- Konu Sahibi tambileyditam
-
Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Aslında evlendiğimden beri kaynanamla görümcemle baya soğuğuz ama su an asıl sorun kaynanam. Een son kaynanamla 2 aydır resmen nerdeyse hiç görüşmüyoruz. 2 ay önce şöyle bişey oldu: bir sonraki gün doktora gitmek için eşimi aramış bir gün önceden. “Beni sen götür” diye. Eşim de o akşam bana söyledi ben de iyi götür dedim ama biraz surat astım tabi. Eşim de götürmemiş sonraki gün. İşte eşimle benle küstü şu an eşimle konusuyor ama benle konusmuyor bir iki kere eşimin isteğiyle gittim geldim ilk gittiğimizde surat yaptı ağlayarak cıktım olduğu yerden ikinci üçüncü gittiğimizde konustu falan ama mesela arayınca acmıyor bize gelmiyor ben de gitmiyorum eşim tek basına gidiyor geliyor . Yani napayım sizce gidip konusayım mı yoksa bu sekilde kalsın mı ben anlamıyorum benim hiç bir şekilde kabatim olmamasına rağmen nasıl suclu olan ben oldum bide bana “sen oğlumla aramı actın” diye mesaj attıgerçekten böyle birisi olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam su an size ben işin içinden cıkaamıyorum bu yüzden burada tecrübeli ablalarımın kardeşlerimin fikirlerini almak istedim. Ne yapayım ben simdi ?
Hanımefendi siz anlatmazsanız aranizdakileri sorunları biz nereden bileceğiz? Yazdığınız kadarına yorum yapılmış. İsterseniz konunuzu düzenleyin, daha sağlıklı yorumlar yapılır diyeceğim ama sizin açıklama yapmaktan çok laf sokasiniz var.Benim anlamadığım aramızda geçen sorunları bilmeden meden surat asıyorsun falan diyenler .. gerçekten kınamalarınızı gıptayla izliyorum. Ben ne yapmam gerektiğini soracakken böyle tepkilerle karsılaşacagımı bilemedim :) kusura bakmayın iyi niyetlerinizi bilemedim.
Adamin gözü korkmuş hemşirem. Nasıl anasını götürsün? Böyle kadınlar gibi erkeklerde vardır insanı mala bağlar.
Benim anlamadığım aramızda geçen sorunları bilmeden meden surat asıyorsun falan diyenler .. gerçekten kınamalarınızı gıptayla izliyorum. Ben ne yapmam gerektiğini soracakken böyle tepkilerle karsılaşacagımı bilemedim :) kusura bakmayın iyi niyetlerinizi bilemedim.
Eee surat asmışsınız. Niye götürüyorsun demek olmuyor mu? Burada doğru yazılanlar için bile kayınvalidenin yaptığı muameleyi görüyorum diyorsun ya bence net o kadın haklı. Merak etme ana kuzusu değil eşin evlat bile değil karısı surat astı diye annesini hastaneye götürmeyecek kadar hayırsız evlatŞu an onun yaptığı muameleyi burda görüyorum yalnız ben hiç bi şekilde gitme götürme etme demedim. Bu muameleyi neden ben görüyorum onu sorguluyorum sadece . Ve eşim de ana kuzusudur merak etmeyin evlatlığını malesef sorgulayamıyoruz.
Ana kuzusu kocanız siz surat asıyorsunuz diye annesini doktora götürmüyor.Şu an onun yaptığı muameleyi burda görüyorum yalnız ben hiç bi şekilde gitme götürme etme demedim. Bu muameleyi neden ben görüyorum onu sorguluyorum sadece . Ve eşim de ana kuzusudur merak etmeyin evlatlığını malesef sorgulayamıyoruz.
Benim anlamadığım aramızda geçen sorunları bilmeden meden surat asıyorsun falan diyenler .. gerçekten kınamalarınızı gıptayla izliyorum. Ben ne yapmam gerektiğini soracakken böyle tepkilerle karsılaşacagımı bilemedim :) kusura bakmayın iyi niyetlerinizi bilemedim.
Sen desene madem biz seni kocanı hani yanlış anladık e ne diye surat astın? Bu soruya niye cevap vermiyorsun? Niyee surat astın madem ???Sunan coknsaskınım muhtemelenn anlatamadım olayı cünkü eşimin de evlatlığı falan sorgulanmaya baslandı:) neyse yanlıs şekilde sormusum sanırım . Linçe devam
Sunan coknsaskınım muhtemelenn anlatamadım olayı cünkü eşimin de evlatlığı falan sorgulanmaya baslandı:) neyse yanlıs şekilde sormusum sanırım . Linçe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?