Kaynanamın pala bıyıkları

Eğer maddi durumunuz iyiyse epilasyona götür bari yavaş yavaş elini eteğini çekersin.

Bu arada başlığı görünce bastım kahkahayı

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, özellikle sağlık konusunda. Muhtaçlık, mağduriyet zor, helede sevilmiyorsa kişi.

Artık almak istemediğinizi açık açık söyleyin.Söyleyemiyorsanız ağda bantlarından alın.

Ayrıcada başlık hiç hoş değil.

hiç bulaşmasaydn baştan ....gözümde canlandırdım da başlıktan da anlaşılacağı gibi öyle böyle tüy değil resmen pala demekki ıyyyy
bir an önce kurtulmaya bak açıkça söyle artık almak istemiyorum parasını veriyim kuaföre aldıralım ya da ağda yap felan de,
başka türlü gece uyandırmaya devam eder.

Ben yapabilsem alırdım kaynanamın bıyıklarını (ki kaynanamı sevmem)
ne olcak elime mi yapışır

Sen yine iyisin ben evli olmadığım halde 2 kuzenim,3 yengem,teyzem,annem bazen de arkadaşlarım olmak üzere 10 kişinin falan alıyorum kendim de varım tabi
Yakında güzellik salonu açacam valla
Bir arkadaşın dediği gibi 'sirle aldır o zaman azalır hem acı çekmezsin' diyebilirsiniz mesela

evt tatlım kaynanası tarafından gece yarısı internete girmek için kapısında kamp kurulan benim!
aslında haklısın yine bi şekilde uyandırmak için veya odaya dalmak için bir bahane bulacaktır.
elinden tutup bi kaç sefer kuaföre götürmem gerek galiba

ömür boyu o merhem sıkılacak mı canım. belki sonu vardır seninkinin. ama bıyıkların sonu yok

amin cnms sağol. saçma bir konu olduğunun farkındayım ama eğlenceli bi konu işte. burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim.
çokta yardımcı oldular sağolsunlar.

biraz tüy bırakınca aynaya yapışıp iyice bakıyo "bak burda kalmış" diye onu alana kadar uğraştırıyor.
ay alırım anacım inanın o kadar büyük bi dert değil. zaten 15günde bir aldırıyor. ama rahatsız ederek istemekte neymiş.
müsait olduğun bi zaman alırmısın demiyor." kalk yataktan al" diyor

msj tekrarı..............

Son düzenleme:

amin cnm tabii ki Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Başlık konusunda geç kaldın artık değiştirmek mümkün değil

İlahi valla ilginç...Bence de insanın midesi bulanabilir hak veriyorum...Sonuçta bıyık bazen herşeyden daha iğrenç görünebiliyor...Ağda bandı diyorum ben de..Sonuçta bu senin hizmetçin mi oldu bi de iş üstündeyken kaldır götür bu ne kabalık yan.Bence de açıkça söle densizlik yaparsa ne yani kadrolu kuaför müsün sen...Sevgilimin annesini de ben hiç sevmem bi anda empati yaptım anladım seni..Neyse ki lazer yaptırıyo benimki off daha büyük bi şey çıkmasın allahım nolur...

evet vnm beni anladığına sevndm. almak zor bi iş değil alınır ama bunun isteme şekli rahatsız etmeye giriyor.

önemli bir işi varmış hee bak sen kaynanaya gecenin bir vakti nasıl önemli işi olacaksa

hahahahahhaha sen beni güldürdün allahta seni güldürsün:):):) ne bilim etini ipe kaptır bi kaç kere belki ayy gittikçe alamıyorum gözüm görmüyo falan de yalandan mosmor olsun dudak üstleri o zamn aldırmaz hahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…