Allah seniiin iyiliğini versinBu saatte ne güldüm yaa..Allahta seni güldürsün...Bak cnm bi arkadaş yazmış ağda olayını..Bencede öyle yap.Marketten bi kutu şu ağda bantlarından al.Bi sene yeter ona.Göster bu daha uzun gidermiş dersin hemde azaltıyormuş falan fıstık işteeee....İllaki sana yaptırsada yapıştır çek 2 dk.... Başa gelen çekilir bacım demekki bazen marifet insanın elinde patlıyabiliyor
Allah seniiin iyiliğini versinBu saatte ne güldüm yaa..Allahta seni güldürsün...Bak cnm bi arkadaş yazmış ağda olayını..Bencede öyle yap.Marketten bi kutu şu ağda bantlarından al.Bi sene yeter ona.Göster bu daha uzun gidermiş dersin hemde azaltıyormuş falan fıstık işteeee....İllaki sana yaptırsada yapıştır çek 2 dk.... Başa gelen çekilir bacım demekki bazen marifet insanın elinde patlıyabiliyor [/QUOT
bu gece herkes mi komik yoksa benm mi güleceğim var anlamadım valla
Allah seniiin iyiliğini versinBu saatte ne güldüm yaa..Allahta seni güldürsün...Bak cnm bi arkadaş yazmış ağda olayını..Bencede öyle yap.Marketten bi kutu şu ağda bantlarından al.Bi sene yeter ona.Göster bu daha uzun gidermiş dersin hemde azaltıyormuş falan fıstık işteeee....İllaki sana yaptırsada yapıştır çek 2 dk.... Başa gelen çekilir bacım demekki bazen marifet insanın elinde patlıyabiliyor [/QUOT
Gülmeye İhtiyacın Varmış, Güldün Diyelim
Komiklikten değil ama bikaç dakika da olsa sorunlardan uzaklaşmamıza yardımcı oldu arkadaş.
alemsiniz ya... kadıncağızın bıyıkları amma sorun olmuş... ben de kaynanamla oturuyorum bir senedir. baktım birgün garibim eline cımbızı almış zar zor bıyıklarını alıyor o da 3 ayda bir falan anca. dedim anne ben sana alayım. hem iple yaptıkça incelir. utana sıkıla tamam dedi. o gün bugündür alırım hep. yazık hiç söylemiyor al diye görürsem hemen ipi getirip alıyorum sonra dua ediyor bana. bir gün alıştırma beni dedi. sen taşınınca ben napıcam sonra? olsun dedim sen bana her geldiğinde ben iple alırım sana. gerçi sen kaynana gıcık olduğun için sana zor geliyordur. ip kalınlaştırıyor ağda daha iyi hem inceltiyor hem de geç çıkartıyor de. hatta onu sen götür bikaç sefer alışana kadar. tekrar gelirse anne ne zamandır yapamıyorum unuttum inana dersin. ay sakın dudağını iple sıkıştırmayasın yazık kadına. ne ekersen onu biçersin unutma.
alemsiniz ya... kadıncağızın bıyıkları amma sorun olmuş... ben de kaynanamla oturuyorum bir senedir. baktım birgün garibim eline cımbızı almış zar zor bıyıklarını alıyor o da 3 ayda bir falan anca. dedim anne ben sana alayım. hem iple yaptıkça incelir. utana sıkıla tamam dedi. o gün bugündür alırım hep. yazık hiç söylemiyor al diye görürsem hemen ipi getirip alıyorum sonra dua ediyor bana. bir gün alıştırma beni dedi. sen taşınınca ben napıcam sonra? olsun dedim sen bana her geldiğinde ben iple alırım sana. gerçi sen kaynana gıcık olduğun için sana zor geliyordur. ip kalınlaştırıyor ağda daha iyi hem inceltiyor hem de geç çıkartıyor de. hatta onu sen götür bikaç sefer alışana kadar. tekrar gelirse anne ne zamandır yapamıyorum unuttum inana dersin. ay sakın dudağını iple sıkıştırmayasın yazık kadına. ne ekersen onu biçersin unutma.
Yazık Tabi de..
Çalışıyor musun ki ?
Bir Şey Olmaz.. Baktın Olmuyor Alıver Gitsin..
Ona da Yazık Demek ki Senden Başka Kimsesi Yok..
Kızı Falan Yok mu ?
sen pek ciddiye almadın beni ama yazık olmasa bile yaptıklarına karşılık olarak anlayışsızlık bulunca insan yapmak istemiyor artık.
ben çalışıyorum cnm
kızı var aynı bina da ama onda hiç marifet yok
kimsesi yoksa bana güveniyorsa bunu anlarım seve seve yaparım ama biraz anlayış olsa.
alemsiniz ya... kadıncağızın bıyıkları amma sorun olmuş... ben de kaynanamla oturuyorum bir senedir. baktım birgün garibim eline cımbızı almış zar zor bıyıklarını alıyor o da 3 ayda bir falan anca. dedim anne ben sana alayım. hem iple yaptıkça incelir. utana sıkıla tamam dedi. o gün bugündür alırım hep. yazık hiç söylemiyor al diye görürsem hemen ipi getirip alıyorum sonra dua ediyor bana. bir gün alıştırma beni dedi. sen taşınınca ben napıcam sonra? olsun dedim sen bana her geldiğinde ben iple alırım sana. gerçi sen kaynanana gıcık olduğun için sana zor geliyordur. ip kalınlaştırıyor ağda daha iyi hem inceltiyor hem de geç çıkartıyor de. hatta onu sen götür kuaföre bikaç sefer alışana kadar. tekrar gelirse anne ne zamandır yapamıyorum unuttum yapamıyorum dersin. ay sakın dudağını iple sıkıştırmayasın yazık kadına.
Kız Seni Niye Ciddiye Almayayım ..
Aşk Olsun..
yazık tabii diye imalı bir şekilde dedin gibi geldi
Rahat Ol, İma Etmedim..
Tüm Samimiyetimle Yaptım Yorumlarımı..
amin kızlar Allah başka dert vermesin.
zaten saçma bi konu olduğunun farkındayım.
en fazla 15dk sürer alırsın biter.
ama kaynanam çoook anlayışsız düşüncesiz
kendinden başkasına önem vermeyen biri,
o yüzden bu isteğini yapmak zoruma gidiyor,
mahrem demiyor, uyuyor demiyor kaldırıyor beni gecenin yarısı bıyıklarımı al diyor. bu düşüncesizlikleri karşısında bu isteğini yapmak zoruma gidiyor.
,Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?