Kaynanamın taktığı çeyreği kaybettim

Babanız için sağlıklı değil dedim zaten. Annenizin öyle bir adam yanında özgüvenli olması pek kolay değilmiş zaten
Annemin ailesi de yapı olarak babamdan farklı değildi. Hepsi sağlıksız ve asalak insanlardı. Örneği zor görülen türlerden. O yüzden her türlü virüs aşısı yapılmış bir insan gibiyim. Hemen insanına göre muamele geliştiriyorum bu da bana yaşadıklarımın hediyesi oldu.

Artık neden bilmem hiç bir şeye üzülüp alınmıyor kırılmıyorum. Gerekli gereksiz mutlu bir insanım... Size de mutlu bir hayat diliyorum

Kıyamam ya. Valla bu yorumuma beğenmedim atıyorlar ama kusura bakmasınlar maalesef insan bir kıyafete bile az para verdi mi kenara fırlatıveriyor insan psikolojisi bu... Evlenecek adamın ailesi de bir zahmet biraz ön hazırlık yapsın... Biz kadınlar çok değerliyiz de farkında değiliz işte
İroni sonuçta amannn. Ben size katılıyorum. Keşke imkanları yok demeyip her şeyi isteseymişim. Daha çok kıymetim olurdu belki de..

İroni sonuçta amannn. Ben size katılıyorum. Keşke imkanları yok demeyip her şeyi isteseymişim. Daha çok kıymetim olurdu belki de..
İnanın öyle oluyor. İnsanlara eziyet etmeyince kıymet görmüyorsunuz. Ha demiyorum eziyet edin ama bi zahmet azıcık çaba gösterip gereğini de yapsınlar.

Size durumu olmayan insanlar ikinci geline gelince kuyumcu oluveriyorlar.

Annemin ailesi de yapı olarak babamdan farklı değildi. Hepsi sağlıksız ve asalak insanlardı. Örneği zor görülen türlerden. O yüzden her türlü virüs aşısı yapılmış bir insan gibiyim. Hemen insanına göre muamele geliştiriyorum bu da bana yaşadıklarımın hediyesi oldu.

Artık neden bilmem hiç bir şeye üzülüp alınmıyor kırılmıyorum. Gerekli gereksiz mutlu bir insanım... Size de mutlu bir hayat diliyorum
Çok sevindim gerçekten sizin için. Ne kadar güçlü bir insan olmussunuz. İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim

:KK70: bir çeyrek, bir altın künye, birde altın isimli kolye. Ama canları şap olsun, her şey maddiyat değil insanlar milyarder değil sonuçta

Altın çok yüksek , nişanda bu kadar takabilmeleri bile iyi. Ekonomi berbat durumda.
..

Evde nasıl kaybolsun ; ya evde bir yerdedir ya da biri almıştır.

Size çeyreği soracak bir aileyse zaten evlenmek için bir daha düşünün.

Altın çok yüksek , nişanda bu kadar takabilmeleri bile iyi. Ekonomi berbat durumda.
..

Evde nasıl kaybolsun ; ya evde bir yerdedir ya da biri almıştır.

Size çeyreği soracak bir aileyse zaten evlenmek için bir daha düşünün.
Bir çeyrek bile takamayacak insan da nişan yapmasın bence o kadar durumu yoksa. Nişanda çok fuzuli yani

Söylediğimiz şey şakaydı öncelikle. Ayrıca ne olursa olsun geline nişanda kv çeyrek takmaz. Maddi durum vs konularında hassasiyeti anlarım ancak. İnsanlar çocuğu doğar doğmaz çeyiz yapmaya başlıyor bizim toplumumuzda bir zahmet bir tanecikte olsa bilezik taksınlar.

Asgari ücretlinin elinde iPhone olan bir ülkede. Geline gelince niye fakirkeşiyor bu millet hiç anlamıyorum. Özetle her işimiz bir garip

İyide canım zaten başka şeyler de takılmış bu bir.

İkincisi karşımızda ki insan buna uzulebilir. Bende kendimle dalga geçiyorum bedavaya gittim diye, ucuz filan değil baya bedava😃 ama ben dokuz senelik evliyim. Nisanliyken bu tarz bir laf beni çok kırardi sahsen.

