- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Yav he he. Bu erkeklerde de hep aynı bahane. Eniştem aynısını kız kardeşime söyledi ama annem babam gelince onlara oturmaya odaya geçip dana gibi uyuyor.duygu sömürüsü yapıyor annem tek mi kalsın falan.senin ailen toptan yerlesse ben agzımı acmam diyor.
Yahu insan kendi düzenini kurunca kendi ana babasıyla bile rahat edemiyor.eşim mesela ne konuda anlasamazsınız diyor niye olmasın diyor.sdece kotü gelinlik yapip istemdgmi düsünüyor.ne demeliyim ki beni anlasın
Allah razı olsun.aksam aynen böyle konusucam.cok üzgünüm.gecmis konularımdanda bilinir.kaynanam daha bana ne dügün asamasında ne dügün sonrasında bir igne bile almadi.
Vay be helal olsun eşinize.kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
yine eli ayağı tutuyor ya birde hasta olsa hem size yerleşecek o haliyle hemde görümcenle.... yıllarca sürecek bu yerleşme...bi gün sadece laf arasında söylemisti,önemsememiştim.kaynanam o zaman yok ya falan dedi diye.ama simdi görümceme okul falan soruyor.daha genc eli ayagı tutuyo.hasta falan olsa neyse
Helal olsun size aslında böylelerine prim vermemek gerekiyorGecen yil boyle biriyle gorusmustum. Annesi koyde mutlu mesut yasayan kendisi ogretmendi. Bana dusuncelerini soyledi. Kışın bizde kalabilir dedi. Yani simdi yasiyor koyde. Ama bu oglu evlenince kisin yanina gelecekmis ( evli bi erkek kardrsi daha vardi) ben de buna bizde aile baglari cok kuvvetlidir dedim. Benim annem babam da gelip kalirlar aylarca bizde boyle dedim (halbuki annem evden cikmayan biri) ayy resmen tavirlari falan degisti bi kotu oldu.bu konu uzerinde de baya durdum. Arayip sormamaya basladi ilgisiz bisey oldu :)) bencillige bakar misiniz onun ailesi kis boyunca kalacak benim ailem kalamayacak. Sonra aramizda kultur farki var diye şutladi beni
En bastan herkes dusuncesini soylemeli. Kiz tarafi da erkek tarafi da. Oyle malesef sonradan da huzursuzluklar cikiyorHelal olsun size aslında böylelerine prim vermemek gerekiyor
Hem kadınlar hem kız aileleri çok suskun kaliyor aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey tadinda
Super taktik valla. Erkeklerin cogu boyle kendi anasi rahat edemez kadının anasi nasil yaşarsa yaşasın. Madem kendi anneni bu kadar dusunuyorsun o zman karinin annesini de düşüneceksin. Takdir ettim seni. Iyi yapmışsınGecen yil boyle biriyle gorusmustum. Annesi koyde mutlu mesut yasayan kendisi ogretmendi. Bana dusuncelerini soyledi. Kışın bizde kalabilir dedi. Yani simdi yasiyor koyde. Ama bu oglu evlenince kisin yanina gelecekmis ( evli bi erkek kardrsi daha vardi) ben de buna bizde aile baglari cok kuvvetlidir dedim. Benim annem babam da gelip kalirlar aylarca bizde boyle dedim (halbuki annem evden cikmayan biri) ayy resmen tavirlari falan degisti bi kotu oldu.bu konu uzerinde de baya durdum. Arayip sormamaya basladi ilgisiz bisey oldu :)) bencillige bakar misiniz onun ailesi kis boyunca kalacak benim ailem kalamayacak. Sonra aramizda kultur farki var diye şutladi beni
İşte bende buna bi anlam veremiyorum. Bekarken annelerinin yüzğne bakmazlar evlendikten sonra annem delisi olurlarBekarken alsaymış annesini yanına, evlenince mi akılları başlarına geliyor ya??
Herkes böyle söylüyor, ben de iyice korkmaya başladım vallahi. Acaba benimki de böyle olur mu?İşte bende buna bi anlam veremiyorum. Bekarken annelerinin yüzğne bakmazlar evlendikten sonra annem delisi olurlar
Benim eşim bekarken eve bile gitmezmiş şimdi canım anamm modunda
Yok canım herkes öyle değil, istisnalar kaideyi bozmaz ama yine de içine su serpilsin, benim eşim evlenmeden önce sevmezdi şimdide hiç sevmiyor.Herkes böyle söylüyor, ben de iyice korkmaya başladım vallahi. Acaba benimki de böyle olur mu?Daha evlenmeden kaynanamdan soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?