Kaynanamın sürekli eltimi anlatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
By

Niye konu açarken yalan söylüyorlar ki? Oturup tüm konularını okuyup öyle mi cevap vermek zorundayız? Hayatları yalan dolan olmuş.

Yalan söylemiyordur. Esi dengesiz. Kendi ugrasmak istemedigi icin kendin konus der ama yarin agzini acti diye bogazini sıkar. Konu sahibi de bunun gayet farkinda. Yoksa 31 yasindaki bir kadin gayet gereken cevaplari verebilir

Amaan bosverin. Benimki de ne zaman gitsem eltimi arar hergun davet eder ısrarla yemege gelin şuna gelin kahvaltiya gelin. B.k var sanki cidden. Onlar ayni ilde biz farkli . Ayda yilda bir gideriz onda da boyle. Şahsen ben ne halleri varsa gorsünler kafasındayim

Duymamazlıktan gelip, cevap bile vermeyin bence. Bunu huy edinenler var ne yazık ki. Övünülen şeylerinde sadece mal mülk olması çok itici bir durum. Bizim köyde de ayaklı gazete dediğimiz bir teyzemiz var. Haberleri ondan duyarsın Her gelişinde torununu anlatır, ona üniversitede rahat etsin diye aldığı evden bahseder. Saatlerce onu över. Ama o övmeleri arasında kızın güzel bir davranış veya vasfından bahsetmez. Hep gezip, yiyip içtiği şeylerden bahseder Bende '' bu kızın başka bir vasfı yok mu? hiç yanında da göremedik övdüğün torununu '' deyince bozulur Ama tabi ben açık sözlüyüm ve kendi sülalem olduğundan rahatım. Şimdi size şunu söyleyin desem yanlış yönlendirmiş olurum. He de geç.

Benimkiler de öyle aynı ildeler biz de 3 ayda bir gideriz sürekli onu anlatır aman benden uzak olsunlar da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…