slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. Hani beni marifetli bilsinler falan diyeKeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. Yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
Hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
Sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
Ama şimdi ne yapabilirim. Elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
Off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
amin kızlar allah başka dert vermesin.
Zaten saçma bi konu olduğunun farkındayım.
En fazla 15dk sürer alırsın biter.
Ama kaynanam çoook anlayışsız düşüncesiz
kendinden başkasına önem vermeyen biri,
o yüzden bu isteğini yapmak zoruma gidiyor,
mahrem demiyor, uyuyor demiyor kaldırıyor beni gecenin yarısı bıyıklarımı al diyor. Bu düşüncesizlikleri karşısında bu isteğini yapmak zoruma gidiyor.
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
hamile falan olsam
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
önemli bir işi varmış hee bak sen kaynanaya gecenin bir vakti nasıl önemli işi olacaksa
hahahahahhaha sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:):):) ne bilim etini ipe kaptır bi kaç kere belki ayy gittikçe alamıyorum gözüm görmüyo falan de yalandanmosmor olsun dudak üstleri o zamn aldırmaz hahahahahah
ay yazmadan edemeyeceğim, gece vakti kaldırıp almanı isterse 'anacım bıyık sana yakışıyor' de yat. ertesi gün de hatırlama. malum uyku sersemisin ya...
ıııyyyyy bence çok haklısın.
sana kaynanan batıyor aslında değil mi :) itiraf et hadi.
bundan sonra alırken burdaki sohbeti harırlar gülümsersin. belki daha kolay olur.
bende keşke kaynana adayım benden rica etsede alsam diye düşünüyorum kadın öyle geziyo bıyıklı bıyıklı ya
Demekki neymiş,nişanlıyken yaranmak için kendini marifetli göstermeyeceksin
o hatayı bende yaptım aslında haata derken kendi kaşımı falan kendim alırım ve kayınvalidem kaş aldırır bana ama allahtan kaşı az ve senede 1 2 kere alıyo :))
pazarda ya da bir milyoncularda oluyor. yay şeklinde bi şey onu u şeklinde kıvırıyorsun dudak üstüne yerleştiriyorsun sonra normal yayı bırakıp çeviriyorsun bıyıkları alıyor. ondan al kaynanacığına onu kullansın kendi alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?