
marifetgibi yapabildiğimizi söylemek hoşuna gidiyor insanın dimi
mazur değil mağdur yazmıştım ben canım.aynen öle .ne salakmışım ya .
değilmi ama konuya geliyor insankonu eskıymiş ama derdı olanlar şöyle baslıklar atsalar keşke..hiç konuları acasım gelmiyor,hepsı aynı..buraya görür görmez daldım..
ne güzel bir konuya parmak basmışsn.Kıl,tüğ iyi miden bulanmıyor ben bu konuda hassasım
sanırım kadın o yaşına kadar ne kuaföre gitmiştir nede kıl,tüğ aldırmıştır ,
kadınlarımız o kadar fedakar ki
git aldır erkeği yarınıyormusun ki , onlar çatır çatır sigara içiyor
hahahah hiç güleceğim yoktu yaaa pala heeeSlm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
mazur değil mağdur yazmıştım ben canım.
akıllı telefon ya aklınca yazdıklarımı duzeltiyo.
haklısın bende çok salaklıklar yaptım.
şimdi akıllanıyorum.
bende kaynoşumun bıyığını en son aldığımda alıyormuş gibi yapıp almıyordum.
"almıyorsunki hiç kopmadı" demişti kaynoşum.
bu taktiği uyguladım Bi daha da gelmedi şükür.
neyseki sonuçta ikimizde kurtulmuşuz.
sen hala birlktemi oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?