Kaynanamla esimin konusmalari..

Annesini kusturmeden savunmus zaten aglayacak bisey yokki.annesiyle kavgami etsindi mutlu olmaniz icin.bence esiniz arayi bulsun iyi bir adam bence

benım kv yüzüme söyler ve ben bundan gurur duyarım , ( aslında kendıde en az benım gibi parayı sever )
çünkü ben tutumluyum ve param kıymetli ve kimseye laf olsun dıye para harcamam ,
sende bundan sonra tamda kv dediği gibi davranacaksın , yani paranın ne kadar kıymetli oldugunu dile getirer yaşayacaksın , ama kocan olacak adamada bir çift laf etmeden de geç me

Konuşmadığınız kavga ettiğiniz evine gitmediğiniz insanların evine birşey lazım olunca neden gittiniz ben onu anlamadım hususi gidip dinlemişsiniz gibi geldi bana hem o kadar mı bağırarak konuşuyorlar. Ortak alındıysa ortak binilir neden ortak aldınız ki arabayı. Ne derse desin kaynanan eşin satar verir onların parasını senin de paranı olur biter sizde rahat edersiniz ama inşallah eşinizde çok kullanıyor diye istemezsiniz paranızı adam kavga mı etseydi geçiştirmiş işte ağlayacak ne var?

Ben olsam orda içeri girer eşine sen ne iki yüzlusun evde ne diyon burda ne diyon der rezil ederdim bida yapamazdida hatta ben yaptım bidaha yapamiyo oh iyi oldu bi boz insan içinde aklı başına gelsin o idare etmek için öyle yapior belki ama kötü olan sen oluyon ve kv o savunmuyo diye haddini aşıyor

ben de o durumda içeri girer ve tepkimi gösterirdim.
şimdi o konuya ilişkin bir şey deseniz, kapı dinleyen fesat kişi gibi görünürsünüz.
ki kapı dinlemek ne kadar haklı da olsanız hoş bir şey değil.

onun dışında kardan payınızı isteyin, zaten adınız paragöz olmuş, daha da boşverin kim neyi nasıl bilmek istiyorsa öyle bilsin. Para olayları iştir, hayır için yapılan farklıdır. Eğer ortak alınan bir mal varsa kar da bölüşülmeli.

Ay çok haklısınız iyiki sinirle o kadın yüzünden tartışma yaratmadım eşimle. Düşününce size hak verdim çok teşekkürler yorumunuz için. Bosuna kendimide üzmiycem ne derse desin dediğiniz gibi eşim beni biliyor cok sükür dolduruşa da çabuk gelen biri değil ugraşmak istemediğini düşündüm bende sonradan

Ay çok haklısınız iyiki sinirle o kadın yüzünden tartışma yaratmadım eşimle. Düşününce size hak verdim çok teşekkürler yorumunuz için. Bosuna kendimide üzmiycem ne derse desin dediğiniz gibi eşim beni biliyor cok sükür dolduruşa da çabuk gelen biri değil ugraşmak istemediğini düşündüm bende sonradan

Aksam sen evdeyken kocan nıye gıdıp anasıyla oturuyor???
Normalde bende akşamları gidiyorum kv gille aramızda küslük yok aksine eskisine göre daha iyiyiz. Dün kızım uyudu akşam , ben gitmedim ışıklarıda sönük görünce eşim yukarda sanmış beni, direk oraya geliyo normal de öyle ayaküstü konuşuyolardı yani:)

Bu devirde babanla bile ortak olmayacaksin!

Evlenmeden önce benim arabam vardi. Annem babam kardesim bile olsa bana sormadan anahtarima dokunmazlardi. Ayni sekilde babamin arabasina da.
Esimin ailesi tam tersi. Anahtari alirlar haber vermeden giderlerdi. Sonra herkes anahtar ve arabayi arayip dururlardi.
Nisanliyken birgün kayinbabam bana dedi "kizimin arabasi var ortaklasa kullaniriz yeri geldiginde ekmek almaya falan.." bende su cevabi verdim "baba bizde sormadan ne arabayi ne anahtari alan var. hayati ciddi durum disinda yürüyerek de gilir misal ekmek almaya."
"Ee sen olsan istemezmisin bizden"
Dedim "yoo istemem. Ya esimi beklerim isten gelsin yada yürüyerek giderim"

Ondan beri kücük seyler icin arabami istemezler. Saglik sorunu olur, hava cok soguk olur, acil birsey cikar veririm.

Demek istedigim bastan mesafeni koyucaksin.

Evet biraz düşününce bende sizin gibi düşündüm. Annesi daha benle ilgili şeyler söyleme çalışırken eşim hiç dinlemeden konuyu direk değiştirdi fırsat vermedi. Bide bana pinti demesindeki en büyük etken eşimin küçük kardeşi. Bi konu açmıştım burda. Sürekli fırsat kollayıp mutfagı karıştırıyor sandalye koyup üst dolaplara bakıyor 13 yaşında. bende rahatsız oldugumu belli ettim peşnden felan gittim. kesin anasına agladı. Ondan diyo mutfaktaki şeyleri çürütür vermez diye eminim.

Aslında yüzüme de söylüyor bizimki Bi iki gün önce eşim kvnin yanında 'x 1 senede 7 milyar para topladı tutumlu,senin yaptırdığın zincirden bende ona yaptırcam 'vs dedi. Kaynanam da :benim zincirime tuğra yaptır ' gibi bişey söyledi. Eşimde şakasına : sen çok istiyosan biyere giderken X sana verir takman için' dedi bide kocaman güldü
Annesi de X tövbee vermez hiç verir mi felan dedi. Çatladı yani. Bunu hazmedemedi kıskanıyo oglunu

işte bu muhabbetler yüzünden bizim keseler birleşmiyor en fazla evimiz için ödemeleri paylaşıyoruz. elektrik su yiyecek deterjan filan.kocam ortak bişey yapma adı altında bendekini alıp anasına babasına saçmaya meyilli. ben en ufak bir şey istediğimde süründürmeye çalışmakta beni Allah kocama muhtaç etmesin beni.

Pardon yanlış anlaşılma olmuş küs değiliz aksine öncekinden daha samimiyiz kavga felan yok aramızda. her akşam bende oraya gidiyorum dün cocuk uyudugu için gitmedim. Evimiz iki katlı ve eski tip evlerden kapı camlı felan külüstür bildiğiniz. O şekilde duydum. Biz binemiyoruz ki arabaya binsek olay oluyor tabiki alıcam paramı. Eşim de zaten binemiyor . Binse tamam dursun dicem araba bildiğiniz kapıda yatıyor . Kv kp biniyor rahat rahat

Neden binemiyorsunuz alın arabayı alın gidin nasıl olay oluyor? Hem o an konuşma dinlemek abes geldi bana yanii hemen benim hakkımda mı konuşuyorlar deyip çünkü bir anda kapıyı çalacakken onca konuşmayı duymanız mümkün değil odada konuşmuyorlar mı nasıl duyuluyor alın o zaman paranızı eşinizde öyle yapacakmış zaten sorun yok

öyle oluyor canım , sen oldugun gibi davranmaya paranı biriktirmeye devam et ,kimseyede fırsat verme ,

eşin şimdi annene bişey dese annesi ikna olacak mı? hayır. yani normalde adam seni savunuyorsa burada pek suçlu değil. he he demiş geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…