Kaynanamla ilgili bana akıl verin nolur

Çok haklısın canım artık önce ben diyebilmeliyiz ama benm yapıma cok ters desteksiz zor yani..Anlattıkların cok tanıdık canım bende yasadım bunları her özel günmzde onuda cağırdım doğumgünleri vs. yalnz kalmasın diye ama hep bi laf sokmlar cidden yaranamıyosun bende 2. yılın sonunda anladım ama iş işten geçti sinirlerim yıpranndı ben annemn evne yapmadığım temzliği hizmeti ona yaptım bi insanda vicdan olcak bence o yoksa kork ondan biz onlara emanetz oysaki gurbette tekim kimsem yok cok zor off yanii..

ben senin yaptığın hatayı yaptım ve olaylı bir şekildede olsa ayrıldım. şimdi mutluyum. ama şunu iyi biliyorum hangi tarafa yakın olursan onunla sorunlar oluyor. annemler k.v. denin ordan taşındıkdan sonra bizim burda kiralık biyer var taşın biz kızınıza bakarız sende çalışırsın dedi. onlarıda kabul etmedim. bu seferde annemlerle sorun yaşarım diye korktum. herkesden uzağa taşındım . kızımı kimse müdahale etmeden büyüttüm çok da mutluyum. tabi arada sorunlarda olmuyor değil ama her evlilikde tartışmalar çıkar. eşin kazanıyor sen yiyorsun olarak da düşünme. kayınvalidende kayınpederinin parasını yiyor o zaman diye düşün.

eşin sana destek veriyorsa sorun yok zaten. kararınızı verip hatta şuan oturduğunuz yerden daha uygun kiralık biryer bulursan evle ilgilide bişey diyemezler eşinin işine yakın bi yer olursa daha iyi olur

taşınmasanızda gün geçtikçe kötü olacaksınızki şimdiden kötü olmaya başlamışsınız.taşının onlarda zamanla alışırlar..ev ev üstüne olmayacağı gibi maalesef birçok örnekte aynı apartmanda hatta aynı mahallede oturmak bile insanın canını acıtıyor,huzursuzluklar çıkıyor..taşınmanız herkes açısından hayırlı olacaktır herşeyin başı huzur..taşındığınızda siz yine saygıyı elden bırakmadığınız ,arayıp sorduğunuz sürece eşinizle aranızın kötü olacağını düşünmüyorum.Allah yardımcınız olsun..

zor bi durum ne çektiğini ne yaşadığını emin ol okadar iyi anlıyorumki canım .takma kafana hiç bişeyi inan taktıkca daha kötü oluyosun bırak nasıl davranmak istiyolarsa öyle davransınlar sen kocanla huzurluysan gerisi mühim deyil boşver ben öyle yapıyorum çokta iyi oluyo

Oturduğunuz evı kıraya verıp baska bır evde otursanız ?

sen haklı olduğun durumlarda bile susmuşsun..onların haksızlığını kapatmışsın..mesela seni çekiştirdiklerini kocanın yanında yüzlerine söyle..bugüne kadar sizin için elimden geleni yaptım,annem babam gibi bildim ama arkamdan şöyle böyle dediğini kulaklarımla duydum..o yüzden size gerçekten çok kırgınım de..yani net bir şekilde bunu söyle..sen kırılırmısın diye düşünmeden ağızlarına geleni söyleyen insanların nesini kafasına takıyosun allah aşkına..evlendiğin günden beri bu şekilde olabilirsin canım ama hep böyle gidecek diye de birşey yok..kır kabuğunu rahatla...kırıcı konuşmadan kırıldığını söyle..uzatırlarsa da sen uzatma kısa kes..ben başka bişey söylemek istemiyorum söyleyeceklerim bukadar de..ayrıca evde oturan kadınlar kocalarının paralarını yiyorda çalışanlar yemiyormu..bikere sen yemiyeceksinde dışarda elin kızımı yiyecek..

sen kayınvalideni ve kayınpederini tepende gezdirsende, her işlerine koşsanda seni kırmaya devam edecekler..
evi ayırdığında da kıracaklar...yani iki ucu çamurlu değnek..

ee en iyisi taşında kudurduklarına değsin..ayrıca merak etme bir kaç ay sonra herkes bu duruma alışır..

taşınma olayını sen birazdaha bastır..ne derlerse desinler..umuruna takma..taşındıktan sonraki mutlu mesut olacağınız hayatınızı düşün..biraz ileriyi düşünerek hareket et canım..kolay gelsin..

bu kadar kolay gözden mi çıkarıldım da ne demek kızım sen ne sanıyorsun kendini altı üstü evlerinin hizmetçisi senin için onlar hayatının merkezinde olabilir ama sen onlar için hizmetçisin çok beklentiye girme daha çok üzülüsün

kesinlikle katılıyorum bu söylediklerine...

konu sahibi arkadaşım seni kullanmışlar hizmetçi gibi görmüşler..hayallerini beklentilerini heveslerini düşünmemişler..varsa yoksa kendileri...sen hizmetlerini yapınca iyisin..kendi hayatınla ilgili karar bile veremiyorsun..

sonuna kadar bastır ayrı eve çıkmayı...yoksa çokk başın ağrır daha, çok ağlar çok üzülürsün çok laflarını işitirsin..

hem seni gözden çıkarmaları neden umurunda...yerinde olsam beni gözden çıkarmalarına çok sevinir hatta hayatlarından çıkarmalarını isterdim.....lütfen ne istediğini bil..

