- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
Ay çok haklısınız iyiki sinirle o kadın yüzünden tartışma yaratmadım eşimle. Düşününce size hak verdim çok teşekkürler yorumunuz için. Bosuna kendimide üzmiycem ne derse desin dediğiniz gibi eşim beni biliyor cok sükür dolduruşa da çabuk gelen biri değil ugraşmak istemediğini düşündüm bende sonradanKv kısmını bilemicem ama eşin için yorum yapmaya geldim.
Seni savununca annesiyle kavga etmiş olacak. Zaten kvnin kafasında senin yerin belli. Öyle kolay kolay değişmez. Oğlumu da almış avcunun içine diye daha da bilenecek sana.
Şu hayatta her şeyi herkese söylüyo muyuz ki? Patron haksız da olsa arkadaşının hakkını savundun mu mesela hiç? Bazen he deyip geçmek, kendi bildiğinden devam etmek gerekiyo.
Bende büyük bişey olmadığı sürece savunmaya geçmezdim eşimi. Pinti demişse demiş, eşine göre değilsin zaten. Annesini onaylamamış sonuçta.
Eşinle aranı bozduğuna değmez.
Ay çok haklısınız iyiki sinirle o kadın yüzünden tartışma yaratmadım eşimle. Düşününce size hak verdim çok teşekkürler yorumunuz için. Bosuna kendimide üzmiycem ne derse desin dediğiniz gibi eşim beni biliyor cok sükür dolduruşa da çabuk gelen biri değil ugraşmak istemediğini düşündüm bende sonradanKv kısmını bilemicem ama eşin için yorum yapmaya geldim.
Seni savununca annesiyle kavga etmiş olacak. Zaten kvnin kafasında senin yerin belli. Öyle kolay kolay değişmez. Oğlumu da almış avcunun içine diye daha da bilenecek sana.
Şu hayatta her şeyi herkese söylüyo muyuz ki? Patron haksız da olsa arkadaşının hakkını savundun mu mesela hiç? Bazen he deyip geçmek, kendi bildiğinden devam etmek gerekiyo.
Bende büyük bişey olmadığı sürece savunmaya geçmezdim eşimi. Pinti demişse demiş, eşine göre değilsin zaten. Annesini onaylamamış sonuçta.
Normalde bende akşamları gidiyorum kv gille aramızda küslük yok aksine eskisine göre daha iyiyiz. Dün kızım uyudu akşam , ben gitmedim ışıklarıda sönük görünce eşim yukarda sanmış beni, direk oraya geliyo normal de öyle ayaküstü konuşuyolardı yani:)Aksam sen evdeyken kocan nıye gıdıp anasıyla oturuyor???
Evet biraz düşününce bende sizin gibi düşündüm. Annesi daha benle ilgili şeyler söyleme çalışırken eşim hiç dinlemeden konuyu direk değiştirdi fırsat vermedi. Bide bana pinti demesindeki en büyük etken eşimin küçük kardeşi. Bi konu açmıştım burda. Sürekli fırsat kollayıp mutfagı karıştırıyor sandalye koyup üst dolaplara bakıyor 13 yaşında. bende rahatsız oldugumu belli ettim peşnden felan gittim. kesin anasına agladı. Ondan diyo mutfaktaki şeyleri çürütür vermez diye eminim.Bence kv nizin dedikleri komik gelmiş gülüp alla alla diye dalga geçmiş annesiyle ardından da konuyu değiştirmiş gibi geldi. Eşiniz gayet politik idare etmiş hiç gaza gelip de kalbini kırmayın neticede arabayı kullanmadığınız için satmaya karar vermez başka tepkiler verirdi ana kuzusu olsa.
Aslında yüzüme de söylüyor bizimki Bi iki gün önce eşim kvnin yanında 'x 1 senede 7 milyar para topladı tutumlu,senin yaptırdığın zincirden bende ona yaptırcam 'vs dedi. Kaynanam da :benim zincirime tuğra yaptır ' gibi bişey söyledi. Eşimde şakasına : sen çok istiyosan biyere giderken X sana verir takman için' dedi bide kocaman güldübenım kv yüzüme söyler ve ben bundan gurur duyarım , ( aslında kendıde en az benım gibi parayı sever )
çünkü ben tutumluyum ve param kıymetli ve kimseye laf olsun dıye para harcamam ,
sende bundan sonra tamda kv dediği gibi davranacaksın , yani paranın ne kadar kıymetli oldugunu dile getirer yaşayacaksın , ama kocan olacak adamada bir çift laf etmeden de geç me
Pardon yanlış anlaşılma olmuş küs değiliz aksine öncekinden daha samimiyiz kavga felan yok aramızda. her akşam bende oraya gidiyorum dün cocuk uyudugu için gitmedim. Evimiz iki katlı ve eski tip evlerden kapı camlı felan külüstür bildiğiniz. O şekilde duydum. Biz binemiyoruz ki arabaya binsek olay oluyor tabiki alıcam paramı. Eşim de zaten binemiyor . Binse tamam dursun dicem araba bildiğiniz kapıda yatıyor . Kv kp biniyor rahat rahatKonuşmadığınız kavga ettiğiniz evine gitmediğiniz insanların evine birşey lazım olunca neden gittiniz ben onu anlamadım hususi gidip dinlemişsiniz gibi geldi bana hem o kadar mı bağırarak konuşuyorlar. Ortak alındıysa ortak binilir neden ortak aldınız ki arabayı. Ne derse desin kaynanan eşin satar verir onların parasını senin de paranı olur biter sizde rahat edersiniz ama inşallah eşinizde çok kullanıyor diye istemezsiniz paranızı adam kavga mı etseydi geçiştirmiş işte ağlayacak ne var?
Pardon yanlış anlaşılma olmuş küs değiliz aksine öncekinden daha samimiyiz kavga felan yok aramızda. her akşam bende oraya gidiyorum dün cocuk uyudugu için gitmedim. Evimiz iki katlı ve eski tip evlerden kapı camlı felan külüstür bildiğiniz. O şekilde duydum. Biz binemiyoruz ki arabaya binsek olay oluyor tabiki alıcam paramı. Eşim de zaten binemiyor . Binse tamam dursun dicem araba bildiğiniz kapıda yatıyor . Kv kp biniyor rahat rahat
Aslında yüzüme de söylüyor bizimki Bi iki gün önce eşim kvnin yanında 'x 1 senede 7 milyar para topladı tutumlu,senin yaptırdığın zincirden bende ona yaptırcam 'vs dedi. Kaynanam da :benim zincirime tuğra yaptır ' gibi bişey söyledi. Eşimde şakasına : sen çok istiyosan biyere giderken X sana verir takman için' dedi bide kocaman güldü
Annesi de X tövbee vermez hiç verir mi felan dedi. Çatladı yani. Bunu hazmedemedi kıskanıyo oglunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?