Heh aynen öyle . Bazen beni savunmadıgı zamanlar soruyorum " ne yapayım laftan mı anlıyolar ki laf anlatayım"diyor. Ugrasmak istemiyor.. Anneside zaten ugrasılmaz dediğim dedik biri tam bi kaynana yani..Ama su da bir gercek esin en azindan senin hakli oldugunu biliyor parayi istiyor. Bide hak vermeyip aileme feda olsun da diyebilirdi. (Neler okuyoruz burda)
Tam ana kuzusu degil de biraz umursamaz gibi. Ama bu sizi savunmadigi gercegini degistirmez kesinlikle sizi savunmali
Heh aynen öyle . Bazen beni savunmadıgı zamanlar soruyorum " ne yapayım laftan mı anlıyolar ki laf anlatayım"diyor. Ugrasmak istemiyor.. Anneside zaten ugrasılmaz dediğim dedik biri tam bi kaynana yani..
Aynen öyle çok haklısınız. Kv hanım verir mi hiççç ? 1 milyonu bizde olsun kapımızda yatar ama ben 13 milyarı isteyince gunahını vermeyen oluyorum. Kaç kere denk geldim eşimle 5 milyon için kavga ettigine. Kendine altın zincirler alıyor ohh görseniz . Benim neyim eksik ? Sözde benim parada degerlenecekti eşim öyle diyodu.. ama artık onuda geçtim tamamını alayım bidaha da kuruşunu vermem eşime bile.. zaten istemeyerek verdim zor bela ikna etti sonra kendide pişman oldu..Bence esinize biri benim hakkımda olumsuz birşey söylerse beni savunurmusun diye sorun cevabı evet tarzi birşey olursa konuyu patlatin.
Bu arada niye sadece onların kârı oluyor araba satildiginda sizde para koydunuz sonuçta sizin paranız neden degerlenmiyor..Eşinizde sizin paranıza göz dikmiş ben olsam vermezdim bir kez daha araba alması icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?