Canım ben yanlış hatırlamıyorum değil mi?
Kaynana diyaloglarında konuşmuştuk.Kayınvaliden gecenin bir yarısı internete falan girmek için odanızın önünde kamp kuruyordu.Eşin işimiz var dediği halde bile ısrar ediyordu değil mi?
Bir insan gecenin bir yarısı da kaldırılmaz ki bıyık al diye.
En mantıklısı ağda bandı falan alman ya da kuaföre alıştırman.Hoş seni uyandıracak başka bahane de bulabilir.
bende kaynanamın gözüne merhem sıkıyorum ve çok tiksiniyorum.
gözünü bir açıyor görmeniz lazım midem kalkıyo sıkarken yüzüm buruşuyo resmen ama görmüyo buruşan yüzümü çünkü gözünü öyle bır acıyokı 2 eliyle alttan ve üstten göz bebği gözükmüyo fırlıyo dışarıya göz ıyyy iğrençç...
,
Sen beni sabah sabah güldürdün Allah da seni güldürsün....
allah senin iiliğin versin.sabah sabah güldürdün kaynanamın pala bıyıkları die.aman salla gitsin ya.alırken 1 defa acıt ya da deki anne iple aldıkça
çoğalıyor gel ağdayı dene hem azalıyor hemde pamuk gibi oluyor de.:))):)))allah başka dert keder vermesin gülüm.
ay canım kusura bakma da bende diğer arkadaşlar gibi güldüm vallahi
şimdi başlığa baktım ve içine girmeden allah allah bu nasıl bir dert ki acaba dedim
neyse ne diyeyim bilmemki kız allah başka dert vermesin bu da dertmi diyecem ama
insanın başında olunca dert oluyor işte
neyse konumuza döneyim;
baksana arasıra güzel alma bırak bazı yerlerini oda sana diyecektir güzel alamadın felan diye
ay anne eski tecrübemi kaybettim düzgün alamıyorum gibi şeyler desen
vazgeçermi acaba
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, özellikle sağlık konusunda. Muhtaçlık, mağduriyet zor, helede sevilmiyorsa kişi.
Artık almak istemediğinizi açık açık söyleyin.Söyleyemiyorsanız ağda bantlarından alın.
Ayrıcada başlık hiç hoş değil.
İlahi valla ilginç...Bence de insanın midesi bulanabilir hak veriyorum...Sonuçta bıyık bazen herşeyden daha iğrenç görünebiliyor...Ağda bandı diyorum ben de..Sonuçta bu senin hizmetçin mi oldu bi de iş üstündeyken kaldır götür bu ne kabalık yan.Bence de açıkça söle densizlik yaparsa ne yani kadrolu kuaför müsün sen...Sevgilimin annesini de ben hiç sevmem bi anda empati yaptım anladım seni..Neyse ki lazer yaptırıyo benimki off daha büyük bi şey çıkmasın allahım nolur...
evet canım çok ciddi söylüyorum. ben çalışan biriyim kendisi evde..
.ertesi gün erken kalkacağımı bile bile gece uyurken beni uyandırıyor ,
önmli bi işi varmş bıyıklarının alınması gerekiyormuş.
"anne uyuyorum" dedim.
şöyle cevap verdi:
"hadi ya iki dakka alsaydın ya"
"anne gözlerimi açamıyorum nasıl alayım"
dedim de biraz bekledi bekledi gitti
Kocası lazere göndersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?