• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla kavga ettim eşim defol git dedi

İnşallah konuşup anlaşırsınız. Belki sakince tekrar eşinizle konuşmanız faydalı olabilir. Size söylediği sözler kırıcı gerçekten, üzülmekte haklısınız. Ama insanlar sinirle birbirlerini kırabiliyorlar. İşi inada bindirmeyip iletişime açık olmakta fayda olabilir.
Size burda erkekleri şımartın, hemen çocuk yapın sonra böyle olur şöyle olur diyen insanların hayatlarında eşlerinden kötü söz hiç duymadıklarını düşünmüyorum açıkcası :/ Çok şaşırdım bu şekilde tepki verenlerin olmasına.
Neye şaşırdınız? Sınır çizebilen kadınların, saygılı adamların olması size neden bu kadar ütopya geliyor? Tartışma farklıdır,saygısızlık yapmak farklı. Evet her evlilikte tartışma, anlaşılamayan noktalar illa ki olur ama evden kovulmaya sebep kadar saygısızca değil. Lütfen kendi hayatlarınızdan genelleme yapmayın. Ayrıca evet, mutsuz ve sorunlu bir evliliğe çocuk getirmekde çocuğa yapılan en büyük haksızlıktır. Çünkü huzursuzluğun, kavganın içinde büyümeyi haketmiyor hiç bir çocuk.

Defol denirse gidilirmiş kocası ne bekliyormuş..bak bak bak
Sanki adam eve gelince seni döveceğim, öldüreceğim dedi de konu sahibi hemen apar topar kaçmış..

Bir sakinleş düşün. Eve gelince sakin kafayla anlaşamadığını konuş. Mesafe koy..
Şimdi de arayacak diye telefon başında beklersin işte..
Cidden, adam defol dedi kimi kimin evinden kovuyor insan çocuğunun düzenini bozar mı ya, sen defol ol der ikisi de defolmaz :confused:
Bu kavgalar her ailede var ama bu kkdaki gibi mikimmel pirimsesler hiçbir yerde yok. Şöyle bir gerçek hayatlarına kamera tutup da izlesek burada ne fantastik şeyler çıkacak da neyse.

Herkesin bakıcısı var, kocalar 10 bin en az maaş alıyor, kimse kv ile dalaşmıyor, gri eşofmanları çekip kanepenin üzerinde survivor izleyip çekirdek çitleyen tipler boşan böyle saygısızlık mı olur diyor, daha az önce çocukla dalaşıp adamla kavga eden kendi değil sanki!
Ya diyorum bir ruh hastalığı çöktü toplumca bize hadi hayırlısı:KK45:

Herkesin bakıcısı var, kocalar 10 bin en az maaş alıyor, kimse kv ile dalaşmıyor, gri eşofmanları çekip kanepenin üzerinde survivor izleyip çekirdek çitleyen tipler boşan böyle saygısızlık mı olur diyor, daha az önce çocukla dalaşıp adamla kavga eden kendi değil sanki!

bence biz ruh hastası değiliz sizin normal anlayışınız çökmüş
kadını zamanında döven küfür eden en son da defol git diyen bir adamdan bahsediyoruz burada
ama size sanırım normal geliyor.
size bir şey diyeyim mi bakıcımız olmasa da 10 bin maaş almasa da kocamız eşofmanla da dolaşsak kimse bize defol git demiyor, dövmüyor ve hakaret etmiyor
böyle hayatlar maalesef var, eğer siz yaşamıyorsanız kendinizi küfürsüz dayaksız bir hayata layık görmüyorsanız size sadece acırım.

Evet 17 yaşında evlendim birazda ailemin sevgisizliğinden onlardan kurtulmak için evlendim belkide sığıncak bi liman arıyordum evlendim severekte evlenmedim ama sonradan bütün huyuna suyuna rağmen çok sevdim dayakmı yemedim küfür mü yemedim neleri yuttum kimseye bişey anlatmadım içime attım çocuklarımıda sırf yanlizligım gitsin diye yaptım belki hata diyeceksiniz şimdi ama gelin benim yerime koyun kendinizi iki çocuk anasısız elinizde mesleğiniz yok zamanında geri zekalılık etmişsiniz okumamışsınız ve bi koca alıp iki çocuk yapmişsınız kaynanayı görümceleri beş sene boyunca ne yaptılarsa yutmuşsunuz ve artık sabır taşmiş tamda o anda defol git diyen bi koca var ergen kavgasımı çok basitmi geldi alın size soru napardiniz

Ben sizi haklı buldum bence evi terk ettiğiniz için kendisinizi suçlu hissetmeyin. Ayrılmak istemiyorsunuz diye bu hayatı yaşamak mecburiyetiniz de yok. Defol git demiş siz de gitmişsiniz. Ama geri dönerken sizin lehinize bir şeylerin değişmiş olması gerekiyor. Sakın aman beni boşarsa ben naparım şeklinde bir sinyal yollamayın karşı tarafa. Mesaj filan attı mı hiç?

Cidden, adam defol dedi kimi kimin evinden kovuyor insan çocuğunun düzenini bozar mı ya, sen defol ol der ikisi de defolmaz :confused:
Bu kavgalar her ailede var ama bu kkdaki gibi mikimmel pirimsesler hiçbir yerde yok. Şöyle bir gerçek hayatlarına kamera tutup da izlesek burada ne fantastik şeyler çıkacak da neyse.

