• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla kavga ettim eşim defol git dedi

Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
Valla ben değil git denmesi gidince talep olmadan da geri dönülmesini kesinlikle doğru bulmuyorum.
O adam o ettiği laftan pişman olmalı. Gezin tozun mutlu olun o da bu sürede biraz dinlesin kendini.
Ayrıca durum ne olursa olsun asla asla kv ile tartışmaya hakarete girmeyin.

Ben evi başka bir eve çıkmak için terkettim kocamı çok seviyorum onunda belli etmesede beni sevdiğinide biliyorum kavga sebebimizde bize yapılan ev (ikinci kat ) görümcemler sürekli bizdeler ve kaynanam sürekli onun çocuklarıyla oynasın diye benim çocuklarimı alıp götürüyo bana sormak falanda yok. Görümcemde sürekli geliyo çünkü babasının bize ev yapmasını çekemedi onun kışkançlığını yaşıyor çünkü kendisi kirada oturuyo ama babası onada yardım eder etmez değil yani

O zaman görümceye teklif edin o gelsin otursun o evde. :)

Burda neden herkes bosan/ bosanmicaksin diye baskı yapıyor? Biride çıkıp demiyor ki : olur böyle şeyler, kavga etmek doğaldır. Ama evini terk etmekle yanlış yaptin. Evine dön karşılıklı konuşun.

😂😂😂😂 gerçekten öyle ama
ciddi ciddi baski yapanlar var. Bu konuda çok olmadi sanki ama.

ama mesajına eklemişsin. O ekledigin kısma kendi adıma katılmıyorum:D

şimdi evden gitmiş bir kere. Yanlış doğru tartışılır. Ama adam aramadan dönmesi doğru olmaz. Çünkü sonrasında adam diyecek ben sana defol git dedim kendin yine geldin. O saatten sonra yaptığı hiç bir hareketin anlamı olmaz.

ha bence doğru olan telefonda giderim diye tehdit etmeyip, akşam karşılıklı konusmakti doğru olan. Bu sinirle öyle demiş, karşıdaki da sinirle defol git demiş. Eğer kv ile her zaman aynı sorunlar yaşanıyorsa bir sekilde çözülmeli karı koca arasinda. Bu sittin sene böyle gitmez yoksa.

ciddi ciddi baski yapanlar var. Bu konuda çok olmadi sanki ama.

ama mesajına eklemişsin. O ekledigin kısma kendi adıma katılmıyorum:D

şimdi evden gitmiş bir kere. Yanlış doğru tartışılır. Ama adam aramadan dönmesi doğru olmaz. Çünkü sonrasında adam diyecek ben sana defol git dedim kendin yine geldin. O saatten sonra yaptığı hiç bir hareketin anlamı olmaz.

ha bence doğru olan telefonda giderim diye tehdit etmeyip, akşam karşılıklı konusmakti doğru olan. Bu sinirle öyle demiş, karşıdaki da sinirle defol git demiş. Eğer kv ile her zaman aynı sorunlar yaşanıyorsa bir sekilde çözülmeli karı koca arasinda. Bu sittin sene böyle gitmez yoksa.

Evet, gitmesi zaten yanlış bikeren önce oturup konuşmalar. Ama bu da sanki etkiye tepki olmuş. Hem gidiyorsun, sonra geri gelmesini bekliyorsun.

Evet, gitmesi zaten yanlış bikeren önce oturup konuşmalar. Ama bu da sanki etkiye tepki olmuş. Hem gidiyorsun, sonra geri gelmesini bekliyorsun.
Ama bu konuda kızamıyorum konu sahibine.
hepimiz isteriz eşimizin umrunda olalım, arasın sorsun. Gelsin elimizden tutsun, derdimizi dinlesin, orta yolu bulsun.

bu içten gelen bir şey. Elinde olan bir şey değil insanın ruhu oksanir

aynı şekilde kadının ailesinden yana problem çıkıyorsa, kadın gelsin dinlesin orta yolu bulsun isterim şahsen.

Erkekler sinir kafalarına gelince malesef lafın nereye gittiğini tartamıyor.
Ama işte evdem çıkıp gitmemek lazım böyle durumlarda ben çocuklarımla düzenimi bozamam gidiceksen sen git denmeli bizim değil senin düzenin bozulsun denmeli bans göre.

Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
siz gelinlerde az değilsiniz...çoğunuz boşanmayı hak ediyorsunuz..
öyle gelinler biliyorum,istiyorlar ki kocası yani kendini dünyaya getiren bakıp besleyip o yaşlara getiren oğulları anne babasını istemesin,reddetsin,arayıp sormasın tamamen uzak dursun muhtaçsa yardım etmesin ..ama koca gelin hanımın anne babasına baksın her türlü yardımı yapsın maddi manevi diplerinden ayrılmasın bir dediklerini iki etmesin...sanki elin oğlunu geli,nin ana babası dünyaya getirmiş..çok kıskanç gelinler var..böyleleri evladı anadan babadan ayırır yol vereceksin gidecek..

Back
X