- 4 Kasım 2017
- 54
- 30
- 8
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Aslinda soylesigin guzel bisi degil ama su zamanda guzel bisi olarak algilaniyor ne aci degil mi? ^.^ neden sevmesin aslinda onu doguran buyuten annesini, dengeyi kurabilseler eminim gulluk gulistanlik olucak hersey:)Yok canım herkes öyle değil, istisnalar kaideyi bozmaz ama yine de içine su serpilsin, benim eşim evlenmeden önce sevmezdi şimdide hiç sevmiyor.
Yalannnnduygu sömürüsü yapıyor annem tek mi kalsın falan.senin ailen toptan yerlesse ben agzımı acmam diyor.
Kesinlikle kötü nahoş birşey.. Asla böyle olsun istemezdim, böyle söyleyince oh işte gibi algılanıyor belki..Aslinda soylesigin guzel bisi degil ama su zamanda guzel bisi olarak algilaniyor ne aci degil mi? ^.^ neden sevmesin aslinda onu doguran buyuten annesini, dengeyi kurabilseler eminim gulluk gulistanlik olucak hersey:)
bekarken evden kaciyolar evlenince analarina duskun oluyolar dengesiz ruh hastalari...Bekarken alsaymış annesini yanına, evlenince mi akılları başlarına geliyor ya??
benim annem bile gelse bizimle birlikte yasasa bi muddet sonra anlasamayizeşim mesela ne konuda anlasamazsınız diyor niye olmasın diyor.sdece kotü gelinlik yapip istemdgmi düsünüyor.ne demeliyim ki beni anlasın
bi gün sadece laf arasında söylemisti,önemsememiştim.kaynanam o zaman yok ya falan dedi diye.ama simdi görümceme okul falan soruyor.daha genc eli ayagı tutuyo.hasta falan olsa neyse
Agzının ortasına kürekle vurmalık.duygu sömürüsü yapıyor annem tek mi kalsın falan.senin ailen toptan yerlesse ben agzımı acmam diyor.
1.kaynana kocasının yanına ist.gitsin.hem kayınbaba evini barkını bilir.
2.küçük görümce istanbulda okusun.anne babasının yanında
3.ortanca kardeş annesigilin yanında iş arasın.yengede rahat etsin.
4.kayında onların yanında okusun.veya tatilde ailesinin yanına gelir
Akşam alın karşınıza konuşun. Güzel güzel söyleyin ama net. Gülümsemeden. Ne derse desin asla "bilmiyorum, belki, olabilir mi" kelimelerini kullanmayın. Düşünüyor gibi bile durmayın. Net..
Ben dünden beri bunu düşünüyorum.. Bana hiç danışmadan fikrimi almadan telefonda pat diye annene böyle bir şey söylemen çok yanlıştı. Sen anneni düşünüyor olabilirsin, ben bunu da anlıyorum. Ama ben birlikte oturmamızın gerekli olduğunu hiç düşünmüyorum. Aç değil, hasta değil, kimsesiz değil. Neden kurulu düzenimizi değiştirmemiz gereksin ki? Ne rahat ayağımı uzatıp dizine yatabilirim, ne şortumu giyip rahat edebilirim, asla özelimiz olmayacak bir kere. Bir duşa girip çıkmamız çekine çekine, kaça kaça olacak. Göze görünücez. Yapmak istediğimiz şeyler artık rahatça yapılamayacak. Çıkıp gezmesinden tut, akşam yemeği dışarıda yemek istemize kadar.. Biz daha genciz, yeni evliyiz. Baş başa kalmak istemek en doğal hakkım değil mi? Bu konuda senden net bir şey duyana kadar şuan bu koltuktan kalkmak istemiyorum. Sen anlayışlı mantıklı bir adamsın, bunu anlarsın. Benden habersiz bir planlar yapacağını beni o kadar üzmeyi göze alacağınıda düşünmüyorum. Ben birlikte oturmak istemiyorum..
bana gore vazgecmedi sadece su an konusu degil ya uzatmadi.gununu bekliyor.annemin gelmesini istiyorum diyecek.ve ....Zaten konu kapanmış . Üstüne gidersen bence inadına yapar. O konuyu açmıyorsa konuşuyorsa küs kalmıyorsa zaten vazgeçmiş demektir. Sende bi süre daha küs kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?