- 11 Şubat 2023
- 77
- -14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
ByYok bence sizin var insanlarla dalga geçer gibi bir haliniz var ama komik olan sizsiniz.
Daha az önce gördüm görmez olaydim kocan olacak herif boğazına yapışmış küfür etmiş bak bu bir insanın kaldiracagi bir durum değilken kaynanama eltimi övüyor diye konu aciyosun ne iciyosun ya neyin kafasi bu.
Engeleldigin üyeKatibin Ruhu o sana gerçek olanı söylüyor sen fazla hayal dünyasında sin ve psikolojik sorunu olanda o değil kocası boğazına yapıştığı halde etli konusu açan sen olabilit misin neyse herkes kendini neye layık görüyorsa öyle yaşar.
Aynen şu an şifa buldumKatip benim sitede ciddi anlamda değer verdiğim neredeyse tüm fikirlerimizin benzer olduğu bir avuç üyeden biri. Allah sana şifa versin.
Niye konu açarken yalan söylüyorlar ki? Oturup tüm konularını okuyup öyle mi cevap vermek zorundayız? Hayatları yalan dolan olmuş.Bu eş mi?
Tmm hytmEvet bebeğim komiğim ben şimdi gidebilir sin güzelim:)
Şifa bulman çok zormuş. Hastalığın kendisi sensin. Geçmiş olsun diyeceğim ama geçmeyecek.Aynen şu an şifa buldum
Niye konu açarken yalan söylüyorlar ki? Oturup tüm konularını okuyup öyle mi cevap vermek zorundayız? Hayatları yalan dolan olmuş.
Ben bu yalan dolan konularla baş edemeyeceğim. Bunları yazdığı bir konusu var ve gelmiş kıcım ırkımdı diyor.O..demiş boğazını sıkmış kadının saçma sapan sebepten dolayı. Bu adam mı arkada?
Komik mi?Tmm hemen
Ağzı dili ile arkasında işte.Ben bu yalan dolan konularla baş edemeyeceğim. Bunları yazdığı bir konusu var ve gelmiş kıcım ırkımdı diyor.
Valla komik geliyor sana ama içler acısı bak ben sana diyimTmm hayatım
Yalanı bile tatlı ki.Valla komik geliyor sana ama içler acısı bak ben sana diyim
Kocan sana şiddet uygulayıp orospu diyor sonra da arkandayim diyor.
Allah aşkına inanıyor musun buna ?
Amaan bosverin. Benimki de ne zaman gitsem eltimi arar hergun davet eder ısrarla yemege gelin şuna gelin kahvaltiya gelin. B.k var sanki cidden. Onlar ayni ilde biz farkli . Ayda yilda bir gideriz onda da boyle. Şahsen ben ne halleri varsa gorsünler kafasındayimKaynanam sürekli onu anlatıyor övüyor , benden büyük 45 yaşında ben 31 , kaynanama gittiğimizde mutfakta hazırlık yaparken tek konumuz eltim sürekli onun malından mülkünden ailesinden bahsediyor tek ondan bahsetse iyi yani kısaca kadının herseyini anlatıyor , aramız bozulur diye ses çıkaramıyorum eşim de uyardı annesini bu konuda ama annesi pes etmiyor anlatıyor görüntülü arıyoruz anlatıyor artık yeter , Allah aralarını daha iyi etsin ama ben dinlemek istemiyorum, eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi , ama ben ne zaman kaynanama gitsem bi türlü azımı açamıyorum bi şey beni engelliyor sanki konuşmamı , ben nasıl azının payını verebilirim artık bıktım 2 yıldır ?
Duymamazlıktan gelip, cevap bile vermeyin bence. Bunu huy edinenler var ne yazık ki. Övünülen şeylerinde sadece mal mülk olması çok itici bir durum. Bizim köyde de ayaklı gazete dediğimiz bir teyzemiz var. Haberleri ondan duyarsınKaynanam sürekli onu anlatıyor övüyor , benden büyük 45 yaşında ben 31 , kaynanama gittiğimizde mutfakta hazırlık yaparken tek konumuz eltim sürekli onun malından mülkünden ailesinden bahsediyor tek ondan bahsetse iyi yani kısaca kadının herseyini anlatıyor , aramız bozulur diye ses çıkaramıyorum eşim de uyardı annesini bu konuda ama annesi pes etmiyor anlatıyor görüntülü arıyoruz anlatıyor artık yeter , Allah aralarını daha iyi etsin ama ben dinlemek istemiyorum, eşim dedi ki anneme kendini ezdirme ben arkanda olurum dedi , bana anlatma anne de dedi , ama ben ne zaman kaynanama gitsem bi türlü azımı açamıyorum bi şey beni engelliyor sanki konuşmamı , ben nasıl azının payını verebilirim artık bıktım 2 yıldır ?
Hemde çokKomik mi?
Benimkiler de öyle aynı ildeler biz de 3 ayda bir gideriz sürekli onu anlatır aman benden uzak olsunlar daAmaan bosverin. Benimki de ne zaman gitsem eltimi arar hergun davet eder ısrarla yemege gelin şuna gelin kahvaltiya gelin. B.k var sanki cidden. Onlar ayni ilde biz farkli . Ayda yilda bir gideriz onda da boyle. Şahsen ben ne halleri varsa gorsünler kafasındayim
Bence de bu iyi fikirSiz de başkasının kayınvalidesini övün. Süsleye süsleye. Çivi çiviyi söker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?