- 18 Şubat 2023
- 2.892
- 2.743
- 63
- 35
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Kaynanana göre eltinin olumlu yönleri bayagi fazla demekki. Ailesinin durumu iyimi? Eltinin mal varlığı varmi?Kaynanam sürekli onu anlatıyor övüyor , benden büyük 45 yaşında ben 31 , kaynanama gittiğimizde mutfakta hazırlık yaparken tek konumuz eltim sürekli onun malından mülkünden ailesinden bahsediyor tek ondan bahsetse iyi yani kısaca kadının herseyini anlatıyor , aramız bozulur diye ses çıkaramıyorum eşim de uyardı annesini bu konuda ama annesi pes etmiyor anlatıyor görüntülü arıyoruz anlatıyor artık yeter , Allah aralarını daha iyi etsin ama ben dinlemek istemiyorum, eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi , ama ben ne zaman kaynanama gitsem bi türlü azımı açamıyorum bi şey beni engelliyor sanki konuşmamı , ben nasıl azının payını verebilirim artık bıktım 2 yıldır ?
Canımcim bir kulaktan giriyor mu aynı hızla diğerinden çıksın. Ben de işyerinde yaşamıştım aynı durumu, çok çalışkan bir insanım daha sonra gene çok çalışkan ama ağzı çok iyi laf yapan, acayip girisken biri gelmişti işyerime. Onu öve öve bitiremediler daha ilk zamandan itibaren. Kendimi çok değersiz hissetmiştim ama ilgisi yok, hepimiz kendimizi teskin yolu buluyoruz bir şekilde, önemsememeye calismak en güzeli, bir süre sonra zaten gerçekten önemsemiyorsun.Kaynanam sürekli onu anlatıyor övüyor , benden büyük 45 yaşında ben 31 , kaynanama gittiğimizde mutfakta hazırlık yaparken tek konumuz eltim sürekli onun malından mülkünden ailesinden bahsediyor tek ondan bahsetse iyi yani kısaca kadının herseyini anlatıyor , aramız bozulur diye ses çıkaramıyorum eşim de uyardı annesini bu konuda ama annesi pes etmiyor anlatıyor görüntülü arıyoruz anlatıyor artık yeter , Allah aralarını daha iyi etsin ama ben dinlemek istemiyorum, eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi , ama ben ne zaman kaynanama gitsem bi türlü azımı açamıyorum bi şey beni engelliyor sanki konuşmamı , ben nasıl azının payını verebilirim artık bıktım 2 yıldır ?
Var tarlası falan varKaynanana göre eltinin olumlu yönleri bayagi fazla demekki. Ailesinin durumu iyimi? Eltinin mal varlığı varmi?
Degil.Dinlemek istemiyorum. Bana bunları anlatma. Senin evine elti dinlemeye gelmiyorum. Böyle yapmaya devam edersen gelmeyeceğim demek çok mu zor? 31 yaşında koca kadınsınız. Eşiniz de arkanızda.
Dinlemek istemiyorum. Bana bunları anlatma. Senin evine elti dinlemeye gelmiyorum. Böyle yapmaya devam edersen gelmeyeceğim demek çok mu zor? 31 yaşında koca kadınsınız. Eşiniz de arkanızda.
Öyle demiş ben arkandayım kendini ezdirme falan. Yalan mı bu?Degil.
Yuh, bu konuyu okumuştum. Aynı kişi miymiş?Anlayisli eş bu...Kayinvalideye birsey söylemeye cesaret edememe sebebi de bu. Yarin kocasi ne yapacagi belli mi:
Bu şekilde söylemeyi bende istiyorum içim gidiyor bunun yasla alakası yok , ben bu şekilde söylersem eşim de neden bu şekilde dedin diye kızar ve gelme evime der kadın çok edepsiz muhacirDinlemek istemiyorum. Bana bunları anlatma. Senin evine elti dinlemeye gelmiyorum. Böyle yapmaya devam edersen gelmeyeceğim demek çok mu zor? 31 yaşında koca kadınsınız. Eşiniz de arkanızda.
Ben o üyeyi engelledim yazdığı şey görünmüyor bende sende takma onu bence , psikolojik sorunları var onun sanırım üzüldüm onun için Allah şifa versinÖyle demiş ben arkandayım kendini ezdirme falan. Yalan mı bu?
Arkada olan adam bunu der mi? Kendi ezdirmez zaten, kendi de demiş ben konuşursam ortalık karışır annem üzülür diye.Öyle demiş ben arkandayım kendini ezdirme falan. Yalan mı bu?
Yorum yaptığıma pişman oldum. Yanıtların irite edici. 14 yaşında çocuğun yanında elini kolunu nereye koyacağını bilemeyip yüz yüze olmadığın kadınlara tmm cnmAdamı dürtüp durma, kendini ifade etmeye alış bence.
Yuh, bu konuyu okumuştum. Aynı kişi miymiş?
Of benim bu forumdan gerçekten uzak durmam lazım sanırım. Her hikayeyi gerçek sanıyorum.
Üye de sanki tek sorun eltisi gibi anlatınca insan inanıyor. Bir eş, nasıl karısına böyle küfür edebilir?
Midem fena oldu.
31 yaşındasın, 14 yaşında ergen kızın bile karşısında ezilip büzülüyorsun, sen sağlıklısın biz mi hastayız şimdi?Ben o üyeyi engelledim yazdığı şey görünmüyor bende sende takma onu bence , psikolojik sorunları var onun sanırım üzüldüm onun için Allah şifa versin
Adam karısını gütmek istemiyordur belki. Ben de her lafı eşime söyletmek istemem. Karısına cesaret vermeyr çalışıyor gibi geldi bana.Arkada olan adam bunu der mi? Kendi ezdirmez zaten, kendi de demiş ben konuşursam ortalık karışır annem üzülür diye.
Yok bence sizin var insanlarla dalga geçer gibi bir haliniz var ama komik olan sizsiniz.Ben o üyeyi engelledim yazdığı şey görünmüyor bende sende takma onu bence , psikolojik sorunları var onun sanırım üzüldüm onun için Allah şifa versin
Adam karısını gütmek istemiyordur belki. Ben de her lafı eşime söyletmek istemem. Karısına cesaret vermeyr çalışıyor gibi geldi bana.
Lütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
Evet bebeğim komiğim ben şimdi gidebilir sin güzelim:)Yorum yaptığıma pişman oldum. Yanıtların irite edici. 14 yaşında çocuğun yanında elini kolunu nereye koyacağını bilemeyip yüz yüze olmadığın kadınlara tmm cnmgibi yanıtlar vermen de komik geldi bana.
Katip benim sitede ciddi anlamda değer verdiğim neredeyse tüm fikirlerimizin benzer olduğu bir avuç üyeden biri. Allah sana şifa versin.Ben o üyeyi engelledim yazdığı şey görünmüyor bende sende takma onu bence , psikolojik sorunları var onun sanırım üzüldüm onun için Allah şifa versin
O..demiş boğazını sıkmış kadının saçma sapan sebepten dolayı. Bu adam mı arkada?Adam karısını gütmek istemiyordur belki. Ben de her lafı eşime söyletmek istemem. Karısına cesaret vermeyr çalışıyor gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?