Kaynanamın taktığı çeyreği kaybettim

Ben banyo dolabının önüne koymuştum acaba elini falan yıkarken bişey alırken o mu düşürdü diye sormuştum 🤭
Yani bilemedim ama direk lavaboya düşmez herhalde görür dıye düşünüyorum yada başka yere koydun öyle hatırlıyosun olabılır. Bende en son diyetisyene gittim orada çıkardım cüzdanıma koydum dıye hatırlıyorum ama nerede ışte yada beynım benı yanıltıyor of bılmıyorum sinir oldum iyice kendıme.

Yani bilemedim ama direk lavaboya düşmez herhalde görür dıye düşünüyorum yada başka yere koydun öyle hatırlıyosun olabılır. Bende en son diyetisyene gittim orada çıkardım cüzdanıma koydum dıye hatırlıyorum ama nerede ışte yada beynım benı yanıltıyor of bılmıyorum sinir oldum iyice kendıme.
Yok yok eminim de işte yok valla. Bende sinir oluyorum kendime🤭😂

Dürüst olun kaybettiğinizi söyleyin. Bi çeyrek için kalbinizi kırarsa bu gelecekte başınıza gelebileceklerin de bir işareti olur.

Ya bunu yazdınız ya sağolun. Gerçekten numune saniyordum kendimi. Sizin durumu okuyunca aşırı iyi niyetli, suistimal edilen biri canlandı gözümde. Hala ayni misiniz? Malum karakter değişmiyor, ben biraz aydinlandim ama malzeme esas olarak aynı 🤦
Çok şükür başka bi insanla evlendim ve allah gönlüme göre bir insan çıkardı ve karakter değişmesede en azından iyi niyetim suistimal edilmiyor

Back
X