Kaynanamın sürekli eltimi anlatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynanana göre eltinin olumlu yönleri bayagi fazla demekki. Ailesinin durumu iyimi? Eltinin mal varlığı varmi?

Canımcim bir kulaktan giriyor mu aynı hızla diğerinden çıksın. Ben de işyerinde yaşamıştım aynı durumu, çok çalışkan bir insanım daha sonra gene çok çalışkan ama ağzı çok iyi laf yapan, acayip girisken biri gelmişti işyerime. Onu öve öve bitiremediler daha ilk zamandan itibaren. Kendimi çok değersiz hissetmiştim ama ilgisi yok, hepimiz kendimizi teskin yolu buluyoruz bir şekilde, önemsememeye calismak en güzeli, bir süre sonra zaten gerçekten önemsemiyorsun.

Dinlemek istemiyorum. Bana bunları anlatma. Senin evine elti dinlemeye gelmiyorum. Böyle yapmaya devam edersen gelmeyeceğim demek çok mu zor? 31 yaşında koca kadınsınız. Eşiniz de arkanızda.

Anlayisli eş bu...Kayinvalideye birsey söylemeye cesaret edememe sebebi de bu. Yarin kocasi ne yapacagi belli mi:
Yuh, bu konuyu okumuştum. Aynı kişi miymiş?
Of benim bu forumdan gerçekten uzak durmam lazım sanırım. Her hikayeyi gerçek sanıyorum.
Üye de sanki tek sorun eltisi gibi anlatınca insan inanıyor. Bir eş, nasıl karısına böyle küfür edebilir?
Midem fena oldu.

Dinlemek istemiyorum. Bana bunları anlatma. Senin evine elti dinlemeye gelmiyorum. Böyle yapmaya devam edersen gelmeyeceğim demek çok mu zor? 31 yaşında koca kadınsınız. Eşiniz de arkanızda.
Bu şekilde söylemeyi bende istiyorum içim gidiyor bunun yasla alakası yok , ben bu şekilde söylersem eşim de neden bu şekilde dedin diye kızar ve gelme evime der kadın çok edepsiz muhacir

Adamı dürtüp durma, kendini ifade etmeye alış bence.
Yorum yaptığıma pişman oldum. Yanıtların irite edici. 14 yaşında çocuğun yanında elini kolunu nereye koyacağını bilemeyip yüz yüze olmadığın kadınlara tmm cnm gibi yanıtlar vermen de komik geldi bana.

Esi dengesizin teki. Bugün arkandayim der. Yarin anama nasil karsi gelirsin diye döver. Konu sahibi kayinvalideyi de ayni kocasini gibi sessiz cekmeye devam etsin. En azindan küfür ve dayak yemez.

Ben o üyeyi engelledim yazdığı şey görünmüyor bende sende takma onu bence , psikolojik sorunları var onun sanırım üzüldüm onun için Allah şifa versin
31 yaşındasın, 14 yaşında ergen kızın bile karşısında ezilip büzülüyorsun, sen sağlıklısın biz mi hastayız şimdi?

Arkada olan adam bunu der mi? Kendi ezdirmez zaten, kendi de demiş ben konuşursam ortalık karışır annem üzülür diye.
Adam karısını gütmek istemiyordur belki. Ben de her lafı eşime söyletmek istemem. Karısına cesaret vermeyr çalışıyor gibi geldi bana.

Ben o üyeyi engelledim yazdığı şey görünmüyor bende sende takma onu bence , psikolojik sorunları var onun sanırım üzüldüm onun için Allah şifa versin
Yok bence sizin var insanlarla dalga geçer gibi bir haliniz var ama komik olan sizsiniz.
Daha az önce gördüm görmez olaydim kocan olacak herif boğazına yapışmış küfür etmiş bak bu bir insanın kaldiracagi bir durum değilken kaynanama eltimi övüyor diye konu aciyosun ne iciyosun ya neyin kafasi bu.
Engeleldigin üye Katibin Ruhu o sana gerçek olanı söylüyor sen fazla hayal dünyasında sin ve psikolojik sorunu olanda o değil kocası boğazına yapıştığı halde etli konusu açan sen olabilit misin neyse herkes kendini neye layık görüyorsa öyle yaşar.

Adam karısını gütmek istemiyordur belki. Ben de her lafı eşime söyletmek istemem. Karısına cesaret vermeyr çalışıyor gibi geldi bana.

Bu eş mi?

Katip benim sitede ciddi anlamda değer verdiğim neredeyse tüm fikirlerimizin benzer olduğu bir avuç üyeden biri. Allah sana şifa versin.

O..demiş boğazını sıkmış kadının saçma sapan sebepten dolayı. Bu adam mı arkada?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…