Çok doğru söylüyorsun.Bende duyduğum ilk günden beri bunu yapıp artık içimdekileri dökmek istiyorum.Ama beni öyle bir hale getirmişlerki onların karşısına geçince donup kalıyorum.Bir korku kaplıyo heryanımı.Bide öyle bir yapıları var ki seni haklıyken bile haksız konumuna düşürebiliyorlar.

Böyle olduğu için çok üzülüyorum ama onların yüzünden çok soğudum onlardan.Sadece eşim üzülmesin diye ılımlı olmaya çalışıyorum.Belki bişeyleri düzeltebiliriz diye.

kımseye yaranılmaz ..
o yuzden hayır demeyı bılmemız gerekıo
bende senın gıbıuyım...
bana da kırız gecırttıler..
bende cocuk mevzusuda var ustume gelıolar sureklı
dıecem su kı yapma hıc bı seyını..kendı elı var ayagı var yapsın
yaranılmaz kımseye..

Eşimle karar verdik taşınmaya tekrar.Ben ona duyduklarımı anlattım zaten.Bu durumda daha kötü olmamak için taşınmak istiyorum dedim.Kabul etti o da.Şu anda eşimin dayısının evinde 500 tl kira ile duruyoruz.O günden beri her yerde kiralık ev bakıyorum.Ama uygun biryer bulamadım.Eminim onlar da vazgeçtik sanıyorlar.

Evleneceğimiz zaman kiralık ev bulamamıştık o yüzden o zaman mecburiyetten kabul etttim buraı.Burası eşimin dayısının dairesi 500 kira veriyoruz.O zaman ev bulunca çıkarsınız seneye diyorlardı.Sonradan kıyametler koptu tabi.Sinir hastası oldum.Onların yüzünden demicem kendi aptallığım iyi niyetim yüzünden.Ben ne yaptıysam Allah rızası için yaptım onlar hep daha fazlasını istedi.Herkes taşınma mesafeni koy yeterli diyo ama.Aynı apartmanda altkı üstlü otururken ne kadar mesafe konulabilir ki?Ben zaten beceremem öyle.Bir insan yüzüme güldü mü hemen kanıyorum zaten.

'' Önce insan olmayı bilecekler (anlayış, hoşgörü, kaprissiz, kıskançlık olmadan)'' Çok güzel yazmışsın.Zaten böyle olsalar ben herşeyi seve seve yapardım.

nekadar verici olursan o kadar sömürülürsün ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş nekadarda uzak olursan okadar iyi olursun

bu yan yana alt alta oturma mevzuları varya..
.. herkes aıle kuruo yalnız bırakın bı ya..
kım ne yaparsa yapsın..
bı yere cıksam nereye gıdıosun
kım var soylemı, boylemı
...bu ınsanlardakı merak benı delırtıo

Evlendiğim günden bugüne kendime bakıyorum o kadar değişmişim ki.Kendi anneme yapmadığım hizmeti yaptım onlara .Kadir kıymet bilmediler.Çok iyi anlaştığım görümcem şehir dışında okuyo.Buraya geldiğinde ne bayram da ne de sonrasında yanıma bile uğramadı.Ne söylendi ona acaba diyorum.Ama eğer hiçbişey yokken annesinin sözüyle böyle uzak duruyorsa demekki o da ona verdiğim değeri haketmiyor. Tek istediğim bir an önce bu cehennemden kurtulmak.

Ben 3 ay oturdum birlikte bigun işden geldım kayınpederim evdeydi benı cektı unut baska eve gitmeyi oturucaksınız burda dedi. Bizim ailede yenı evlenene gidilmez bi süre babamda 2 ay oldu hala gelmedi. Kv aynı evde oldugum için gelmek istemıyordu.dısarda görüşüyoruz sonucta kaynpederm yerden yere vurdu baban senı dusunmuyor takmıyor evıne yardım etmez vs diye sabaha kadar agladıgımı blirim esimde basım agrıyr dedi yattı hıc demedı sız ne karısıyorsunz diye keske ozman bişiler yapabilseydım neyse 3. ayım zda borcumz bitti hemen ev buldum 1 hafta içinde tasındım kv agladı geceleri oglumun parasını nasıl yersn diye ben daha kullanamadm edemedm diye. 2sene arkadaslık ettm benden ıyısı titizi yoktu en pis en cadı gelın oldum. babam bıze yardım etmicekti lafta kaynpeder öyle diyordu. bi tane kasık bile almadılar eve esimle aldık butun esyaları yatak örtümüzden baska esyamız yoktu. ama simdi cok rahatm belki co zorlanıyorum ama onların kahrını cekmekten bin kat iyidir.hiç bekleme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…