Kaynanamla görüşmüyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Esiniz de siz de degisiksiniz. Kadin esinize beni doktora gotur diyor esiniz size soyluyor, siz surat asiyorsunuz sebep? Sizin anneniz yok mu? Esiniz ne diye goturmemis siz surat astiniz diye mi? Yazik kadina ya ben uzuldum.

Hanımefendi siz anlatmazsanız aranizdakileri sorunları biz nereden bileceğiz? Yazdığınız kadarına yorum yapılmış. İsterseniz konunuzu düzenleyin, daha sağlıklı yorumlar yapılır diyeceğim ama sizin açıklama yapmaktan çok laf sokasiniz var.

Adamin gözü korkmuş hemşirem. Nasıl anasını götürsün? Böyle kadınlar gibi erkeklerde vardır insanı mala bağlar.

Hatasiz kul yok. Konu sahibi görüsmek istemeyebilir kendini "kabul edilmemis" hissettigi icin, ama esinin ve annesinin arasindaki mevzularda geri duracak (esi sömürülür orasi baska)

Aranızda geçen sorunların bir önemi yok. Kadın size gel beni hastaneye götür dememiş. Oğlundan istemiş.

Çoook çok büyük sorunlar yaşanırken ağzını ayırıp izleyen adamların kocalığından bir şey eksilmiyorsa, mutlu mesut hayatınıza devam edebiliyorsanız anasıyla da hayatınıza devam edebilirsiniz bence.

Eee surat asmışsınız. Niye götürüyorsun demek olmuyor mu? Burada doğru yazılanlar için bile kayınvalidenin yaptığı muameleyi görüyorum diyorsun ya bence net o kadın haklı. Merak etme ana kuzusu değil eşin evlat bile değil karısı surat astı diye annesini hastaneye götürmeyecek kadar hayırsız evlat

Ana kuzusu kocanız siz surat asıyorsunuz diye annesini doktora götürmüyor.

Aranizda gecen sorun her neyse bu yaptiginizda sizi hakli cikarmaz. Mesafe de zaten boyle bir sey degildir. Asil siz kusura bakmayin biz sizin iyi niyetinizi anlayamadik.

Sunan coknsaskınım muhtemelenn anlatamadım olayı cünkü eşimin de evlatlığı falan sorgulanmaya baslandı:) neyse yanlıs şekilde sormusum sanırım . Linçe devam
Sen desene madem biz seni kocanı hani yanlış anladık e ne diye surat astın? Bu soruya niye cevap vermiyorsun? Niyee surat astın madem ???

Sunan coknsaskınım muhtemelenn anlatamadım olayı cünkü eşimin de evlatlığı falan sorgulanmaya baslandı:) neyse yanlıs şekilde sormusum sanırım . Linçe devam

Burada kimse sizi kayinvalidenizle neden mesafelisiniz, neden konusmuyorsunuz diye linclemiyor. Sizin anlattiginiz mevzu uzerine hepimiz yaziyoruz ve anlattiginiz olay gercekten normal degil.

Kadın doğru söylemiş niye hala anlamak istemiyorsunuz yada anlamazlıktan geliyorsunuz kocana götürme diye surat asıyorsun oda kavga cıkacak diye ekiyor kadını ve kadın küsüyor sonra sana senin yuzunden diyor sen diyorsun ki ayyyy ben ne alakaaa hayır triplenmeyide anlamiyorum sanki kadın oglum gel eglenmeye gidelim teklifi etmis seni cagirmamis gibi esimin isi olsa ben gotururum annesini etme bulma dunyasi bu Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…