İyide canım zaten başka şeyler de takılmış bu bir.

İkincisi karşımızda ki insan buna uzulebilir. Bende kendimle dalga geçiyorum bedavaya gittim diye, ucuz filan değil baya bedava😃 ama ben dokuz senelik evliyim. Nisanliyken bu tarz bir laf beni çok kırardi sahsen.
Amacım inanın kırmak değildi. Sadece konu içeriği kvnin taktığı çeyreği kaybettim ayıp olur mu olunca Haliyle biraz komik geldi. Çünkü çeyrek altının bir özelliği yok yani..

Hani ciddi bir konu olsa inanın hassasiyet gösterirdim. Tamamen doğaçlama gelişti

Son düzenleme:
Ya ınsan çok üzülüyor manevi değeri vardı düğünümde eniştem kelepce takmıştı bende onu bozup o kolyeyi almıştım ama yok buhar oldu resmen Insallah buluruz.
Benimde ablam almıştı 2 sene oldu her yere baktım yok inşallah çıkar bir yerden evde olduğunu biliyordum çünkü

Söylediğimiz şey şakaydı öncelikle. Ayrıca ne olursa olsun geline nişanda kv çeyrek takmaz. Maddi durum vs konularında hassasiyeti anlarım ancak. İnsanlar çocuğu doğar doğmaz çeyiz yapmaya başlıyor bizim toplumumuzda bir zahmet bir tanecikte olsa bilezik taksınlar.

Asgari ücretlinin elinde iPhone olan bir ülkede. Geline gelince niye fakirkeşiyor bu millet hiç anlamıyorum. Özetle her işimiz bir garip
Bana bir şey takılmadı nişanda, beleşe mi gitmiş oluyorum ahsjdjfnfng

Bir çeyrek bile takamayacak insan da nişan yapmasın bence o kadar durumu yoksa. Nişanda çok fuzuli yani

Bunun kınası, nişanı , düğünü var.

İsim künyesi takmışlar , çok hoş bir jest bence. Kolye ve çeyrek takılmış.

İmkanları dahilinde hareket ediyor herkes.

Çok zorlarsam çok daha kıymetin olur konusuna katılmıyorum ; evlendigin kişi önemli.

Kıymet bilen birine denk gelmek önemli.

Ceyreği soruyırlar mı ya?
Yada bozdurmadım bakın diye,boynunuza mı asıp geziyordunuz?
Ne diyelim gecmis olsn.
Düğüne kadar 100 100 at kenara bari bacım:)
Düğünde yaparsn:)

Çok da varlıklı Antepli bir aileye gelin geldim.bana nişandan önce söylenen adetlerinde Nişan'da geline birşey takmadiklariydi.yersen🤣ama inan dert etmedim.hos kv k.peder rahmetliydi ama eşimin durumu hep iyiydi.ihtiyac olan para değil eşime verilecek akildi.neyse yıllar geldi geçti...bir gün bana Antep gelenek göreneklerine göre erkek hizmet bekler dediler bir mevzudan ötürü .ben de beni isterken çok moderndiniz antep gelenek görenegi yoktu hayirdir bacım dedim😀🤣🤣🤣onun içime verdigi serinlik hissini kilo kilo altına değişmem🤣

Çok da varlıklı Antepli bir aileye gelin geldim.bana nişandan önce söylenen adetlerinde Nişan'da geline birşey takmadiklariydi.yersen🤣ama inan dert etmedim.hos kv k.peder rahmetliydi ama eşimin durumu hep iyiydi.ihtiyac olan para değil eşime verilecek akildi.neyse yıllar geldi geçti...bir gün bana Antep gelenek göreneklerine göre erkek hizmet bekler dediler bir mevzudan ötürü .ben de beni isterken çok moderndiniz antep gelenek görenegi yoktu hayirdir bacım dedim😀🤣🤣🤣onun içime verdigi serinlik hissini kilo kilo altına değişmem🤣
Bu çok iyiymiş yalnız.

Aslında Antep'te çok aşırı altın takılır. Hatta bir tanıdığa altın kemer takıldı yani o derece.

Ama düşününce iyi ki takmamışlar. En azından sizi sömürememişler

Ay okurken benim bile içim serinledi 🤣🤣🤣🤣

Back
X