• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla kavga ettim eşim defol git dedi

niyetim blöf değil demişsiniz ama boşanmak istemiyorsunuz. Ee eşiniz ailesinin gazı ile sizi almaya gelmezse ne yapacaksınız. Paşa paşa döneceksiniz bundan güç alan eşinizde size her kavgada kapıyı gösterecek. Boşanmayı göze almayan kadınlar asla evini terk etmemeli sonrası çok daha kötü oluyor. Ben eşlerin boşanmayı göze almadıkça sırf blöf için ayrılalım demesini, evi terk etmesini doğru bulmuyorum. Sonra karşı tarafta blöfü yemezse kendi evliliklerinizi ellerinizle çıkmaza sürüklüyorsunuz. Siz böyle yaparak ilerde tatlı dille eşinizi ikna yolunuda kaybettiniz. Eğer eşiniz planladığınız gibi şartınızı kabul etmez daha kötüsü boşanmak isterse siz ikna edip dönseniz bile o adam bir ömür o evden çıkmaz artık.

Kayinvalidenize telde laf etmenizin nedeni neydi acaba keske bu kadar buyutmeseydiniz madem olay bu raddeye gelmis kendisi gelene kadar gitmeyin

iki taraf da barut gibi, bu ne şiddet bu celal. galiba zamanla ilişkiniz ister istemez laçkalaşmış; aradaki saygı da zamanla körelmiş.. bir şeylere tahammül de kalmayınca sakince konuşulup anlaşılamamış.. ama keşke bu kadar fevri olmasaydınız her ikiniz de.. her türlü sorun illaki çıkardı ama 2 taraf da coşkun. ikiniz de koç burcumusunuz? ya da aslan :KK14:

Kapıdan anahtarı çekmeyiz kendisi açar kocam müsade etmiyor ben biyere giderken falan kitleyince bile o kapıyı laf ettiler inanın evi biz yaptık diyorlar ve ayrıca eşiminde beni sevdiğine eminim mutlaka gelicek galiba biraz sakinleşmemi falan bekliyor

Ay yok artık ne demek kapıda anahtar kocanız müsaade etmiyormuş. İlk bu anahtar burada kalacak dediğinde evi terk etseymişsiniz keşke

İnşallah konuşup anlaşırsınız. Belki sakince tekrar eşinizle konuşmanız faydalı olabilir. Size söylediği sözler kırıcı gerçekten, üzülmekte haklısınız. Ama insanlar sinirle birbirlerini kırabiliyorlar. İşi inada bindirmeyip iletişime açık olmakta fayda olabilir.
Size burda erkekleri şımartın, hemen çocuk yapın sonra böyle olur şöyle olur diyen insanların hayatlarında eşlerinden kötü söz hiç duymadıklarını düşünmüyorum açıkcası :/ Çok şaşırdım bu şekilde tepki verenlerin olmasına.

Ya buradaki kadınların da alttan alta ayrılık çığırtganlığı nedir anlamıyorum, sanki kendi evliliklerinde mükemmel pirimsesler kocalar da beyaz atlı pirems :KK45:
Her evlilikte kavga olur evi terkedip gideceğiniz kadar ciddi bir durum değil bu siz kvye laf söylemişsiniz o da söyleme demiş blöf yapmışsınız defol demiş burada herşey karşılıklı yani öyle çok da mağduru oynamayın gerek yok.
Her kavgada evi bırakıp giderseniz olan çocuklara olacak, adam eve gelince bak böyle böyle oldu ben geçinemiyorum annenle onun da geçinmeye gönlü yok ben artık görüşmem diyeceksiniz mesafe koyacaksınız.

Defol denirse gidilirmiş kocası ne bekliyormuş..bak bak bak
Sanki adam eve gelince seni döveceğim, öldüreceğim dedi de konu sahibi hemen apar topar kaçmış..

Bir sakinleş düşün. Eve gelince sakin kafayla anlaşamadığını konuş. Mesafe koy..
Şimdi de arayacak diye telefon başında beklersin işte..

Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1

ahaha en bayıldığım konular bunlar, bir hışımla blöfle evi terkedip sonra aramıyo demek...
eğer cidden ayrılma niyetiniz yoksa çocukları alır giderim diye tehdit etmeyeceksiniz.
eşiniz haklı haksız demiyorum ama ben yokken çocuklarımı alıp giden kadını ben de aramazdım.

