Kaynanamın sürekli eltimi anlatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kadersizdepresif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
77
-14
3
27
Kaynanam sürekli onu anlatıyor övüyor , benden büyük 45 yaşında ben 31 , kaynanama gittiğimizde mutfakta hazırlık yaparken tek konumuz eltim sürekli onun malından mülkünden ailesinden bahsediyor tek ondan bahsetse iyi yani kısaca kadının herseyini anlatıyor , aramız bozulur diye ses çıkaramıyorum eşim de uyardı annesini bu konuda ama annesi pes etmiyor anlatıyor görüntülü arıyoruz anlatıyor artık yeter , Allah aralarını daha iyi etsin ama ben dinlemek istemiyorum, eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi , ama ben ne zaman kaynanama gitsem bi türlü azımı açamıyorum bi şey beni engelliyor sanki konuşmamı , ben nasıl azının payını verebilirim artık bıktım 2 yıldır ?

Ağzının payını vermek değilde münasip bir dile söylesen ? Anne eltimlr ilgili hrp konuşuyoruy birazda başka şeylerden konuşalım desen ? Kalp kırar gibi değilde

Dedim öyle anlamadı yine anlattı bu konuda hiç pes etmiyor inadına yapıyor sanki:-(
Sende başka konuları aç veya anlatığında artık cevap verme söylensin kendi kendine senden ses çıkmayınca ilaki sorcakdır sende açık açık söyle

eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi ,
Senin kocada iş yok, olsa böyle bi şey istemez, kendi el atar. Kendi anasının karşısına çıkmaya korkuyor, seni öne atacak ki duruma göre bastırırsan ne ala, anası baskın gelirse ara bozan, fitne, fesat, saygısız olan sen olacaksın.

Ay anne ..abla ne kadar iyi Dilerim hiç ayrılmaz ömür boyu birlikte yaşarsınız deyin.Sessi kalırsa kız amin dese ne deyin.Bir daha anlatmayacağım tahmin ediyorum

Valla duygularıma tercüman oldun ah nasıl doluyum b bilsen, eşimin yaptığı şey şu , annesi o konuyu açtığında neyse anne siz napıorsunız diyo , dedim sert şekilde söyle dedim öyle diyemem diyor , ya kadın bayramda çocuğunu aldı dedi ki hoşgeldin de amcana de dedi beni yok saydı düşün ya , eşime dedim bişi yapsana diyor ki ben yengeme öyle bişey desem abim de araya girer babama anneme bile olur dedş kavga olursa

3 ayda bir gidiyoruz ama Gittiğimde yeterli elti dozu alıyorum, bide kalın diyor gelince ben neden kalayım ya
Ben olsam bende överdim eltimi belki söner davranışı. üç ayda bir gittiğiniz için yapıyor olabilir mi sonuçta bayağ uzun aralıklar

Reactions: The
Bak millette ne kocalar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…