Kaynanamla Mahkemeliğiz Sizce Sonuç Ne Olur Kızlar?

kullandığınız oparatörde büyük ihtimal saklıdır mesajlar.... siz o msjlar ı atmış olsanızda kışkırtma olduğundan birşey olmaz hatta karşı dava açarsanız hiç ceza almaz aksine ispatlanınca sizin lehinize onun aleyhine karar verilir diye biliyorum
ama hukuk köşesine de bir konu açmanızı öneririm

bence boyle bır kadınla barışmakla hata etmışsınız
soruna gelınce sen şikayetçi olmuşsun takıpsızlıkle mı sonuçlandı
şimdi sanık olduğun davada şahıt göster. başka şehırde dıye duşunme çunku yaşadıkları şehirde dinlenebilirler. eğer avukat tutmayacaksan bu kadının sorunlu olduğunu , süreklı sizle uğraştığını detaylı olarak yaz dılekçene. mesajları duruyorsa çıktı al dilekçene ekle
en kötu ıhtımali soruyorsan ufak bır para cezası alırsın

Sendekide ne sabirmis arkadasim ya kutluyorum seni. Esin kiymetini biliyordur mutlusunuzdur insallah yoksa anasi hic cekilecek cinsten bir kadin degil

ruh salığı bozukmuş gerçekten de normal bir insan bunları yapamaz.korkutucu şeyler bunlar:18:

Arkadaşlar desteğiniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim, benim anlamlandıramadığım olay nasıl olduda bana döndü...
İlk önce ben şikayetçi oldum ondan msj ları gösterip ve kapımı yumruklayıp bağırıp çağırdığını anlatarak oda ifade vermeye gittiğinde benden şikayetçi olmuş demediğim laflarla iftira atarak bana ve savcılık delil yetersizliğinden dosyayı kapatmış.
Fakat devlet şimdi bana hakaret ve tehtitten kamu davası açmış yani ben suçlu o sütten çıkma ak kaşık oldu bir anda ben bunu hazmedemiyorum.Şimdi bir tanıdık vasıtasıyla iyi bir avukat buldum ondan randevu almaya çalışıyorum.
İnanın benim haklıyken haksız duruma düşmem iyice psikolojimi bozdu yani benim sunduğum msjlar o kadar felaketki onun yolladıkları okumaya utandım polislere ifade verirken en sonunda alın siz okuyun demek zorunda kaldım eee şimdi o msj ların hiçmi hükmü yok yani neden onun adına değilde benim adıma bu kamu davası diye kendimi yiyip bitiriyorum...Allah hiç kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı.

yanlışınız var Savcı dosyayı kapatmamış ki.... kamu davasını Savcı açar zaten. senin şikayetçi olduğun dosya kapatıldı sanırım

yanlışınız var Savcı dosyayı kapatmamış ki.... kamu davasını Savcı açar zaten. senin şikayetçi olduğun dosya kapatıldı sanırım

İşte bende onu anlamıyorum canım, benim ispatım delilim daha fazla neden benim şikayetçi olduğum dosya dikkate alınmamışta onun yalan yanlış bilgilerine güvenilerek bana dava açılmış.Bu haksızlık değilmi?

bu nasıl bir kadın ruh sağlığı yerinde değil galibaAllah yardımcın olsun canım
sen onun sana gönderdiği mesajları mahkemeye ver gerisini o düşünsün
ayrıca bu kadınla ömrün boyunca görüşme bence

evet ortada bır tutarsızlık var. kararda yazıyordur nıye takıpsızlık verıldığı

ben kayınvalidemleri pek sevmem. soğuğuzdur. Fakat burada yazanları okuyunca şükrettim... İnsanlarda ne kayınvalideler varmış, allah yardımcınız olsun kızlar...

Nasıl olaylar bunlar Nasıl insan bu!! Üzüldüm valla demek ki kadın msjlara cevap ver,ağır konuş diye fırsat kolluyormuş... Bütün msjları saklayın..Çocuğunuza söylediklerini...

İyi bir avukatla görüşün..Mahkemede hazırlıklı olun,karşınızdaki insan her kelimenizi size karşı kullanacaktır.. Sizi kışkırtır sonra da suçlu çıkartır amaann dikkat edin..

Allah size yardım etsin.. Hayat boyu bir daha barışmayı düşünmeyin derim...

evet ortada bır tutarsızlık var. kararda yazıyordur nıye takıpsızlık verıldığı

Soyut iddia dışında yeterli delil elde edilemediğinden kamu adına kovuşturmaya yer olmadığından vs devam ediyor.
Alt kısımdada not olarak benim adıma kamu davası açılmış olduğu yazıyor.

Yok aman Rabbim yazdıysa bozsun barışmak bir yana artık adını duymak dahi istemiyorum tüm iyi niyetimi kullandı kendisi.

Seni kendine rakip goruyor desem insan ogluna yapmaz bunu..
O zaman geriye tek secenek kalıyor..Affınıza sığınıyorum ama
sanırım bu kadının kocasızlık başına vurmuş!!!

Kayinvalidenizin ya akil sagligi yerinde degil ya da gayet saglikli ama cirkef. Bir laf var bilen bilir, "adini deliye g..nü caliya" diye. Ne istersem söylerim ne istersem yaparim ben diyor. Bu kadinla basedebilmeniz cok zor hatta imkansiz. Camur deryasi masallah. Mahkemede dogrulari anlatmaktan baska careniz yok. Insallah oralarda da magdur zavalli yasli anne rolü oynamaz da bu tavri sergiler. Ya kusura bakmayin cok komik geldi " bu cocuk oglumdan degil deyip sonra da torunun altinlari biriktimi gelip alicam demesi dumur etti beni. Allah yardimciniz olsun.

Seni kendine rakip goruyor desem insan ogluna yapmaz bunu..
O zaman geriye tek secenek kalıyor..Affınıza sığınıyorum ama
sanırım bu kadının kocasızlık başına vurmuş!!!
aslında son yazdığınızda ihtimaller arasında olabilir neden olmasın ama benim suçum ne yaa gerçekten çok sıkıldım bunaldım bazen alıp oğlumu çok uzaklara gidesim geliyor.

sizler burdan sinir oluyorsunuz sizlere anlatabildiğim sadece bunlar bir de beni düşünsenize gerçekten çok yıprattı beni Allah kimseye vermesin milletinde gözü korktu galiba artık kaynanam kayınpederim eltim görümcem hepsini çok seviyorum diye konular açılmaya başladı.

hayatım imkanınız varsa başka bir şehre taşının, izinizi kaybettirin bu kadına. vallahi çok bile dayanmışsınız siz.

hayatım imkanınız varsa başka bir şehre taşının, izinizi kaybettirin bu kadına. vallahi çok bile dayanmışsınız siz.

canım biz zaten farklı şehirlerdeyiz birbirimize 1.5 - 2 saat kadar uzağız ama o ordan bile yetişiyor bize hani okuyoruz kk da ayrı ev isteyenleri falan biz değil ayrı ev şehirlerimiz bile ayrı ama çomak sokcam dedimi bi insan yeterki istesin yani...Benimki ölse öbür dünyadanda gelir beni rahatsız etmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…