Kadınannesine gitmis zaten guzelim sen anlamamissin herhalde
kalman garip olurdu dediğime göre gittiğini anlamışım demek

bu üslupla da rica ediyorum konuşmayın benimle. Güzelim falan nedir Yani? Sanırsın her gün çekirdek citliyoruz beraber. İlk defa karşılaşıyorum oysa sizle

Ergen kavgası gibi geldi bana.. Haliyle siz şu an geç ergenliktesiniz..
Eşiniz kaç yaşında?
Yaş doğru mu?

17 yaşında mı evlendiniz???:KK57:
Evet 17 yaşında evlendim birazda ailemin sevgisizliğinden onlardan kurtulmak için evlendim belkide sığıncak bi liman arıyordum evlendim severekte evlenmedim ama sonradan bütün huyuna suyuna rağmen çok sevdim dayakmı yemedim küfür mü yemedim neleri yuttum kimseye bişey anlatmadım içime attım çocuklarımıda sırf yanlizligım gitsin diye yaptım belki hata diyeceksiniz şimdi ama gelin benim yerime koyun kendinizi iki çocuk anasısız elinizde mesleğiniz yok zamanında geri zekalılık etmişsiniz okumamışsınız ve bi koca alıp iki çocuk yapmişsınız kaynanayı görümceleri beş sene boyunca ne yaptılarsa yutmuşsunuz ve artık sabır taşmiş tamda o anda defol git diyen bi koca var ergen kavgasımı çok basitmi geldi alın size soru napardiniz

Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
Bisey yapma giderim demissin gitmissin donerse senindir donmezse bosanmak istiyodr

Merhaba yeni üye oldum
Çeker giderim dediyseniz olduğunuz yerde kalın sorununuzu kökten çözene kadar yoksa bir daha gitseniz de kaale almaz

kalman garip olurdu dediğime göre gittiğini anlamışım demek

bu üslupla da rica ediyorum konuşmayın benimle. Güzelim falan nedir Yani? Sanırsın her gün çekirdek citliyoruz beraber. İlk defa karşılaşıyorum oysa sizle
Yaw Allahina kaybol baslatma uslubuna yoksa ben baslarim sana nolmus yani ne demisim bennn siz kadinlar hemcinslerinize hep boylw davraniyorsunuz ben yanlis anlamisim iste bu knusma ne boyle

kızlar gazlamayın kadını defol git derse gidilmez insan sinir harbiyle telfonda defol git diyeiblir bi arkadaşım da çıkmş gitmişti böyle kocası defol git demiş peeh ne büyük sebep
bana da eşim bi keresinde kavga ederken sinirle defol git dedi tuttum kolunda fırlattım sen defol git burası benim evim burayı ev yapan benim ben olmasam dört duvar yuvadeğil sen beni pısırık mı sandın dedim fırlatınca bunu defol deyince gülmeye başladı hoşuna da gitti geldi sarıldı barıştık
ama anne mevzusu farklı benim kırmızı çizgim bana defol git dediği için gitmem ama beni annesine ezdirirse çekerim bi kamyon kapıya toplarım eşyaları alır giderim
sakin ol ve bekle sen adım atarsan blöf yaptın gibi olur
evden çıkıp gitmeyi de adet edinme herşeyde karım evden gitse geri gelme derim erkek olsam

Burada ki üyelere neden çocuk yaptınız demeyin de ne derseniz deyin.
Aşırı kıl kapıyorlar bu sorudan 😬
Sorunlu bir evlilikte çocuğu olmayan yok ama.
Her şeyi geçtim çocuğa haksızlık . Mutsuz bir anne benim gözümde iyi annelik yapamaz.
Çocuk hissediyor bunu ,zor işler bunlar 😁

bende en son çocukları alır çeker giderim dedim
kavga,sinir modundayken bu lafı kime söylesen cevap o olur canım. eşin sana söylese git derdin gururdan sınırden , kendı haklı gördüğünden. Tabiki oda yanlış ama sende doğru sayılmazsın.. bazen sinir insana herşeyi yaptırıyo

Sorunlu bir evlilikte çocuğu olmayan yok ama.
Her şeyi geçtim çocuğa haksızlık . Mutsuz bir anne benim gözümde iyi annelik yapamaz.
Çocuk hissediyor bunu ,zor işler bunlar 😁
Eşiyle mutlu olamayanlar maalesef mutluluğu çocukta arıyorlar.
Keşke herkes sizin kadar bilinçli düşünse.

Back
X