- 11 Ağustos 2011
- 5.845
- 3.394
- 373
- Konu Sahibi bitli prenses
-
Arkadaşlar desteğiniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim, benim anlamlandıramadığım olay nasıl olduda bana döndü...
İlk önce ben şikayetçi oldum ondan msj ları gösterip ve kapımı yumruklayıp bağırıp çağırdığını anlatarak oda ifade vermeye gittiğinde benden şikayetçi olmuş demediğim laflarla iftira atarak bana ve savcılık delil yetersizliğinden dosyayı kapatmış.
Fakat devlet şimdi bana hakaret ve tehtitten kamu davası açmış yani ben suçlu o sütten çıkma ak kaşık oldu bir anda ben bunu hazmedemiyorum.Şimdi bir tanıdık vasıtasıyla iyi bir avukat buldum ondan randevu almaya çalışıyorum.
İnanın benim haklıyken haksız duruma düşmem iyice psikolojimi bozdu yani benim sunduğum msjlar o kadar felaketki onun yolladıkları okumaya utandım polislere ifade verirken en sonunda alın siz okuyun demek zorunda kaldım eee şimdi o msj ların hiçmi hükmü yok yani neden onun adına değilde benim adıma bu kamu davası diye kendimi yiyip bitiriyorum...Allah hiç kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı.
yanlışınız var Savcı dosyayı kapatmamış ki.... kamu davasını Savcı açar zaten. senin şikayetçi olduğun dosya kapatıldı sanırım
İşte bende onu anlamıyorum canım, benim ispatım delilim daha fazla neden benim şikayetçi olduğum dosya dikkate alınmamışta onun yalan yanlış bilgilerine güvenilerek bana dava açılmış.Bu haksızlık değilmi?
evet ortada bır tutarsızlık var. kararda yazıyordur nıye takıpsızlık verıldığı
Nasıl olaylar bunlarNasıl insan bu!! Üzüldüm valla demek ki kadın msjlara cevap ver,ağır konuş diye fırsat kolluyormuş... Bütün msjları saklayın..Çocuğunuza söylediklerini...
İyi bir avukatla görüşün..Mahkemede hazırlıklı olun,karşınızdaki insan her kelimenizi size karşı kullanacaktır.. Sizi kışkırtır sonra da suçlu çıkartır amaann dikkat edin..
Allah size yardım etsin.. Hayat boyu bir daha barışmayı düşünmeyin derim...
Seni kendine rakip goruyor desem insan ogluna yapmaz bunu..
O zaman geriye tek secenek kalıyor..Affınıza sığınıyorum ama
sanırım bu kadının kocasızlık başına vurmuş!!!
Kayinvalidenizin ya akil sagligi yerinde degil ya da gayet saglikli ama cirkef. Bir laf var bilen bilir, "adini deliye g..nü caliya" diye. Ne istersem söylerim ne istersem yaparim ben diyor. Bu kadinla basedebilmeniz cok zor hatta imkansiz. Camur deryasi masallah. Mahkemede dogrulari anlatmaktan baska careniz yok. Insallah oralarda da magdur zavalli yasli anne rolü oynamaz da bu tavri sergiler. Ya kusura bakmayin cok komik geldi " bu cocuk oglumdan degil deyip sonra da torunun altinlari biriktimi gelip alicam demesi dumur etti beni. Allah yardimciniz olsun.
hayatım imkanınız varsa başka bir şehre taşının, izinizi kaybettirin bu kadına. vallahi çok bile dayanmışsınız siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?