Gururunuzu seveyim diyorum ben onlara.. :işsiz:

Defol diyen adama "asıl sen defol adam olan önce çocuğunu düşünür git annenle yaşa" derim ben olsam.

Az bencil olun ya. Benim ilmek ilmek işlediğim evimden beni kovacak ben de tabi al buyur diyeceğim. Oldu..
Bakalım konu sahibinin blöfü işe yarayacak mı?

Bazı üyeler kendi kocaları seviyesiz ve saygısız olduğu için herkesin evinde bu tip kavgaların mevcut olduğunu sanıyorlar ve normal olarak bakıyorlar bu tarz kavgalara. Her evlilikte eşler birbirlerine defol demiyorlar. Öyle basit bir kelime değil bu, herkes sindiremez. Buna da prenseslik sendromu falan değil “gurur” denir. O da maalesef her insanda bulunmaz.

Defol diyen adama "asıl sen defol adam olan önce çocuğunu düşünür git annenle yaşa" derim ben olsam.

Az bencil olun ya. Benim ilmek ilmek işlediğim evimden beni kovacak ben de tabi al buyur diyeceğim. Oldu..

Ev kendi evi değil ki. Yaşadığı hayata kendi karar veremiyor, sınırlarını çizemiyor. Yaşı da çok küçük 2 çocuk için. Baya üzüldüm mesajlarıno okuyunca. Aslında blöf de olsa cesaret gelmişken keşke bir iş bulsa annesi çocuklarına baksa ve o da çalışsa. Yaşı 22 23 filan sanırım.

Bir insan kaynanasıyla niye, nasıl ağız kavgası yapar ya, sürekli yüzyüze bakacağın biri, eşinin annesi ve büyüğün,
Bence siz de çok hatalısınız, niçin kavga ettiğinizi açık yazmamışsınız,
Kaynananız nasıl biri olursa olsun o sizin büyüğünüz ve en önemlisi eşinizin annesi,
Çok yüz göz olmuşsunuz anlaşılan
evi de böyle basit şeylerde terkederseniz ciddi bir durum olduğunda adam kale almaz

Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
hiç arama ondan adım bekle

Buradaki insanların hayatlarını irdeleyeceğinize, kendinizinkiyle ilgilenin. Kıskançlık iyi değildir, yavaş yavaş yer bitirir sizi. Bu konudaki çoğu yorumda içinizde biriktirdiklerinizi yazmışsınız. Bu kadar dert edinmeyin, siz de çalışın. O zaman gözünüz başka insanların hayatlarında kalmaz.

Ayni ben 😂 survivor da bktiyor ya neyse

Ben sizi haklı buldum bence evi terk ettiğiniz için kendisinizi suçlu hissetmeyin. Ayrılmak istemiyorsunuz diye bu hayatı yaşamak mecburiyetiniz de yok. Defol git demiş siz de gitmişsiniz. Ama geri dönerken sizin lehinize bir şeylerin değişmiş olması gerekiyor. Sakın aman beni boşarsa ben naparım şeklinde bir sinyal yollamayın karşı tarafa. Mesaj filan attı mı hiç?
Hayır sadece beni bulamayınca aradı nerdesin falan yazdı nerde olduğumu öğrenince ne aradı ne yazdı

Bosanmayi dudunmuyorsan neden blof yaptin? Ya hic aramazsa bosanacak misin donecek misin?
Amacin pesinden mi kosturmakti? Cocuklar icin mecbur gelir diye mi dusunuyordun?

*22 Yaşında 5 yıllık evlisiniz. 4 yaşında çocuğunuz var. resmi nikahınız var mı?
*kayınvalide, koca veya x bir insanla nasıl bu kadar yüzgöz olabiliyorsunuz aklım almıyor. kayınvalideyle bağırıp çağırıp bir de çocuk gibi iş yerinden kocayı aramak nedir???
*defol demiş, siz de doğru olanı yapıp gitmişsiniz. valla beklemekten başka şansınız yok işte. dönerseniz herşey daha kötü olacak.

yalnız gerçekten nasıl bu noktalara gelebiliyorsunuz ya?

Gitmemiş olsaydın da ne yapmalıyım diye sorsaudın, sakın gitme deddim. Artık gitmişsin, kendin dönme. Bekle biraz

Haklı olduğumu düşündüğüm bir kavgada eşim bak giderim derse ben de ona defol git derim. Ne bekliyordunuz ki tam olarak?

Keşke evde bekleseydiniz.
Çünkü alternatifiniz yok gibi.
Siz telefonu açmayınca inada bindirmiş.
Etmişsiniz bir hata, bari sakın ona ulaşmayın kendi arasın.

gerçekten anlamadim.
birine böyle yaparsan bak giderim dedikten sonra, o da defol git derse gerçekten
"asıl sen defol adam olan önce çocuğunu düşünür git annenle yaşa" mı dersiniz?

bastan niye gitmekle tehdit ediyorsun deseniz hak veririm. Ama bu lafı ettikten sonra adam da tamam defol git diyor. Hihihii asıl sen git demek hangi mantığa sığar?

bence gurur tam olarak da burda devreye giriyor

Back
X