Kaynanamla 3 saat yalnız kalmam

yok yok bu adamlar evlendikten sonra anneci kesiliyor..önceden annesini saymazlar emim oldum.
ayni dert bende..
bu kez kv özledim sizi deyip kalkti geldi.
1 haftadır isyanlardayım..
Allah'ım ne olur bir an önce gitsin :/

Ne olacağını bekliyordunuz ki, biz de kaynanamızda muhteşem saatler geçirmiyoruz, size bi zararı yoksa neyi dert ediyorsunuz, bunalmak için de henüz çok erken ayrıca...

zarari olmasi gerekmiyor bence..
adi kv..
birde uzun süreli kalıyorsa yararı bile batıyor insana..

Vallahi canım benimde yeri geliyor kayinvalidem ile 6-7 saat kaldığım oluyor başbaşa .
Hani bazen uyukluyorun filan çünkü tek biseye odaklı kalamıyorum öyle bı sorunum var benim.
Bunda da bir problem görmüyorum ben.

Üç saat oturmussun kadincagiz seni seviyor beraber bişey yapmak istiyor
Sıkılma diye TV ye çağırıyor
Başka kaynana olsa umrunda da olmazdı çayını da tazelemezdi senin görevin diye.

Niye sürekli kayinvalidelere cephe var bu sitede

Neden bunalıyorsunuz ki, ne yapıyor insanlar size?

2 yıl önce erkek kardesim evlendi. Kardesimle dolayisiyla gelinimizle aramda 12 yas var. Neyse söz nisan kına oldu ben hicbirseylerine karismadim.(banane). Arkadas düğün günü kuaföre gittik sacim makyajim yapilacak herkes bu görümce saçı topuz olmalı elbisesi gösterisli olmali makyaji koyu olmali diyip duruyor. Her lafin başı aaaaa sen görümcesin ama diye baslanilan 3 saatimi kuaförde gecirdikten sonra. Kuaförün kapisindan BEN GÖRÜMCEYİMMM Edasıyla çıktım. Yani o dakika gelini görsem sebepsiz yolakliycam o kadar gaza geldim yani. Sizde evlendiğiniz gün kendinizi ben gelinim ve kaynanamla kavga etmeliyim moduna sokmuşsunuz sanırım oyüzden biran önce sirkelenin ve huzurunuzu bozmayin.

Koskoca 3 saat nasil yalnız kalırsın kaynananla. Iyi yemedi seni ya yeseydi ya kotuluk yapsaydi. Birde tatli koyayim cay koyayim gel tv izleyelim demis. Ne fena kadin ya zor kurtulmussun. Bence bosan boyle olmaz.

kendi ailenizede böyle iseniz sıkıntı sizde değilse ,gene sizde çünkü insanlar konuştukça muhabbet ettikçe tanır yeni evliyi herkes bi görmek ister yani

Yine şanslısın yıllarca kaynana burnun dibinde olan kişi olarak inan daha beter hayatlar var , şikayet etmeye hakkın yok bence birde benimkinin sık sık laf sokma morel bozma eski konular açıp sinir
Bozma, huzur bozma huyları vardı 1.5 yıldır yok ertafımda şükür , birde kaynananım cahil arkadaşları vardı , onlar daha bir beter di ,
O yaşa gelmişler ama yaşlanmışlar sadece, insanlık namına çok büyük değerleri yoktu gözlerimde,
o kuşak acaip cahil bırakılmış , yeniliği kesinlikle kabül etmiyorlardı, birde çok kötü yargılıyordı yeni nesli, aman benden uzak olsunlar!!!!!!!

Sen ailene yalnız mi gidip geleceksin annene giderken eşsiz mi gidiyorsun

İlerleyen saatlerde konu sahıbı hala gelmemis olursa kahvemle birlikte Johnny deep in şarap gibi olmasını da eklıycem, ayıp ettın
Konuyu acmıs gıtmıs adeta.
Yeni ve aşılması güç dertleriyle geri gelir hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…