Kaynanamın pala bıyıkları

ıııyyyyy bence çok haklısın.
sana kaynanan batıyor aslında değil mi :) itiraf et hadi.
bundan sonra alırken burdaki sohbeti harırlar gülümsersin. belki daha kolay olur.

ay yazmadan edemeyeceğim, gece vakti kaldırıp almanı isterse 'anacım bıyık sana yakışıyor' de yat. ertesi gün de hatırlama. malum uyku sersemisin ya...

bende keşke kaynana adayım benden rica etsede alsam diye düşünüyorum kadın öyle geziyo bıyıklı bıyıklı ya

Demekki neymiş,nişanlıyken yaranmak için kendini marifetli göstermeyeceksin

o hatayı bende yaptım aslında haata derken kendi kaşımı falan kendim alırım ve kayınvalidem kaş aldırır bana ama allahtan kaşı az ve senede 1 2 kere alıyo :))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok tatlısınız bayıldım ya sen benı guldurdun allahta senı guldursun canım

bir gün sir ağda daha güzel alıyo anne onu dene diyip belki yırtabilirsiniz

pazarda ya da bir milyoncularda oluyor. yay şeklinde bi şey onu u şeklinde kıvırıyorsun dudak üstüne yerleştiriyorsun sonra normal yayı bırakıp çeviriyorsun bıyıkları alıyor. ondan al kaynanacığına onu kullansın kendi alsın

canım ben senı cok ıyı anlıyorum bende bıyık kas almayı bılıyorum dedıgımden eskıden butun es dos bana gelırdı yase bıyıgımı al yase kasımı al dıye duzenlı olarak e ınsanın sınırı bozuluyor bır sure sonra canımmecburmuyum dıyosun herzaman almaya Baktım olmucak aaaaaaaaa ben sızle mı ugrasıcam canım gına geldı sızın kasınızdan bıyıgınızdan dedım almadım bıdaha zaten evlendımsende acık acık solesen almak ıstemıyorum dıye ama senınkıde es dost degıl kaynana kotu algılayabılır gelın alarjı olustu falan desen nebıleyım uydur bısey

Oh be yuzumu gulduren bır topık hep uzulucek okudukca kahrolucaz degılız ya sahsen be burdakı konuları okurken kendımı cok kaptırdıgımdan ıclı ıclı agladıgım cok oluyor gulmekte ısterım acıkcası

gerçekten benimde hoşuma gitti tabirlerin...lazere filan yollasan,kökten çözüm

Amin cnm Rabbim hepimizi de güldürsün inşallah.Etini-dudağını kaptır önerileri çoğalıyor. Kaptırsam mı ne yapsam

ay yazmadan edemeyeceğim, gece vakti kaldırıp almanı isterse 'anacım bıyık sana yakışıyor' de yat. ertesi gün de hatırlama. malum uyku sersemisin ya...

çok güldüm buna!!!Harikasın tatlm

ıııyyyyy bence çok haklısın.
sana kaynanan batıyor aslında değil mi :) itiraf et hadi.
bundan sonra alırken burdaki sohbeti harırlar gülümsersin. belki daha kolay olur.

İtiraf ediyorum zaten tatlm Zaten bundan sonraki bıyık seanslarında bu sohbeti hatırlayacağım kesin. Benim de amacım bu sıkıcı olayı eğlenceli hale getirebilmekti.
Heepinize çok tşk ederim

Demekki neymiş,nişanlıyken yaranmak için kendini marifetli göstermeyeceksin

Evet cnm çok haklısın. Burdan nişanlılara/nişanlanacaklara seslenelim. Siz siz olun her marifetinizi göstermeyin

o hatayı bende yaptım aslında haata derken kendi kaşımı falan kendim alırım ve kayınvalidem kaş aldırır bana ama allahtan kaşı az ve senede 1 2 kere alıyo :))

Senede 1-2 kere mi alıyo vay be ne güzel benim ki de öyle olsa daha ne isterim. 6ayda bir. elimemi yapışır. ama 15günde bir olunca elime yapışıyor açıkçası

beceremez ki öyle şeyleri hiç el becerisi yok. onu da bana yaptırtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…