- Konu Sahibi Ikimelekannesi42
-
Valla ben değil git denmesi gidince talep olmadan da geri dönülmesini kesinlikle doğru bulmuyorum.Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
Son durum ne konu sahibi eşin aradı sordu mu? Msj fln attı mı?
İlginiz için teşekkürler ne yazikki aramadıSon durum ne konu sahibi eşin aradı sordu mu? Msj fln attı mı?
Ben evi başka bir eve çıkmak için terkettim kocamı çok seviyorum onunda belli etmesede beni sevdiğinide biliyorum kavga sebebimizde bize yapılan ev (ikinci kat ) görümcemler sürekli bizdeler ve kaynanam sürekli onun çocuklarıyla oynasın diye benim çocuklarimı alıp götürüyo bana sormak falanda yok. Görümcemde sürekli geliyo çünkü babasının bize ev yapmasını çekemedi onun kışkançlığını yaşıyor çünkü kendisi kirada oturuyo ama babası onada yardım eder etmez değil yani
Senin ve eşinin burcu neİlginiz i
İlginiz için teşekkürler ne yazikki aramadı
bazı konularda hakkaten şabanla karisinin arasinda yatan adile nasit canlaniyor gozumde bazi uyeler yuzundenBurda neden herkes bosan/ bosanmicaksin diye baskı yapıyor?
bazı konularda hakkaten şabanla karisinin arasinda yatan adile nasit canlaniyor gozumde bazi uyeler yuzunden
ciddi ciddi baski yapanlar var. Bu konuda çok olmadi sanki ama.gerçekten öyle ama
ciddi ciddi baski yapanlar var. Bu konuda çok olmadi sanki ama.
ama mesajına eklemişsin. O ekledigin kısma kendi adıma katılmıyorum
şimdi evden gitmiş bir kere. Yanlış doğru tartışılır. Ama adam aramadan dönmesi doğru olmaz. Çünkü sonrasında adam diyecek ben sana defol git dedim kendin yine geldin. O saatten sonra yaptığı hiç bir hareketin anlamı olmaz.
ha bence doğru olan telefonda giderim diye tehdit etmeyip, akşam karşılıklı konusmakti doğru olan. Bu sinirle öyle demiş, karşıdaki da sinirle defol git demiş. Eğer kv ile her zaman aynı sorunlar yaşanıyorsa bir sekilde çözülmeli karı koca arasinda. Bu sittin sene böyle gitmez yoksa.
Ama bu konuda kızamıyorum konu sahibine.Evet, gitmesi zaten yanlış bikeren önce oturup konuşmalar. Ama bu da sanki etkiye tepki olmuş. Hem gidiyorsun, sonra geri gelmesini bekliyorsun.
ya bu görümcelere ne oluyor ki?
Haketten ne vasıfla mudahil oluyorlar her b*ka..
Benim ikizler eşim teraziSenin ve eşinin burcu ne
Aynısını söyliycem özellikle kaynatama söyliycem kizınızi getirin çok meraklı zaten o otursun bu eve diyecemO zaman görümceye teklif edin o gelsin otursun o evde. :)
Aynısını söyliycem özellikle kaynatama söyliycem kizınızi getirin çok meraklı zaten o otursun bu eve diyecem
Aalında çok güzel anlaşırsinizBenim ikizler eşim terazi
siz gelinlerde az değilsiniz...çoğunuz boşanmayı hak ediyorsunuz..Merhaba yeni üye oldum
Dün kaynanamla kavga ettim bi sebepten bu arada biz altlı üstlü oturuyoruz evimiz iki katlı ve bizim katı biz evlendikten sonra yaptırdık kavganın bir nedeni ev aslında bende eşimi aradım o esnada anneme kötü bi laf söyleme dedi ben ona bağırdım o bana bende en son çocukları alır çeker giderim dedim ( iki çocuğumuz var biri 1.5 biri 4 yaşında ) oda defol git dedi bana yapamıycağıma düşündü ağlayıp unutcağımı düşündü heralde beni bidaha aramadı taa ki eve gelip yokluğumu fark edene kadar ben çocuklarımı aldım annemlere geldim ben yoldayken çok aradı açmadım benim nerede olduğumu anlayınca bidaha beni aramadı 1 gün oldu ama insan bekliyo 5 senelik evliyiz sizce ne yapmalıyim1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?